47

Tigrovo oko je jak zaštitnički kamen i tradicionalno je nošen kao talisman protiv uroka i kletvi.

Pokazuje ispravnu upotrebu moći i ističe integritet. Pomaže pri ostvarivanju ciljeva, prepoznajući unutarnje potencijale i potičući jasnoću namjere.

Prizemljuje i olakšava manifestaciju volje. Tigrovo oko usidrava promjenu u fizičko tijelo. Ovaj kamen je koristan za prepoznavanje kako svojih potreba, tako i potreba drugih ljudi.

Koristan je za razrješavanje dilema i unutarnjih konflikata, posebno onih izazvanih ponosom i tvrdoglavošću. Tigrovo oko je naročito korisno za liječenje mentalnih problema i poremećaja ličnosti.

Tigrovo oko liječi probleme samopodcjenjivanja, samokritike i blokirane kreativnosti. Pomaže kod prepoznavanja talenata i sposobnosti pojedinca, kao i mana koje treba prevladati.

Uravnotežuje jin i jang magiju i puni emotivno tijelo energijom. Ublažava depresiju i podiže raspoloženja.

Tigrovo oko potiče obraćanje pažnje na detalje i upozorava na popustljivost. Podržava djelovanje iz razuma, radije nego iz emocije.

Povećava nepovredivost, praktičnost, ispravno korištenje moći. Povećava sreću, donosi blagostanje, često u obliku novca. Pomaže da jasno sagledamo i vidimo stvari bez iluzija.

Koristi se za oči, reproduktivni sistem, kosti, probavu, crijeva. Povezan je sa solarnim pleksusom i donosi nam osobnu moć.

Čisti se dva puta mjesečno pod mlakom vodom oko 5 minuta, a zatim se puni na sunčevoj svjetlosti par sati.

Tigrovo oko ogrlica

Povećava sreću, donosi blagostanje, ublažava depresiju i podiže raspoloženje.

Veličina privjeska: 3-4 cm

Cijena: 129 kn

Prethodna objavaNarukvica Sodalit – Kamen Istine
Slijedeća objavaRepičino ulje u kozmetici
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.