Foto: stocksnap.io

160×600 text-47 lijevo

Na nebu pedantno i organizirano dominira Djevica. Suncu, Merkuru i Marsu u Djevici pridružit će se i Venera, a prva tri dana u tjednu tu će biti i Mjesec, koji će se ‘pomladiti’ u srijedu. Mogli bismo biti više usmjereni na radne i kućanske obaveze, zdravlje i imati nešto manje vremena i interesa za zabavu i odmor.

U ponedjeljak i utorak Mjesec će se kretati znakom Djevice i pozivati nas na planiranje i organizaciju. Fokusiramo se na detalje, pružamo i tražimo neke usluge, manijakalno čistimo, kupujemo sredstva za čišćenje, no isto tako možemo osjećati više nemira i nervoze. Radimo pod pritiskom jer Djevica ultimativno zahtijeva da sve bude savršeno.

Samo nemojte podleći samokažnjavanju dopuštajući perfekcionizmu da vodi glavnu riječ. U njegovoj se pozadini uvijek krije nezadovoljstvo, sklonost kritici i uvjerenje da to što smo obavili i nije tako dobro. Usredotočite se na produktivnost, ne na glas u vlastitom umu.

Naporni dani za Blizance, Strijelce i Ribe. Bikovima, Djevicama i Jarcima pogoduje u ostvarenju osjećajnih i poslovnih želja. Rakovi su vješti u komunikaciji, Škorpioni u timskom radu i traženju podrške od strane drugih. Ovnovi puno rade, a Vage traže više samoće i razmišljaju o prošlosti. Lavovi su skloniji kovanju financijskih planova, a Vodenjaci su sve svjesniji da od nečeg moraju odustati.

U srijedu nas očekuje Mladi Mjesec u Djevici koji bi bilo najbolje iskoristiti za sve gore već navedeno, ali i za donošenje nekih odluka vezanih uz odnose s kolegama, odnos prema poslu, ispunjenju obaveza kao i odnos prema zdravlju. Energija Mladog Mjeseca ide na ruku zatvaranju nekih poglavlja života i odustajanja od obrazaca ponašanja koji više nemaju svrhu.

Možete odlučiti da vas više neće živcirati ono što ste već nekoliko puta pokušali promijeniti, a niste u tome uspjeli. Naprosto ugasite u sebi taj nagon koji vas tjera da stalno činite isto, a bez pomaka. Ukoliko ste ljuti na kolegu, prijatelja ili partnera, osjetit ćete olakšanje ako izgovorite što vas grize iznutra, ali na argumentiran i smiren način.

Osim toga, svaka odluka koja je vezana uz uvođenje zdravih navika u svoju svakodnevicu mogla bi imati dugoročan karakter. Odlučite li krenuti na dijetu, prestati pušiti, početi vježbati, zdravije se hraniti, sada uz manje muke i odricanja to možete sprovesti u djelo.

Merkur kao vladar ovog Mlađaka naći će se nasuprot Neptuna, pa se čuvajte samozavaravanja i zabluda. Lako ćete si prodati neku priču, sve kako ne biste morali nešto promijeniti ili od nečega odustati. S ovim aspektom možemo slagati ili sami biti na udaru nečije neiskrenosti. Tu je i osjećaj krivnje koji se može pojaviti ukoliko zgriješimo ili ne budemo na visini zadatka kako to zahtijeva često perfecionistički nastrojen Merkur u Djevici. Bavite se nečim kreativnim, pišite, plešite, crtajte. I ne vjerujte svemu što pomislite ili čujete od drugih.

Na isti dan i Venera ulazi u znak Djevice te donosi više ljubavne sreće pripadnicima zemljanih i vodenih znakova. S ovom Venerom nisu toliko važni strast, zaljubljenost, zanos koliko potreba da znamo na čemu smo kad su u pitanju odnosi s drugima. Njezina je uzrečica čist račun, duga ljubav. Nove simpatije mogle bi se roditi na radnom mjestu ili prema osobi kojoj pružate neku uslugu ili joj na neki način pomažete.

U četvrtak Mjesec se pomiče u znak Vage i pogled nam je u iduća dva dana usmjeren prema drugima. Ogledamo se u tuđim očima, želimo znati što on/ona misli o nama, a kako bismo ostavili što bolji dojam, skloniji smo prigušiti sebe i predstaviti se u skladu s onim što smatramo da on/ona očekuje od nas.

Ovaj nas Mjesec želi povezati s prijateljima, odvesti u nečiji zagrljaj, u kupovinu cipela, parfema, kozmetike, na kolače. S njim ne možemo samovati. Blizanci, Vage i Vodenjaci imaju više osjećajnog entuzijazma i lakše ostvaruju svoje potrebe.

U petak će se Merkur u Djevici povezati s Plutonom što je dobra vijest za sve one koji rade zahtjevne intelektualne poslove. Odličan dan za istraživanje, razmišljanje, povezivanje uzroka i posljedice nekog događaja. Sada imamo sposobnost duboko razumjeti neke osobe ili događaje. Uvjerljivi smo na riječima, a mentalna snaga i koncentracija su iznimni. Produktivan dan za Djevice, Jarce, Škorpione, Bikove, Rakove.

Na isti dan počinje i vladavina Vage koju će na optimističan način dočekati konjunkcija Mjeseca i Jupitera u istom znaku. Pripremite se na promjene koje vas očekuju u idućih mjesec dana, a koje će utjecati na vašu situaciju u braku, vezi ili na ugovorne odnose. Napokon će laknuti Vodenjacima, Blizancima i Strijelcima.

Tijekom vikenda Mjesec će se kretati znakom Škorpiona pa gledajte da te dane začinite strastvenim pothvatima. Pritom ne mislim samo na seks, već i na sve one aktivnosti kojima ste silno posvećeni, a koji vas pune osjećajem ispunjenosti i smislenosti.

Julijana Oremović astrologinja i životna savjetnica
www.julijanaoremovic.com

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 17.09.2017.
Slijedeća objavaProces oživljavanja duha u 8 dana: Očekujte velike promjene!
Julijana Oremović
Julijana Oremović je oduvijek istraživala astrologiju kojom se profesionalno bavi više od 20 godina. Dugi niz godina bila je glavna urednica poznatog astrološkog časopisa te redovito objavljuje članke na temu astrologije i horoskope.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here