Foto: pixabay.com

Snovi nisu za slabe. Stoga ih ostvaruju odabrani. Snovi nisu naivni i ne dolaze slučajno. Hrabrost nije urođena i ne podnosi odustajanje. Postoje samo dva izbora: korak će nam uvijek biti usmjeren ka cilju, ili ćemo prestati koračati. Jer, kretanje bez krajnjeg cilja, nije odlika odabranih.

U slijedećih tjedan dana osjećat ćemo udruženu energiju tranzitnog Merkura u Škorpionu, koji čini aspekt sekstila s tranzitnim Plutonom u Jarcu, kao i aspekt trigona s retrogradnim  tranzitnim Neptunom u Ribama.

Neptunu se pridružuje i tranzitno Sunce u Škorpiji, s kojim također tvori aspekt trigona.

Tranzitna Venera u Vagi idućih dana bit će zaštićena aspektom sekstila s tranzitnim Saturnom u Strijelcu.

Ali će tvoriti i aspekt kvadrata s tranzitnim Plutonom u Jarcu. Svakako, ne možemo idealizirati period pred nama. Ali, opet, nećemo previše ni mračiti energiju budućih dana. Ravnoteža je sveprisutna. Ravnoteža nas održava.

Podznak Ovan

Imate osjećaj kako vaša snaga raste sa svakim sitnim uspjehom koji vas vodi do apsoluta. Idućih dana možete osjećati više nego inače, možete sanjati realnije i potresnije snove, možete planirati buduće korake i pomalo se udaljiti od naporne svakodnevice. Pomalo. Poslovna situacija se popravlja.

Brinuli ste se hoće li napet period proći, hoćete li ispuniti sve obaveze i jeste li dovoljno dobri. Odgovori su na vašoj strani. Ukoliko vam se sviđa netko s kim zajedno radite, pazite da ne dođe do ogovaranja. Neko vas promatra i čeka grešku. Oni koji putuju u narednom periodu, mogu doživjeti lijepe emotivne trenutke na putu.Podznak Bik

Svjesni ste da postoji mnogo onih koji vas žele vidjeti, kojima nedostajete i koji čekaju da im se javite. Odgovorite na nepročitane poruke, dogovorite se s dragim ljudima i budite pored njih. Vaši prijatelji prolaze kroz neke bitne trenutke i željeli bi da budete s njima.

Neke od vas očekuju nove vijesti o nekoj osobi iz prošlosti, o nekom prijatelju kojeg dugo niste vidjeli, a također se mogu probuditi i neke emocije za koje ste mislili da su dio prošlosti. Na poslu može doći do nekih problema, jer ne uspijevate objasniti svoje želje onima s kojima surađujete. Moguće su stomačne tegobe.

Podznak Blizanci

Proganjaju vas sjećanja. Neke pogrešne odluke. Neki bolni potezi i bol koji ste nekome nanijeli. Do vas će stići neke novosti o toj osobi. Netko od vas će poželjeti obnoviti taj kontakt. Poslovna situacija polako se popravlja. Ako čekate vijesti o nekom poslu, u sljedećim danima bi se to trebalo riješiti.

Ljubav je ono što vas trenutno najviše brine. Buđenje starih rana. Naučili ste da ne pipate, jer nisu zarasle. A onda vas netko u prolazu pita, saznate nešto o toj osobi, slučajno je sretnete i podsjetite se koliko dah zna boljeti. Možda je idealno vrijeme da poslušate svoje emocije, da priznate neke greške i da dokažete ljubav. Riječi su ovih dana slab dokaz.

Podznak Rak

Toliko je lijepih događaja u vašem okruženju, ali vi kao da ih ne primjećujete. Zamjerate obitelji neke sitne propuste, a pritom vlastite ne vidite. Zamara vas sve to i ne godi vam energija kojom ste okruženi.

Svi oni koji su zaljubljeni okružit će se ljubavlju, sklonit će se u svoje omiljeno naručje i poželjet će podići zidove između mjehura svoje ljubavi i problema koji još uvijek nisu riješeni. Nekome će se pružiti prilika za kraće putovanje i to je ono što bi vam u ovom periodu najviše godilo.

Podznak Lav

Trenutno ste najviše okrenuti poslu, možda radite od kuće ili ste dio nekog obiteljskog biznisa. Ukoliko jeste, idući dani bit će povoljni po vas. Događalo vam se i prije da ne poslušate svoj osjećaj i time sebe dovedete u nepriliku. Sljedećih dana pratite taj svoj osjećaj i ne plašite se potrebnog rizika.

Netko od rodbine može imati problema s bolovima u kostima ili će osjećati pojačani umor pa ćete se potruditi da završite i njihove obaveze. Možete dobiti neku zanimljivu poruku preko neke društvene mreže.

Možda se iz toga može nešto lijepo razviti. Ne odbacujte nešto samo zato što vam se u prvi mah nije učinilo kao realno postojeće. Sljedećih dana, netko od vas, povjerovat će u magiju.

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Podznak Djevica

Djeluje vam kao da svi oko vas žive ljubav. Kao da se svi zaljubljuju, voljeni su i žive dane za pamćenje. Neki od vas također prolaze kroz slične trenutke i tek sada zapravo počinjete vjerovati u emociju koja prožima svaku poru tijela i u emociju koja traje. Spremni ste da se borite protiv svih, jer vjerujete.

Novčana situacija se popravlja i vi ste već isplanirali neke poklone za drage osobe. Odvojite nešto i za kasnije. Ponovo ćete čuti neke vijesti o planiranju nečijeg vjenčanja, ali ovog puta, planovi tih osoba biće realizirani. Uživajte u svojoj ljubavi. U tuđoj ljubavi. Ovo je vaše vrijeme.

Klinite na stranicu broj 2 za ostale znakove

1
2
Prethodna objavaSaturn kvadrat Kiron (27.10. – 04.11.): Prošlost se ponavlja, stare rane se otvaraju
Slijedeća objavaIzvještaj “Tamna strana  poslovnog uspjeha”: Narcisi, manipulatori i psihopate imaju najveće šanse
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.