Jeste li se zapitali zašto vam se učestalo ponavljaju određene situacije u životu, bilo da je riječ o odnosu s drugim ljudima, zdravlju ili financijama? Zašto reagirate upravo na ovaj a ne neki drugi način? Kako to da se upinjete iz petnih žila promijeniti okolnosti, a opet vam se čini da se samo vrtite u krug?

Odgovor leži u programima koji su pohranjeni u vašem podsvjesnom umu a koji su zbir vaših iskustava, vjerovanja, uspomena, trauma, genetičkih imprinta, te kolektivne svijesti.

Theta tehnika vam omogućuje da te programe otkrijete i odstranite u trenutku.

Za one koji su već pohađali jedan ili više tečajeva napravljen je popis tečajeva u narednom periodu te slobodno kliknite na link za više informacija i prijave.

Radujem se ponovnom druženju online ili uživo!

Osnovni DNK – Zagreb
Bitan dio ovog tečaja je rad na vjerovanjima i osjećajima na nivou duše, genetskom nivou, nivou ovog života, prošlih života i grupne svijesti.

Osnovni DNK – Beograd
Bitan deo ovog seminara je rad na verovanjima i osećanjima na nivou duše, genetskom nivou, nivou ovog života, prošlih života i grupne svesti.

Napredni DNK – Beograd
Na naprednom seminaru ćete detaljnije učiti o sedam nivoa postojanja i njihovim pravilima, obavezama i zavetima i kako da radite s njima kroz Stvoritelja svega što jeste.

Djeca Duge – Zagreb
Djeca duge su rođena s beskonačnom mudrošću i strpljenjem. Od davnina je svijet čekao na dolazak Djece duge. Razvoj vaših odnosa 1. dio: Razvoj partnerske veze ONLINE

Naše srodne duše poznaju nas toliko dobro na duhovnom nivou da trebate naučiti kako voljeti sebe kako bi vaša veza uspjela. To je glavni cilj tečaja “Razvoj partnerske veze”. Tečaj je napravljen kako bi vas doveo korak dalje u vašem odnosu, u vašoj evoluciji da naučite postati jedno s vašom drugom polovicom.

Ukoliko ste zainteresirani:
Kontakt osobe za narudžbu:

Za HRVATSKU:
Tea Barić
[email protected]
(+385) 091 610 9503

Za SRBIJU:
Olgica
[email protected]
(+381) 069 222 6056

Tim za upravljanje događajima
www.thetaway.com