THETA HEALING® INTUITIVNA ANATOMIJA

UKUPNO TRAJANJE: 19 dana (4 dana pauze)
TRAJANJE SEMINARA: 15 dana
18.10. – 05.11.2017.

PAUZA – 23. i 24.10. te 30. i 31.10.
SATNICA: 9.00h – 17:00h (Točna satnica može naknadno biti prilagođena, ovisno o potrebama polaznika i ukupne složnosti).

LOKACIJA: Hotel Aleksandar, Novi Sad, Srbija
CIJENA SEMINARA: 1340 €
CIJENA ORGANIZACIJE: 105 €

PREREKVIZIT: ThetaHealing Osnovni DNK i Napredni DNK

INSTRUKTOR: Goran Jurica, Certified ThetaHealing® Instructor
Više o Goranu na www.goranjurica.com 

Ukoliko se želite prijaviti za stipendiju, pošaljite email sa Vašim imenom i prezimenom, koliku stipendiju tražite, obrazložite zašto smatrate da biste baš Vi trebali dobiti stipendiju te kako ćete upotrijebiti iskustvo i znanje stečeno na seminaru i doprinjeti drugima.

ZA PRIJAVU ZA SEMINAR ILI STIPENDIJU, POSLATI EMAIL NA [email protected]

PRIJAVE ZA SEMINAR SU OTOVORENE DO 17.10., A PRIJAVE ZA STIPENDIJU DO 08.10.2017.

OPIS SEMINARA:

Intuitivna Anatomija je seminar tijekom kojega se u 15 dana upoznamo sa svakim sustavom organa našega tijela, saznamo kako oni funkcioniraju zasebno te u cjelini.
Upotrebljavanjem tehnike Theta Iscjeljivanja imamo mogućnost intuitivno vidjeti, promatrati i shvatiti kako se naše fizičko tijelo ponaša, kako obavlja sve svoje brojne uloge, kako emocije i vjerovanja djeluju na organizam i mnogo više.

Tijekom ovoga tečaja naučit ćemo kako detaljno očitati organe, njihovu funkciju, stanje, kako raditi na njima te koje se emocije i vjerovanja vežu za određene organe. Puno različitih vježbi intuitivnog očitavanja i kopanja će vas očistiti od mnogo blokada te omogućiti snažno otvaranje intuitivnih centara. 

Na kraju tečaja svi će polaznici biti u stanju intuitivno očitavati vrlo brzo i vrlo detaljno.
Proći ćemo bolesti i poremećaje specifične za svaki sustav i popričati o njima kako bi shvatili zašto se kreiraju, kako na njima raditi i kako ih iscjeliti. Saznat ćete kako se razni mikrooragnizmi kao npr. bakterije, gljivice, paraziti i virusi ponašaju u tijelu, što ih privlači te na čemu je potrebno raditi kako bismo očistili i balansirali naš organizam i uravnotežili pH tijela.

Također, pričat ćemo i o vitaminima, mineralima, lijekovima i dodacima prehrani koji dobrotvorno djeluju na naše tijelo i koji mogu pomoći i napraviti čudo kod raznih oboljenja.

Kroz cijelo putovanje ovoga seminara, polaznici će imati priliku svakodnevno više puta raditi na sebi i na drugome, izvježbati i unaprijediti sposobnosti intuitivnog očitavanja, upoznati ljudsko tijelo, upoznati bolje sebe, napraviti još nekoliko zabavnih i zanimljivih vježbi te pogledati nekoliko videa i ilustracija o sustavima organa.

Za bilo kakve informacije kontaktirajte:

GORAN JURICA
Email: [email protected]
Mob: 00385 91 17 898 15

Vidimo se!

Prethodna objavaU atomima odzvanja simfonija Svemira
Slijedeća objavaTjedni horoskop od 25.9. – 01.10.: Sreća prati Djevice, Vage i Vodenjake!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.