Jeste li čuli za Theta iscjeljivanje? Moćna tehnika kojom se mogu poboljšati vanjske životne okolnosti kroz rad na našem unutarnjem svijetu.

Zašto doći na tretman ThetaHealing®-a? Kako mi i u kojim situacijama može tretman pomoći?

NEADEKVATNI ODNOSI

atma.hr – 52
Kako izaći iz odnosa koji vas više ne ispunjava? Strah od promjene, stare navike, dobrobit djece ili sigurnost kod roditelja, sve su to izgovori zbog čega ne možete donijeti odluku.

A kako pretvoriti neadekvatne odnose u adekvatne? Kad postoji želja da se odnosi sačuvaju i poboljšaju potrebno je vidjeti dublji uzrok zašto su se uopće kreirale takve situacije i što iz toga učimo.

U svemu ovome ThetaHealing® tretmani pomažu. Ulaskom u meditativni theta moždani val i korištenjem alata iz ThetaHealing® metode, theta praktičar će pomoći klijentu da se iscjeli, promijeni, osnaži i izađe iz okova koji ga suputavaju.

ThetaHealing® metodom se iscjeljuju traume, reprogramira podsvijet, otpuštaju teške emocije i osnažuje se emocionalno, mentalno, duhovno i fizički.

Ne čekajte, javite se i potražite pomoć. Nema potrebe da živite dalje s tim izazovima, postoji metoda koja vam može pomoći.

Što je ThetaHealing®? Pročitajte ovdje: http://www.thetacentar.com/theta-iscjeljivanje/

Cijena tretmana: od 300 do 400 kn (ovisno o terapeutu)
Vrijeme trajanja: 30 – 60 minuta
Lokacije: Zagreb i Rijeka uživo, ostatak svijeta telefonski/Skype/Viber/Facebook/WhatsApp
Izaberite svog terapeuta ovdje: http://www.thetacentar.com/tretmani/