28.5. nam u goste, u Studio Hara Varaždin, ponovo dolazi Bojan Babić.
Pripremili smo vam 2 radionice thai yoga masaže koje se mogu pohađati zasebno ili zajedno. Prva će biti posvećena problemima s donjim leđima, a druga gornjem dijelu tijela, ramenima, vratu i glavi.
Radionice će voditi iskusan thai terapeut i edukator Bojan Babić.

RADIONICA#1
DONJA LEĐA
Bol u donjim leđima jedan je od najčešćih simptoma današnjice. Uslijed dugog i nepravilnog sjedenja, neudobne odjeće, kao i niza drugih faktora, javlja se kao jedna od izraženijih patologija. Na ovoj trosatnoj radionici pažnju ćemo usmjeriti na specijalno odabrane tehnike thai yoga masaže za neutraliziranje ovog problema. Kroz osnovne principe te lakoću i mudrost thai yoga masaže oslobodit ćemo donja leđa pritiska, tenzije i eventualnog bola.
Ova radionica je otvorenog tipa i dobrodošli su potpuni početnici kao i fizioterapeuti, maseri i ostali terapeuti koji se već bave nekim oblikom rada na tijelu. Nikakvo prethodno iskustvo nije potrebno. Radionicu vodi Bojan Babić.

RADIONICA#2
GLAVA-VRAT-RAMENA
Stresan i ubrzan život današnjice često naiđe na plodno tlo na našim ramenima. Osjećaj da „nosimo čitav svijet na ramenima“, osjećaj (pretjerane) odgovornosti koji nas pritišće, brige koje se gomilaju kao i svakodnevni dugotrajni rad na kompjuteru, uglavnom se manifestira kroz nelagodu, bol i ukočenost u predjelu ramena, vrata i glave.
Na ovoj trosatnoj radionici pozabavit ćemo se povezivanjem i opuštanjem ramenog pojasa kroz tehnike i principe thai yoga masaže. U nekoliko jednostavnih koraka, upoznat ćemo se s principima thai joga masaže te osvježiti i ojačati protok energije i mobilnost rameno – vratnog dijela.

Ova radionica je otvorenog tipa i dobrodošli su potpuni početnici kao i fizioterapeuti, maseri i ostali terapeuti koji se već bave nekim oblikom rada na tijelu. Nikakvo prethodno iskustvo nije potrebno. Radionicu vodi Bojan Babić.

Mjesto održavanja :Studio Hara Varaždin, S. S. Kranjčevića 1
Vrijeme održavanja: 28.5.
1. RADIONICA 10-13h
2. RADIONICA 14-17h

Tko vodi radionice?
Bojan Babić
https://thaiinflow.com/about/
Cijena: 50 eura jedna radionica ili 80 eura obje
Za prijave&pitanja pišite na mail:
[email protected]

Vaše mjesto je zagarantirano isključivo prijavom preko maila i uplatom akontacije u iznosu od 20 eura do 24.5.2023.

facebook dogadanje