Opustite se, smirite um i odaberite jednu od tri ponuđene karte. Dopustite svojoj intuiciji da vas vodi. Karta koju odaberete otkriva savjet duhovnih vodiča.

atma.hr – 52
Karta #1

Poruka ove karte je da sjajite kao sunce, da budete entuzijastični i ispunjeni zahvalnošću i srećom.

Ovo bi vam moglo biti ironično, jer mislite da propuštate nešto ili možda trošite više nego što zarađujete – ili se čak osjećate nesretno i čini vam se da vas nitko ne razumije.

Bez obzira na situaciju, vaši Viši pomagači žele da počnete gledati na život sa zahvalnošću, da shvatite koliko ste daleko stigli. Zato biste danas trebali biti sretni.

Savjet: Razumijevanje i uključivanje ove poruke u svoj život u potpunosti ovisi o vama. I zapamtite, samo ste vi odgovorni za svoju sreću ili svoju nesreću. Pomagači samo žele da ih slušate.

Karta #2

Vaši Viši Pomagači žele da shvatite da imate sve što vam je potrebno za transformaciju onoga što vam se ne sviđa u svom životu. Stalno vam šalju znakove kako bi povjerovali u sebe i shvatili da ste sami kreator svog života i da znate kako to učiniti.

Oni također vide strah koji živi u vama. Ali važno je zapamtiti da niste sami i da će njihova bezuvjetna ljubav uvijek biti tu za vas kada treba donijeti teške odluke.

Savjet: Prestanite se kolebati i učinite ono što treba učiniti. Pretvorite svoje terete, bol i rane u prošla iskustva, a svoju sreću u alate za uspješno postojanje. Došlo je vrijeme, spremni ste za to.

atma.hr – 52
Karta #3

Poruke koje vam Viši pomagači šalju odnose se na razvoj vašeg strpljenja. Važno je da shvatite da Majstori ne govore o poniznosti, već o umijeću razumijevanja da se sve događa u pravo vrijeme.

Nakon što primijenite ovo znanje, vaš će život postati mnogo mirniji i skladniji.

Savjet: Morate naučiti koristiti prirodu i njezine cikluse da biste razumjeli koliko obrazovno čekanje može biti. Gledajte kako stabla odbacuju lišće kako bi zimi bila uspavana, a zatim se bude u proljeće kako bi ponovno procvjetala.

Budite sretni!

zen.yandex.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

banner za knjige nulta frekvencija