U ovom kolažu izaberite sliku koja vas najviše privlači. Iza svake slike se krije simbolika jedne Tarot karte. Vaš odabir će vam reći što bi vam mogao donijeti slijedeći mjesec!

Također vas nagrađujemo vrijednim analizama, a detalje ćete pronaći na dnu ovog članka. Sretno!

SLIKA BROJ 1

Iza ove slike skriva se simbolika Tarot Karte CARICA.

Za vas je naredni mjesec – mjesec stvaranja. Carica simoblizira plodnost te svaku vrstu kreiranja i produktivnosti. S toga – u ovom mjesecu možete očekivati mnogo aktivnosti i akcije. Gledano sa fizičke razine, imati ćete mnogo energije, brinuti ćete se za druge – kao majka, raditi više poslova odjednom i biti ćete jako dobro organizirani. Ukoliko gledamo simboliku karte s unutranje razine – onda možete očekivati da će se roditi neke nove ideje. One će svakako biti dobre i važno je da to ne ostane samo u ideji – već da napravite neke konkretne poteze kako bi tu istu i realizirali. Plodan je mjesec pred vama!

SLIKA BROJ 2

Iza ove slike skriva se simbolika Tarot Karte UMJERENOST

Za vas je naredni mjesec – mjesec usklađivanja. Izgledno je da imate previše obaveza te da vam nedostaje ispravnog usklađivanja u životu. U narednom mjesecu morati ćete se pozabaviti time, kako biste mogli živjeti opuštenije i smirenije. Potrebno je da napravite neke kompromise – kako biste postigli zlatnu sredinu u svom životu. Zahtjevan je mjesec ispred vas, no to je jedini mogući način da kreirate kvalitetniju budućnost za sebe i svoje bližnje!

SLIKA BROJ 3

Iza ove slike skriva se simbolika Tarot Karte PRAVDA

Za vas je naredni mjesec – mjesec uravnoteženja. Postići pravi balans u životu kompleksan je proces i iziskuje konstantan rad na tome. Riješavati ćete poslove koji nisu dovršeni ili ćete se napokon suočavati sa samima sobom. Neki od vas bi mogli ući u ozbiljnu ljubavnu vezu a neki bi mogli razriješiti sudski proces. Mnoge istine mogle bi, tokom mjeseca, izaći na vidjelo. S toga je ovo važan mjesec za vas. Budite iskreni i hrabri!

POKLON ČITATELJIMA

Prvih troje čitatelja koji lajkaju stranicu TarotGalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja (www.facebook.com/TarotGalaxy) osvojiti će vrijedne Analize.

  1. Prva osoba osvaja Analizu Osobnih Aspekata za 2018. godinu
  2. Druga osoba osvaja Sinastriju (Usporednu analizu Partnera)
  3. Treća osoba osvaja odgovor na jedno konkretno Tarot Pitanje

www.facebook.com/TarotGalaxy

Prethodna objava03.02. Zagreb – Radionica: Deprogramiranje odnosa
Slijedeća objavaDanašnji muškarac i Mars u Raku
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here