Svaka duša na svijet stiže s misijom. Da biste saznali na kojem ugovoru vaša duša trenutno radi, odaberite zmaja koji najviše rezonira s vama.

atma.hr – 78
1. Strah / nedostatak svijesti

Primijetili ste da se neprestano pokušavate kretati naprijed, ali svaki put kada dobijete dodatni novac, nastaju neočekivani troškovi? S vremenom se počnete pitati hoćete li ikada uspjeti i uvijek čekate manu s neba. Ključno je osloboditi se straha da se nećete osloboditi ovih financijskih ograničenja.

Pitanje je događa li se ovo iskustvo zato što mislite da ne zaslužujete obilje ili imate jaka uvjerenja da svaki put kada počnete ostvarivati uspjeh, nešto dođe u vaš život i oduzme ono što ste tako teško zaradili? Zadaća vaše duše je raditi na povećanju svjesnosti.

Najvjerojatnije ste odrasli u teškim uvjetima. Obećajte sebi da ćete učiniti sve što je moguće da obnovite svoje misaone procese i istrenirate svoj um da ne misli da će novac čim se pojavi nestati.

Možete polako financijski napredovati. Za to će biti potreban trud, ali vi to možete učiniti.

2. Samopouzdanje / identitet

Osjećate li se nesretno u ovom trenutku? Mislite li da potrebe drugih stavljate iznad svojih? Je li moguće da to radite nesvjesno, jer je vaša osobnost snažno vezana za pohvale drugih?

Vaša je zadaća otkriti tko ste, razviti i podijeliti svoje darove sa svijetom. Da, vrlo je lijepo i važno podržati druge, ali često postavljate potrebe drugih iznad svojih.

atma.hr – 39

Činite sve za druge, čak i kad vas ne pitaju za pomoć. I razočarani ste kad je vaša pomoć podcijenjena. Jako vam je bitan odnos drugih prema vama. Zbog toga često bivate razočarani i privlačite ljude koji mogu iskoristiti vašu ljubaznost.

Od danas započnite svaki dan izgovarati pozitivne afirmacije koje vas navode da svaki dan maksimalno iskoristite za svoje dobro.

Razmislite o svojim hobijima i vještinama, odvojite vrijeme za te hobije i interese. Vaš zadatak je da se dokažete i da svoje ciljeve postavite kao prioritet, a duša će se pobrinuti za sve ostalo. Usmjerite svoju ljubav prema unutra.

3. Napuštanje / otpuštanje / strah od promjene

Ostajete li u vezama i situacijama duže nego što je potrebno? Osjećate li ponekad da ste u nezdravoj i ovisnoj vezi, osobnoj i profesionalnoj? Moguće je da je ugovor vaše duše da se borite s otpuštanjem i da se bojite usamljenosti.

Vi znate da neke situacije nisu dobre za vas, ali plašite promjene. Važno vam je da sve ostavite onako kako jest: vaše navike, boravak u nezdravoj situaciji, sve vam se to čini bolje od usamljenosti.

atma.hr – 75Trebate ući duboko u sebe i raditi na vašoj vezi s izvorom. Ako uđete unutra, vidjet ćete da imate sve što je potrebno. Vidjet ćete da ste jaka osoba, veličanstvene duše.

Također bi moglo biti korisno otkriti korijen straha od napuštanja. Možda već to i znate. Sada je pravo vrijeme da zacijelite ovu ranu i naučite samopouzdano i iskreno izići iz situacija koje nisu dobre za vas.

zen.yandex.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

108 SAL RACHELE TAJNE NEOGRANIČENE ENERGIJE

Sal Rachele: Tajne neograničene energije

Nestašica energije ne postoji

JESTE LI ZNALI...? Da ne postoji nestašica energije? Da su fosilna goriva potpuno nepotrebna? Da gotovo beskonačna količina energije postoji unutar svakog atoma? Da trošak izvlačenja ovog neograničenog spremnika energije predstavlja sićušan dio onoga što danas trošimo na obradu nafte, plina i nuklearne energije? Da možemo živjeti u svijetu bez zagađenja? Da je moguće živjeti u svijetu bez siromaštva?

Ova knjiga preispituje istinu o energiji iz znanstvenog, duhovnog, metafizičkog i psihološkog stajališta.

Znanstveni dio je prilagođen laicima.

Autor nudi prava rješenja na probleme s kojima se suočava današnji svijet.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here