Foto: pexels.com

Ovan

Za Ovnove će tijekom ovog tjedna nastupiti povoljniji ljubavni period, kada će biti više prilika za nova poznanstva i razloga za emotivno zadovoljstvo.

Zauzeti pripadnici znaka će s partnerom imati odnos s više razumijevanja i poklanjat će mu više pažnje.

atma.hr – 78
Bik

Bikove tijekom ovog tjedna očekuju pozitivne promjene na ljubavnom planu.

Kod zauzetih će obiteljski odnosi, a time i partnerski odnos, dobiti na važnosti, dok će slobodni pripadnici znaka imati više samopouzdanja i lakše sklapati nova poznanstva i kontakte.

Blizanci

Blizanci će se tijekom ovog tjedna moći dobro provesti ako negdje otputuju, jer su šanse da nekog tako upoznaju najveće.

Nekim Blizancima će krajem tjedna najviše odgovarati druženje u krugu prijatelja, što je također povoljno za nova poznanstva.

Rak

Rakove tijekom ovog tjedna neće pratiti emotivna uzbuđenja, ali će ipak osjetiti izvjesno olakšanje i opuštenije će se osjećati u svojoj emotivnoj vezi.

Slobodni pripadnici znaka mogu imati šanse za emotivni uspjeh ako im se sviđa osoba iz poslovnog okruženja.

atma.hr – 39

Lav

Lavovi će ovog tjedna polako stjecati sve veću sigurnost na ljubavnom planu, a njihovo samopouzdanje će im donijeti i više emotivnog zadovoljstva.

Zauzeti pripadnici znaka bit će sretniji u svojim vezama, dok slobodne očekuju zanimljivi susreti i poznanstva.

Djevica

Djevice tijekom ovog tjedna uglavnom ne očekuju promjene na ljubavnom planu, ali se nekima krajem tjedna može svidjeti osoba s kojom je moguć ozbiljniji kontakt.

Zauzeti pripadnici znaka će u odnosu s partnerom željeti više romantike, nježnosti i pažnje.

Vaga

Vage će tijekom ovog tjedna biti sve više okrenute druženju s prijateljima, a izlasci nekima mogu postati glavne preokupacije. Mnogi mogu imati uspjeha u novim kontaktima, ali će sve za sada ostati na prijateljskoj razini.

Zauzeti će se bolje razumjeti s partnerom.

atma.hr – 75Škorpion

Škorpioni se tijekom ovog tjedna provode uglavnom bez većih promjena na ljubavnom planu, odnos s partnerom bit će stabilan, ali i prilično nezanimljiv.

Slobodni pripadnici znaka više će se družiti, a nekima se može svidjeti osoba koju mogu upoznati preko posla.

Strijelac

Strijelcima će tijekom ovog tjedna  biti mnogo zabavnije kada je riječ o emotivnom planu, naročito ako se nalaze na nekom putovanju gdje su moguća nova poznanstva.

Zauzeti pripadnici znaka s partnerom će imati bolju komunikaciju i više razumijevanja.

Jarac

Jarce tijekom ovog tjedna očekuje manje trzavica u odnosu s partnerom, a ljubavna situacija će polako krenuti na bolje i oni će ponovo uspijevati držati  emotivne odnose pod kontrolom.

Slobodni pripadnici znaka imat će više sreće s novim kontaktima.

atma.hr – 78
Vodenjak

Vodenjaci  će se tijekom ovog tjedna provesti bez bitnih promjena na emotivnom planu, ali će se situacija u vezi polako popravljati pa zauzeti s partnerom mogu provesti više lijepih trenutaka.

Slobodni će imati više šansi za nova poznanstva kao i za ljubavne veze.

Ribe

Ribama će tijekom ovog tjedna emotivni odnosi sve više dobivati na važnosti pa će se i situacija u vezi popravljati. Bit će više pažnje i razumijevanja u odnosu s partnerom.

Slobodni će manje maštati i više se aktivirati na ljubavnom planu.

conopljanews

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

Dr. Joe Dispenza

Kako obični ljudi ostvaruju čudesno

Na temelju brojnih znanstvenih istraživanja i iskustva, dr. Dispenza nas poučava kako da se spojimo s frekvencijom univerzalne svijesti, pokrenemo i uravnotežimo svoja energetska središta, oslobodimo se prošlosti kroz usklađivanje tijela s novim umom i kreiramo novu stvarnost mijenjajući energiju u sadašnjem trenutku.

Iskoračite iz fizičkog svijeta i uđite u kvantno polje neograničenih mogućnosti – u kojem možete ostvariti čudesno.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here