Zagledajte se pažljivo u ove mistične kvadrate i odaberite onaj koji vas najviše privlači. Pročitajte u nastavku što vam izabrani kvadrat poručuje. Ako mislite da vam je odabrani misteriozni kvadrat poslao poruku Svemira, podijelite ovaj zabavan test sa svojim prijateljima!

Uvijek govori dobro o drugima…
fortune-squares

1.

Vrijeme je da pobijedite svoje strahove. U čemu god da oklijevate, znajte da uvijek postoji pozitivan način prilaženja. Vi ste vrlo jaka osoba. Potrebno je samo da u to vjerujete kako biste krenuli naprijed.

Najmoćnija stvar koju imate je vaš um.

Ne vjeruj svemu što misliš…

2.

Vrijeme je da se jednostavno prepustite životu i pustite da se put pred vama sam razotkrije.

Nemojte se brinuti o tome što vaš sljedeći potez. Samo kada se brinete, sebi stvarate prepreke. Neka se život dogodi. Tek kad to učinite, dok hodate svojim putem, na njemu ćete pronaći sve što vam je potrebno.

3.

Sada je potrebno da se usredotočite na svoju vezu s prirodom i svoju vezu sa samim sobom. Usredotočite se na stvaranje zdrave ravnoteže u vašem životu između rada, obitelji, osobnih zadataka i boravka na otvorenom.

Okrenite se prirodi kada se osjećate izgubljeno. Priroda je “stvaranje”. Priroda je dom.

77

4.

Morate postati više otvoreni, kada je su pitanju mišljenja drugih ljudi. Nije sve crno-bijelo, niti bi trebalo biti. Morate donositi odluke na temelju gledanja svake situacije iz svih kutova.

To je jedini način kako u pogledu nečega biti fer.

5.

Vrijeme je da počnete sebi stvarati najbolji život! Vi imate moć da učinite sve i svašta, a sve što trebate napraviti učiniti je – pokušati.

Dokučite što želite osjećati. Želite li osjećati ljubav, zdravlje, bogatstvo? Ne radi se o razmišljanju o tome što želite imati, već o osjećaju kojeg želite imati. Kada nešto uistinu osjećate, to će biti vaše.

Uvijek govori dobro o drugima…
6.

Morate napraviti pauzu od nekih stvari. Uzmite pauzu od svega što vam ne da spavati, što vam crpi svu energiju. Neka netko drugi preuzme brigu o tim stvarima za neko vrijeme. Usredotočite se na ono što zaista želite raditi. Što je to što vas čini da se osjećate ostvareni i kreativni?

Važno je imati ravnotežu, a osjećaj kao da ste zarobljeni u svemu što radite, je vrlo nezdrav. Dajte nekome do znanja da vam je potrebna pomoć.

7.

Vrijeme je da doista poslušate ono što ti srce vam govori da učinite. Koristite svoju intuiciju. Sve je energija i stoga je sve povezano. Nemojte sumnjati u svoje unutarnje poruke. One su obično točne.

Znakovi su svuda oko vas. Budite otvoreni za sve životne poruke.

Ne vjeruj svemu što misliš…

8.

Život može biti pozitivan i negativan, svijetao i mračan, sretan i tužan… Tek kada budete u stanju naučiti nešto od svake strane medalje, vaš će se život obogatiti pozitivnošću.

Potrebno je razviti zahvalnosti za sve životne situacije i za sve pouke koje možete naučiti.

9.

Vi ste voljeni. Čak iako nemate nikoga oko sebe tko vam to govori. Voli vas cijeli Svemir. Energija je kreacija. Kreacija je ljubav. Kreacija si TI. Kada šaljete ljubav prema čitavom postojanju, dobit ćete ljubav natrag.

Pokušajte slati ljubav svima koje poznajete. Ako ne znate nikoga, šaljite ljubav stablima, biljkama, životinjama, Bogu ili ljudima općenito. Dobit ćete ljubav natrag.

23 TESLINA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Kućni bioterapeut!

Jedno od najvećih praktičnih dostignuća istraživanja Tesline materijalne i duhovne ostavštine i jedno od najpopularnijih sredstava u alternativnoj medicini.

Teslina ploča djeluje kao prijenosnik kozmičke energije i tako oko sebe stvara pozitivno polje koje ozdravljuje, oživljava proces regeneracije stanica, sprječava razvoj bolesti, umanjuje posljedice stresa i pospješuje opće raspoloženje.

Pomaže kod: svih vrsta bolova, migrene, išijasa i reume, mučnine upale sinusa, zubobolje, upala, nesanice... Djelovanjem Tesline ploče smanjuju se i otklanjaju negativne vibracije u hrani, vodi i drugim tekućinama.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.