Ova predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji tirkiznih i staklenih perli. Raspršuje negativne energije, daje snagu, privlači romantičnu ljubav i sreću.

Tirkizna narukvica Dva srca za sreću

Perle tirkiznog kamena i kristala nanizane na posrebrenu žicu  s elementima tibetanskog srebra.

Raspršuje negativne energije, daje snagu, privlači romantičnu ljubav i sreću.

Dužina: 19-21 cm

Cijena: 150 kn

Više:

Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav. Kamen je koji štiti, a kao talisman se koristi od pamtivijeka.

Tirkiz potiče duhovno usklađivanje i poboljšava komunikaciju s fizičkim i duhovnim svijetom. Kad se stavi na treće oko pojačava intuiciju i meditaciju. Raspršuje negativne energije i čisti elektromagnetni smog, pružajući zaštitu od zagađivača u okruženju.

Balansira i usklađuje sve čakre sa suptilnim tijelima i prilagođava fizičku ravan duhovnoj. Ovo je kamen empatije i ravnoteže. Potiče samorealizaciju, kreativno rješavanje problema i smiruje živce kod javnih nastupa.

Psihološki, tirkiz je kamen koji daje snagu. Razgrađuje mučenički stav i samo – sabotažu. Mentalno, tirkiz daje unutarnju smirenost, istovremeno zadržavajući pozornost, te potpomaže kreativno izražavanje. Emotivno, tirkiz stabilizira promjene raspoloženja i donosi unutarnji mir.

Stimulira romantičnu ljubav. Fizički, tirkiz je odličan kamen za iscrpljenost, depresiju i napade panike. Štiti od vanjskih utjecaja i zagađivača u atmosferi.

Jača imunitet i regenerira tkivo, podržava apsorpciju hranljivih materija, ublažava infekcije, iscjeljuje cijelo tijelo, posebno oči. Smanjuje povišenu kiselost i ublažava giht, reumatizam, dobar je za želudac. Također ima protuupalno i detoksikacijsko djelovanje i ublažava grčeve i bol.

Tirkizna narukvica Dva srca za sreću

Perle tirkiznog kamena i kristala nanizane na posrebrenu žicu  s elementima tibetanskog srebra.

Raspršuje negativne energije, daje snagu, privlači romantičnu ljubav i sreću.

Dužina: 19-21 cm

Cijena: 150 kn

Prethodna objavaDARUJ DRVCE! u polufinalu “NajDOBRE kampanje Hrvatske 2017.”
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 08.02.2018.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here