Mlađak u Biku dovodi nas na nove startne pozicije, Venera će ući u znak Ovna, a tjedan će se okončati izazovnim aspektom Saturna s Kironom koji zahtijeva pronalaženje mira s prošlošću.

U ponedjeljak Mjesec u Ovnu inspirira nas na hrabrije i odvažnije pokazivanje osjećaja.

Asertivnost i inicijativa pomažu u bržem i efikasnijem ispunjenju potreba. Svemu će pripomoći konstruktivni aspekt između Merkura i Saturna. Fokusiramo li se na cilj, djelujemo li po planu i postupamo li odgovorno i savjesno, dan možemo okončati ponosni na vlastitu produktivnost. Neće biti na odmet poslušate li savjet starije ili iskusnije osobe. Dan je osobito povoljan za Ovnove, Strijelce, Blizance.

Tijekom utorka Mjesec u Ovnu susreće se s Uranom (ekstatičnost, iznenađenja, neočekivani preokreti, slučajnosti koje to nisu), potom s Merkurom (nove vijesti, osjećajno ‘obojani’ razgovori, pozitivna iskustva vezana uz djecu, učenje, pomirenjeosjećaja i razuma). Tu je i aspekt sa Saturnom koji omogućuje da se nakon doživljenih uzbuđenja prizemljimo i uskladimo sa stvarnošću te tako izbjegnemo pogrešnu interpretaciju doživljenog. Ipak retrogradni Merkur može donekle iskriviti našu percepciju stvarnosti. Dan je osobito povoljan za Ovnove rođene sredinom travnja, Vodenjake i Strijelce, a od ovih aspekata mogu profitirati i Rakovi.

Mladi Mjesec u Biku dočekat će nas u srijedu u 13:16 sati. Riječ je o vrlo senzualnoj, hedonistički usmjerenoj energiji koja cijeni konkretno, opipljivo i egzaktno. S Mlađakom redovito nešto okončavamo, privodimo kraju te postavljamo nove ciljeve. Ovaj ‘rogati’ Mlađak tematski je usmjeren na zaradu, materijalna ostvarenja, uživanje, komfor, hranu, taktilnost, putenost, a ponajviše osjećaj sigurnosti kad je ljubav u pitanju. Umjetnost, rad u vrtu, kuhanje samo su neka područja koja donose ispunjenje. Sjajno razdoblje za Bikove, Djevice, Jarce, Ribe i Rakove.

Četvrtak je nešto mirniji dan, barem što se aspekata tiče. Mjesec u Biku udružit će se s nježnom Venerom u Ribama prije nego što ona sutra opet zakorači u znak Ovna. Lijep dan za ljubav, nježnost, uživanje, uljepšavanje, kupovinu. Romantična Venera udružena s praktičnim Mjesecom može biti od koristi ženama, kao i onima koji posluju s ženama.

U petak konjunkcija Merkura i Urana nosi simboliku prosvjetljenja. To je onaj moment iznenadnog shvaćanja, kada dugo vremena razmišljate o nekoj situaciji, a onda vam se iznenada upali lampica i sve vam postane jasno. Mogli biste čuti ili doživjeti nešto neobično, biti u blizini osobe koja će vas privući svojim intelektom i osobitim načinom razmišljanja.

Ovaj je aspekt iznimno povoljan za sve koji se bave nekim kreativnim radom, novim tehnologijama ili koji traže osobe s kojima bi se udružili radi ostvarenja zajedničkih interesa. Odličan dan za Ovnove, Vodenjake, Blizance i Djevice.

Mjesec koji je dan prije ušao u Blizance, i subotu će učiniti živahnom po pitanju susreta, razgovora, razmjene ideja, poruka i kretanja. Stvorit će se vrlo živahna atmosfera, osobito za one koji su se spremni prepustiti događajima koji imaju predznak uzbuđenja i promjene. Blizanci, Vodenjaci i Vage lakše dolaze do cilja.

Responsive text-61
U nedjelju bi izazovan aspekt između Saturna i Kirona mogao otvoriti neke stare rane, one koje još nisu zacijelile. Opet ‘putujemo’ u prošlost, tamo je nešto što nismo do kraja odradili ili riješili. Ranjivi smo, nepovjerljivi, javlja se strah, lakše se osjećajno distancirati nego se prepustiti. Ovo nije vrijeme za bijeg od stvarnosti, ovo je vrijeme suočavanja s onim što uporno potiskujemo ili negiramo. Na površinu svijesti izlazi ono što nije moguće omalovažiti, već je potrebno riješiti i pronaći mir s nekim izazovnijim i težim okolnostima koje nas već neko vrijeme prate.

Julijana Oremović, astrologinja i životna savjetnica

www.facebook.com/julijanaoremovic/

www.julijanaoremovic.com

Himalajske lampe

Na drvenom je postolju s električnim kabelom duljine od 2 metra i žaruljom od 15 W.
  • Prelijepe lampe od ružičastih gromada himalajske soli, najčišće soli na svijetu
  • Ioniziraju sobu
  • Stabiliziraju i smanjuju utjecaj umjetnih frekvencija i elektromagnetskih valova
  • Proizvode dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuje i smiruje vaše tijelo
  • Stvaraju mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok
  • Djeluju protiv glavobolja i migrena, poremećaja cirkulacije, mentalnih poremećaja i poremećaja vezanih uz stres (uključujući nesanicu, problema dišnog sustava, artritisa

Dimenzije: visina 17-21 cm / širina 10-12 cm / duljina 10-13 cm / težina 2-3 kg

Cijena: 180 kn

Prethodna objavaKuća u kojoj živiš
Slijedeća objavaRetrogradni Pluton u Jarcu do 28.9. izvlači najgore iz svakoga: U borbu s unutarnjim demonima!
Julijana Oremović
Julijana Oremović je oduvijek istraživala astrologiju kojom se profesionalno bavi više od 20 godina. Dugi niz godina bila je glavna urednica poznatog astrološkog časopisa te redovito objavljuje članke na temu astrologije i horoskope.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.