Foto: pexels.com

Ovan

Za Ovnove će tijekom ovog tjedna nastupiti povoljniji ljubavni period, kada će biti više prilika za nova poznanstva i razloga za emotivno zadovoljstvo.

Zauzeti pripadnici znaka će s partnerom imati odnos s više razumijevanja i poklanjat će mu više pažnje.

78
Bik

Bikove tijekom ovog tjedna očekuju pozitivne promjene na ljubavnom planu.

Kod zauzetih će obiteljski odnosi, a time i partnerski odnos, dobiti na važnosti, dok će slobodni pripadnici znaka imati više samopouzdanja i lakše sklapati nova poznanstva i kontakte.

Blizanci

Blizanci će se tijekom ovog tjedna moći dobro provesti ako negdje otputuju, jer su šanse da nekog tako upoznaju najveće.

Nekim Blizancima će krajem tjedna najviše odgovarati druženje u krugu prijatelja, što je također povoljno za nova poznanstva.

Rak

Rakove tijekom ovog tjedna neće pratiti emotivna uzbuđenja, ali će ipak osjetiti izvjesno olakšanje i opuštenije će se osjećati u svojoj emotivnoj vezi.

Slobodni pripadnici znaka mogu imati šanse za emotivni uspjeh ako im se sviđa osoba iz poslovnog okruženja.

….

Lav

Lavovi će ovog tjedna polako stjecati sve veću sigurnost na ljubavnom planu, a njihovo samopouzdanje će im donijeti i više emotivnog zadovoljstva.

Zauzeti pripadnici znaka bit će sretniji u svojim vezama, dok slobodne očekuju zanimljivi susreti i poznanstva.

Djevica

Djevice tijekom ovog tjedna uglavnom ne očekuju promjene na ljubavnom planu, ali se nekima krajem tjedna može svidjeti osoba s kojom je moguć ozbiljniji kontakt.

Zauzeti pripadnici znaka će u odnosu s partnerom željeti više romantike, nježnosti i pažnje.

Vaga

Vage će tijekom ovog tjedna biti sve više okrenute druženju s prijateljima, a izlasci nekima mogu postati glavne preokupacije. Mnogi mogu imati uspjeha u novim kontaktima, ali će sve za sada ostati na prijateljskoj razini.

Zauzeti će se bolje razumjeti s partnerom.Škorpion

Škorpioni se tijekom ovog tjedna provode uglavnom bez većih promjena na ljubavnom planu, odnos s partnerom bit će stabilan, ali i prilično nezanimljiv.

Slobodni pripadnici znaka više će se družiti, a nekima se može svidjeti osoba koju mogu upoznati preko posla.

Strijelac

Strijelcima će tijekom ovog tjedna  biti mnogo zabavnije kada je riječ o emotivnom planu, naročito ako se nalaze na nekom putovanju gdje su moguća nova poznanstva.

Zauzeti pripadnici znaka s partnerom će imati bolju komunikaciju i više razumijevanja.

Jarac

Jarce tijekom ovog tjedna očekuje manje trzavica u odnosu s partnerom, a ljubavna situacija će polako krenuti na bolje i oni će ponovo uspijevati držati  emotivne odnose pod kontrolom.

Slobodni pripadnici znaka imat će više sreće s novim kontaktima.

78
Vodenjak

Vodenjaci  će se tijekom ovog tjedna provesti bez bitnih promjena na emotivnom planu, ali će se situacija u vezi polako popravljati pa zauzeti s partnerom mogu provesti više lijepih trenutaka.

Slobodni će imati više šansi za nova poznanstva kao i za ljubavne veze.

Ribe

Ribama će tijekom ovog tjedna emotivni odnosi sve više dobivati na važnosti pa će se i situacija u vezi popravljati. Bit će više pažnje i razumijevanja u odnosu s partnerom.

Slobodni će manje maštati i više se aktivirati na ljubavnom planu.

conopljanews

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

Dr. Joe Dispenza

Kako obični ljudi ostvaruju čudesno

Na temelju brojnih znanstvenih istraživanja i iskustva, dr. Dispenza nas poučava kako da se spojimo s frekvencijom univerzalne svijesti, pokrenemo i uravnotežimo svoja energetska središta, oslobodimo se prošlosti kroz usklađivanje tijela s novim umom i kreiramo novu stvarnost mijenjajući energiju u sadašnjem trenutku.

Iskoračite iz fizičkog svijeta i uđite u kvantno polje neograničenih mogućnosti – u kojem možete ostvariti čudesno.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.