Tretman ThetaHealing možete zakazati na mail [email protected]

Više o Thetahealingu www.thetahealingdownloads.com

ThetaHealing je duhovno, emotivno i fizičko iscjeljivanje. Nije ograničeno spolom, uzrastom, religijom, rasom. Poštuje svaku nacionalnost, religiju i poimanje Boga.

Svatko s vjerom u Boga, Stvoritelja svega što postoji može biti praktičar ili klijent ThetaHealinga.

Theta – naziv za moždane valove niske frekvencije (4-7 Hz) koji upravljaju našim vjerovanjima i ponašanjem.

Thetahealing svojevrstan je rad na sebi, otkriva Vam podsvjesna vjerovanja, uzroke bolesti, trenutnog stanja i poremećaja te rješava blokade koje ste si postavili tijekom života.

sajt seminar maj

Thetahealing tretmani otklanjaju negativna uvjerenja i blokade u Vašem podsvjesnom umu nastala Vašim nasljeđem, još iz fetalnog razdoblja (preuzeto genetski od roditelja) do danas i programe kolektivne svijesti.

Nadalje, otklanjaju se vjerovanja, traume, razna obećanja i zavjeti … Sve što Vas koči i ograničava u duhovnom i fizičkom razvoju i postizanju zdravlje, obilja, radosti.

Sam Thetahealing tretman podrazumijeva komunikaciju između Vas i Theta praktičara.

Kroz razgovor o Vašoj želji za promjenom u životu, dolazi do osvještavanja dubokih uvjerenja, osjećaja, blokada, trauma i strahova .

Za uspješan Thetahealing tretman nužno je aktivno sudjelovanje klijenta i terapeuta u procesu iscjeljenja.

Na prvom tretmanu ThetaHealing praktičar će vas upoznati sa osnovnim informacijama, kako o Theta isceljivanju, tako i o samom tretmanu i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Tijekom individualnog tretmana ThetaHealing terapeut Vam postavlja određena pitanja, kojima polako dolazi do uvjerenja koja imate i o kojima vjerojatno ranije niste razmišljali. Ukoliko ste otvoreni, iskreni i spremni da se iscijelite odgovori ce dolaziti direktno iz Vaše podsvijesti.

Kako se bliži svom temeljnom vjerovanju odnosno uzroku svog problema, osoba postaje uznemirena, može zaplakati, osjećati napetost i ljutnju, ali to traje nekoliko minuta. Kad se otkrije temeljno vjerovanja, koje je uzrok problema koji imate Thetahealing terapeutu je potrebno nekoliko sekundi da izmjeni temeljno vjerovanje i zauvijek otkloni uzrok problema koji ste nosili cijeli život.

Jednom osviještena vjerovanja i blokade jednostavno i brzo se otpuštaju uz pomoć Thetahealing praktičara i zamjenjuju spoznajama i osjećajima koji su Vam potrebni kako bi živjeli kvalitetan i uspješan život. Tijekom tretmana budni ste i svjesni. Većina klijenata doživljava ga kao opuštajući i oslobađajući proces. Tretmani se baziraju na traženju i oslobađanju od uvjerenja koja su izazvala posljedice u vidu bolesti, fizičkog i psihičkog stanja u kojem jeste.

Korjeni bolesti i poteškoća su uvijek na jednom nivou nasih uvjerenja i vjerovanja (osnovni, genetski, povjesni ili nivo duše).

Razna obećanja, zavjeti, obveze, prokletstva, uroci i sl. isto mogu izazvati velike probleme i poteškoće. A mogu biti uzrokovani i vanjskim čimbenicima (razna zagađenja, zračenja) i entitetima zakačenim na Vašu auru. Thetahealing tehnikom se može na lak, brz i ugodan način sve navedeno dovesti u balans.

Theta stanje svijesti otvara vrata podsvijesti i to je polazna stanica u prepoznavanju i otklanjanju svih ograničavajućih vjerovanja, strahova i trauma koji uvjetuju način života kojim niste zadovoljni.

Thetahealingom brišemo stare programe i zamjenjujemo ih novim, pozitivnim uvjerenjima i programima.

Vi učite kako da Vam podsvijest bude prijatelj i da radi za Vaše najveće dobro, a ne protiv vas. Podsvijest je pokretač svega. Ukoliko su Vam usađena kriva uvjerenja, primjerice, da je novac prljav, da ne možete ostvariti financijsko obilje, da ne možete imati dovoljno novca… Vi nećete živjeti u obilju, jer je to poruka koju naša podsvijest šalje Svemiru. Dakle, osnovna stvar koju nam Thetahealing omogućava je promjena u našoj podsvijesti. Točnije, mi počinjemo živjeti u drugoj stvarnosti .

Primjerice – ljubav. Svi težimo da pronađemo srodnu dušu. Kada je pronađete, u stanju ste upropastiti odnos, jer Vam Vaša podsvijest neumorno govori da nema ljubavi bez bola. Tako (potaknuti našom podsvijesti) kreirate situacije u kojima niste sretni, iako su sve okolnosti ukazivale na sreću.

Sami možete stvoriti uvjete i situacije kakve želite – kreirati svoj život, svoju stvarnost. Posljedica takvih promjena često je i trenutan nestanak bolesti i poremećaja.

Vaše misli i vjerovanja imaju direktan utjecaj na kvalitetu života i događaje u njemu, isto tako i na Vaš doživljaj svega što Vam se događa.

Vi sami stvarate promjene u svom životu putem svojih osjećaja i misli, a te promjene često uzrokuju i nestanak određenih bolesti.

Emocije su rezultat Vaših misli i doživljaja svijeta oko Vas. Emocije izazivaju kemijske reakcije u svakoj stanici našeg tijela, te nam te stanice šalju informacije u obliku bolesti, točnije narušavanja zdravstvenoga stanja.

Uz pomoć ThetaHealing tretmana postajete gospodari svojih misli.

Dvije su osnovne emocije – ljubav i strah. Thetahealing tehnika brzo i lako uklanja strahove, time mijenja Vaše misli i način gledanja na svijet. Postajete svjedoci čuda Božjeg.

Thetahealingom regulira se rad hormonalnog sustava u tijelu.

Radi se na genetskom nivou u morfogenom polju oko DNK. Zamjenom oštećenja na DNK iscjeljuju se i razne genetske bolesti. Aktiviranje DNK povećava imunitet i jača naše intuitivne sposobnosti.

Aktivacija DNK, rad na virusima, bakterijama, parazitima, iscjeljivanje slomljenog srca, vraćanje fragmenata duše, traženje srodne duše..

Svjedočite kako mržnju, strah, gubitak , žaljenje, sram, stid, krivicu i bolest s lakoćom mijenjate u radost, uspeh, sreću, prihvaćanje, praštanje, zahvalnost, zdravlje i obilje.

Negativno se preoblikuje u pozitivno, bolest u zdravlje, strah u ljubav, ograničenja u obilje mogućnosti!

Primjenom Thetahealing tretmana možete se osloboditi svega što ne služi Vašem najvišem dobru. Ljudska bića imaju jedinstvenu sposobnost da mijenjaju svijet putem svesti. Mijenjajući sebe Vi mijenjate Svijet.

Vaše pravo i obveza je kreirati savršen život za sebe.

Bolest je ionako samo posljedica, kojoj je uzrok skriven u Vašoj podsvijesti.

Fizičke tegobe izazvane bolešću se mogu lako riješiti, ali u Thetahealingu se rješava njihov korijen i uzrok sto dovodi do trajnog rješenja problema.

Trajanje individualnog tretmana koji može biti odrađen neposrednim kontaktom, na daljinu, putem telefona ili Skypa je 1-2 sata.

ThetaHealing® utemeljila je Vianna Stibal. Uz dugogodišnje primjenjivanje tehnike podučava i zainteresirane za ThetaHealing.

baner za app reklama za skypeThetahealing tretmane izvodi i prakticira na vama Pavela Saša Pavlović

 • THETA HEALING INSTRUKTOR ZA SEMINARE OSNOVNI DNK I VIŠI DNK THINK INSTITUTA TESLA BIOENERGIJA, praktičar i instruktor metode Tesla bioenergija, mnogobrojne grupne seanse Tesla bioenergijom na daljinu
 • METODA BOŽANSKA MOĆ SVETLOSTI ARHANĐELA, PRAKTIČAR
 • REIKI TERA MAI PRAKTIČAR, TREĆI STEPEN SAMBALLA PRAKTIČAR
 • OSNIVAČ SEMINARA „OZDRAVILIŠTE DUŠE“, niz predavanja o razvoju duhovnosti i rad sa duhovnim i isceljujućim energijama i mestima moći

CERTIFIKATI I INICIJACIJE:

 • CERTIFIKAT INSTITUTA THINK ZA INSTRUKTORA METODE THETA HEALING ZA NIVOE
 • SNOVNI DNK I VISI DNK
 • CERTIFIKAT THETA HEALING OSNOVNI NIVO
 • CERTIFIKAT THETA HEALING VIŠI NIVO
 • CERTIFIKAT ZA PRAKTIČARA TESLA BIOENERGIJE
 • CERTIFIKAT SAMBALLA MULTI DIMENSIONAL HEALING
 • INICIJACIJE ZA METODU BOŽANSKA MOĆ SVETLOSTI ARHANĐELA
 • INICIJACIJE ZA METODU TERA MAI REIKI TREĆI STEPEN
 • INICIJACIJA ZA METODU PLAVI PLAMEN
 • INICIJACIJA U SAMBALLU

Tretman ThetaHealing možete zakazati na mail [email protected]

Više o Thetahealingu www.thetahealingdownloads.com

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 14.05.2016.
Slijedeća objavaŠto nam poručuje naše tijelo
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.