“Ako želite učiniti nešto izvanredno, ako želite imati bolje rezultate od drugih ljudi, ako želite raditi nešto što će se pamtiti – odaberite jednu stvar i napravite je sa žestinom i odlučnošću.”

Uvijek govori dobro o drugima…
Ovo je izvadak iz videa Toma Bilyeua posvećenog ljudima kojima je potrebna inspiracija. Ako ne znate tko je Tom Bilyeu, on je suosnivač Quest Nutritiona – pokretač kompanije koja vrijedi preko milijardu dolara, koja je porasla za 57.000% samo u prve tri godine.

Danas je suosnivač Impact Theory, prve tvrtke svoje vrste koja je osmišljena kako bi inspirirala i kultivirala um poduzetnika koji žele pozitivno obilježiti svijet. No, prije svega, Tom Bilyeu bio je vrijedan čovjek s dubokom potrebom da učini nešto nevjerojatno.

Izgradio je tvrtke od milijardu dolara počevši od nule, stoga bi se moglo reći da Tom zna nešto o tome što je potrebno za uspjeh (a motivacija nije to).

Ne treba vam motivacija, treba vam ambicija

Možete se probuditi u 6 ujutro, pojesti doručak napunjen proteinima, vježbati, napisati svoje ciljeve za dan i implementirati sve ostale savjete za uspjeh koje ste pročitali milijun puta prije. Svakako, oni će vam dati energetski poticaj i možda ćete se osjećati kao da možete osvojiti svijet … barem neko vrijeme.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Ali ako niste usredotočeni na ono u što doista vjerujete da je vaša svrha u životu ili ne osjećate istinsku strast vezanu za stvari zbog koje se budite svako jutro da biste to postigli, onda će vaša motivacija lako pasti. Svaka prepreka će biti razlog da to stalno odgađate do sutra, prenosi Jenny Medeiros za Goalcast.

Ne trebate motivaciju, potreban vam je taj urođeni nagon, koji se gotovo ne može razlikovati od gladi, da bi potaknuo svaki vaš korak prema postizanju vašeg cilja. U inspirativnom videu, Tom Bilyeu prikazuje David Gogginsa koji govori o ovom konceptu:

– Motivacija je sranje. Motivacija dolazi i odlazi. Kada budete imali impuls, ambiciju, kad budete osjećali poziv, sve ono što je ispred vas bit će uništeno.

Otključajte svoju ambiciju i postanite nezaustavljivi

Ako osjećate da ne dajete 100%, to nije zato što ste lijeni, umorni, ili jednostavno “niste raspoloženi.” To je zapravo zato što vas nešto dublje zaustavlja. Možda ne vjerujete u potpunosti da to možete učiniti, ili možda to nije ono što doista želite, ali ste došli predaleko da biste odustali. Možda ste još uvijek zaglavljeni u razmišljanju od 9 do 5 i još ne možete vidjeti svoj potencijal.

Uvijek govori dobro o drugima…
Ako imate pravi način razmišljanja, to može ili dovesti vas do uspjeha ili ga slomiti. Tom Bilyeu to je shvatio nakon trijumfa s tvrtkom Quest Nutrition koja vrijedi milijarde dolara. Iako je Tom mogao lako kupiti avion ili privatni otok kako bi uživao u mirovini, odlučio je postati agent promjena kako bi pomogao poduzetnicima da shvate da imaju moć izgraditi nešto mnogo veće od sebe.

Od govora u videozapisima o tome kako pronaći svoju svrhu, dijeljenja uvida o izgradnji uspjeha iz ničega i intervjua s nekoliko najuspješnijih ljudi na svijetu; Tom Bilyeu i njegov tim nepopustljivi su u tome da vam pomognu otkriti vaš pravi potencijal, tako da i vi možete napraviti istinski i trajni utjecaj na svijet.

Morate odlučiti što želite da vaša misija u životu bude, a zatim ići za njom sa svim što imate.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

67 STVORITE NOVO JA

DR. JOE DISPENZA: STVORITE NOVO JA

Oslobodite se sputavajućih navika i obrazaca i izgradite svoju novu stvarnost

Želite li promijeniti naviku, ali ne uspijevate? Želite li stvoriti novo „ja“, ali ne znate kako? Dr. Joe Dispenza objašnjava nam da su naše navike povezane s našim mozgovima te kako ih promijeniti.

Knjiga Stvorite novo „ja“ Biblija je koja će vas naučiti „da postanete tvorac svoje sudbine“. Njegov se pristup temelji na kvantnoj fizici koja nas uči da se u nevidljivom polju energije kriju beskrajne mogućnosti te da energija odlazi onamo kamo usmjerimo svoju pažnju. Posljedično, svi smo tvorci materijalnog svijeta.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.