Foto: meowgag.com

Jeste li se ikada osjećali kao da postoje neke karakteristike u vašoj osobnosti koje vas i dalje izazivaju, bez obzira na to koliko pokušavate raditi na njima?

Uvijek govori dobro o drugima…
Posve je moguće da još uvijek vučete karmu iz prošlih života. Ali nije sve izgubljeno!

Pogledajte ispod na slici kristalne oblike; jedan od njih će vas najviše „dozivati“.

U nastavku otkrijte nerazriješenu karmu iz prošlih života!

1. Otpuštanje i napuštanje nezdravih odnosa

U prošlom životu obično ste bili izolirani i sami, te ste se osjećali napuštenih od strane drugih ljudi. Zato cijenite svoje odnose i učinit ćete sve kako biste spriječili da se bilo koji odnos raspadne.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Ponekad možete vidjeti samo pozitivnu stranu ili potencijal te osobe i teško je prihvatiti da taj ideal nije stvaran kada se odnos počinje raspadati i nažalost, da je ponekad toksičan. Kada imate ta iskustva, imate tendenciju da se borite za odnos dulje nego što je zdravo. To je rezultat tjeskobe zbog samoće ili nedobivanja poštovanja od drugih.

Kada naučite prepoznati znakove upozorenja, spasit ćete sebe od povrjeđivanja i razočaranja. Ovaj izazov može biti u bilo kojem vašem odnosu, bilo da je to obitelj, prijatelji, partner ili kolege.

2. Sumnja u sebe i sabotiranje sebe i svojih ciljeva

U prošlom životu niste se bojali vjerovati, ali često ste bili nepromišljeni, što vam je donijelo loše rezultate. Vaše odluke dovodile su vas i druge u opasnost, financijski i fizički. Zbog tih pogrešaka počeli ste sumnjati u sebe tijekom prethodnog života, a sjena je još uvijek s vama danas.

77

Postoji nekoliko načina na koja možete raditi na ovom problemu, nemojte nepromišljeno donositi  odluke i priznajte sebi zasluge za sve uspješne i mudre odluke koje ste donijeli i djela koje ste nedavno učinili.

Drugi savjet je da ne tražite previše mišljenja i savjete drugih ljudi. Smjernice drugih ljudi, iako dobronamjerne, samo će vam izazvati veću konfuziju!

3. Nemogućnost vjerovanja drugim ljudima

U prošlom životu bili ste žrtva lukavosti i ismijavanja, tako da danas često imate tendenciju da budete na oprezu. S vremena na vrijeme niste sigurni kome se možete povjeriti i zbog te zbrke možda ste poklonili povjerenje onima koji su vas u konačnici iznevjerili.

Uvijek govori dobro o drugima…
U ovom životu ćete privući ljude koji će testirati vašu vjeru i povjerenje u njih. Ključ je obratiti pažnju na intuiciju, jer znakovi su uvijek tu.

U konačnici, najbolje je da se otvorite ljudima kad izgradite odnose s njima. Nakon nekog vremena moći ćete vjerovati njihovom integritetu, a zatim ćete moći donijeti svoju odluku o tome jesu li dostojni biti u vašem unutarnjem krugu.

meowgag/Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr 

63 PLACEBO

Dr. Joe Dispenza: PLACEBO STE VI

Ozdravljenje umom je moguće!

Dr. Joe Dispenza smatra da smo placebo mi sami – naše misli, stavovi, uvjerenja i percepcije koje oblikuju našu stvarnost pa tako i zdravlje. Donosi potvrđene slučajeve ljudi koji su oboljeli pa čak i umrli jer su povjerovali u, pokazalo se, pogrešno postavljenu fatalnu dijagnozu. Ako je moguće da naše misli budu tako moćne, zašto ih ne iskoristiti za ozdravljenje i kvalitetniji život?

"Čitanje ove knjige je poput pretplate na najbolje moguće zdravstveno osiguranje na svijetu." - Sonia Choquette

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.