Najvrijednije stvar koju možete primiti od svojih roditelja je dar život. Primajući dar života, djeca prihvaćaju i svoje roditelje. Kad djeca prime dar života od svojih roditelja, primaju i ono što su njihovi roditelji primili od svojih roditelja. Ljubav uspijeva kada djeca cijene život koji im je dan – kada prihvaćaju svoje roditelje upravo onakvi kakvi jesu.

atma.hr – 45

Ovo često nailazi na otpor upravo zato što ljudi misle da prihvaćanje roditelja znači prihvaćanje onoga što se vidi kao identitet roditelja, karakter i onoga kako se ponašaju i da im time daju za pravo i da se nastave ponašati štetno (ako su se tako ponašali). No istina je dalje od toga. Prihvaćanjem roditelja mi prihaćamo njihov širi značaj u sklopu njihove duše i njihovu silu guranja nas kroz život. Ovo nema veze s njihovim identitetom i kako se oni ponašaju.

Prirodan tok energije je s pretka na potomka, ako ste vi sin ili kćer i dajete energiju svojim roditeljima vi ih suštinski ne prihvaćate i time štetite sebi. Ova radionica vam može pomoći da pronađete mir u tom odnosu.

Kroz radionicu Konstelacija u ožujku, radit ćemo upravo na kreiranju unutarnje čvrstoće te identiteta u odnosu s majkom ili ocem. Radionica je namijenjena majkama, očevima, sinovima, kćerima kako bi radili na razriješavanju zapetljaja koji nastaju neravnotežom u primanju i davanju.

TEMA: Ti si moja majka, ja sam tvoja kćer (odnos roditelja i djeteta)
ZAGREB, Subota 30.03.2019.
Od 10:00 do 18:00 sati
CIRUSS – Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva iz Rijeke dolazi u Zagreb
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

PRIJAVE:
Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.

Molim vas prijavite se preko obrasca, kliknite: PRIJAVA NA RADIONICU

Za dodatne informacija možete nam pisati na email [email protected]
Ili nazvati telefonski: 091/33 66 750 od 16 do 19h.

CIJENA:
300 kn po osobi

LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

atma.hr – 61
O voditeljici:

Ines Lazarević Rukavina

Ines od 1996. godine sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima (Jan Jacob Stam, Bert Hellinger, Johannes B. Schmidt) konstelacija.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.

Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.

Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svoji prijateljima i znancima.
Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podršci,

Lijep i nasmiješen dan,
Ciruss tim 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here