Certificirani DNK3 theta healer sa dugogodišljim iskustvom nudi tretmane. U radu sa klijentima, otkrio sam kako postoje određeni obrasci koji nas sprečavaju da budemo ispunjeni I živimo život punim plućima .

Obrasce-programe koje sam često susretao su – nedostatak ljubavi prema sebi, osjećaj krivnje sebe ili drugih, nedostatak vjere u Stvoritelja i strah da se krene naprije. Navedeni programi stvaraju začarani krug I dovode nas do bezpomoci I nezadovoljstva, a time se udaljavamo od Stvoritelja (Boga), sebe. Kriveci olakotne situacije, druge osobe I kolektivnu svijest za dogadaje u nasem životu ne preuzimamo istinsku odgovornost za život.

Theta healing tehnika je tehnika u kojoj uz pomoć Stvoritelja, kroz theta prakticara se iscijeljujemo, vraćamo samome sebi, životu kakvog smo živili u djetinjstvu, postajemo samopopuzdaniji, ispunjeniji, slobodniji i sa lakoćom ostvarujemo svoje snove.
Theta healing tehnikom ukljanjamo programe, razlicita uvjerenja I blokade koja prijeci energiju života da teče kroz život. Uklanjaju se i traumatska iskustva dopustajuci samoozdravljenje koje putem drugih konvekcionalnih metoda nisu moguća.

Možes širom svijeta tražiti nekog tko više od tebe zavrijeđuje tvoju ljubav i osjećaje. I ne naći ga. Jedino ti, kao i bilo tko drugi u svemiru zavrijeđuješ punu mjeru svoje ljubavi i osjecćaja.
Buddha

Josip Kolanovićjosip kolanovic logo
Certified ThetaHealer
+385 99 59 29 492
[email protected]
skype: jkbraincell