Foto: pixabay,com

Jupiter i Pluton, još jednom, počastili su nas svojom konjunkcijom u znaku Jarca, koja je trenutno egzaktna pa stoga situacije kojima smo svjedočili krajem 3. mjeseca, kada se dogodila prva konjunkcija, sada se opet pojavljuju. Zbog toga se pitamo, zar baš moramo opet prolaziti isto?

atma.hr – 78
Polako se oslobađamo nemoćne energije Riba te prelazimo u stanje akcije. Neptun je prošli tjedan krenuo retrogradno te se pritajio, a to nam donosi više realnosti, više razumijevanja i manje zbunjenosti.

Mars nas je upravo počastio novim početkom i ušao u znak Ovna. Energije se polako bude te ćemo osjećati sve više poleta i želje za djelovanjem. Odjednom ćemo imati potrebu raditi i djelovati, jer dosta nam je tapkanja na mjestu.

Kako je i Venera prošli tjedan promijenila svoj smjer i krenula naprijed, sada će se situacije i odnosi polako odmotavati kao klupko. Mnoge stvari bit će nam puno jasnije, polako će sve sjedati na svoje mjesto.

S obzirom na to da je Sunce ušlo u Raka i tu boravi zajedno s retrogradnim Merkurom, fokus djelovanja će biti prije svega obiteljski odnosi, obojeni emocijama i sentimentom. Možda ćete i htjeti nešto promijeniti u tim odnosima, ali stalno vas memorija vraća, imate osjećaj dužnosti i ne želite povrijediti ljude oko sebe.

atma.hr – 39

Empatija će sada biti izražajnija, jer je planet racionalnoga razmišljanja u emotivnom znaku Raka i k tome je još i retrogradan pa se stalno vraćamo u prošlost i prebiremo po sjećanjima.

Jupiter i Pluton, još jednom, počastili su nas svojom konjunkcijom u znaku Jarca, koja je trenutno egzaktna pa stoga situacije kojima smo svjedočili krajem 3. mjeseca, kada se dogodila prva konjunkcija, sada se opet pojavljuju. Zbog toga se pitamo, zar baš moramo opet prolaziti isto?

Ovaj puta imamo energiju Marsa u Ovnu pa i snage da nešto i konkretno učinimo, no vanjskim utjecajima ponekad se teško oduprijeti pa se više okrećemo sebi i obitelji. Nažalost, mnogi u kriznim situacijama svoje frustracije iskaljuju na one najmilije odnosno njima najbliže.

Zato pripazite i kontrolirajte se, da ne biste baš svu negativnu energiju prosipali po ukućanima, jer nije ni njima lako.

atma.hr – 78
Sunce i Merkur iz Raka neko vrijeme će raditi kvadrat s Marsom u Ovnu pa će se tenzije sve više osjećati, a kulminacija toga uslijedit će još jednom, s posljednjom pomrčinom Mjeseca, 05. 07. u znaku Jarca, kada bi verbalni sukobi unutar obitelji mogli eskalirati, pod pritiskom kriza i opresije.

Da bi maknuli fokus od teških tenzija, možemo se ipak okrenuti Veneri pa si priuštiti malo zabave, otići na neki kraći put, pročitati omiljenu knjigu ili poraditi na svim onim ranama koje smo u ovom periodu možda “zaradili” te pružiti ljubav sebi i drugima, jer ipak, na kraju dana svatko treba malo ljubaznosti, empatije, razumijevanja i ljubavi, a dobri i loši periodi koji se vrte, samo su ionako dio životnog ciklusa.

Ana Mandić/astroportal.in

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here