Program je iz Pink Mist Retreat-a, kojeg je osnovala Usha.
Trans-generacijsko iscjeljivanje je vrsta psihoterapeutskog procesa, energetskog rada i rada na duši, koji se nebrojeno puta dokazao da olakšava mnoge životne teškoće i izazove.

Želja duše za ravnotežom, uzrokuje da se povijest ponavlja i da su nam određene stvari u životu blokirane ili zanijekane.

Ako se danas suočavate s neobičnim problemima u životu, moguće da su to posljedice nečega iz prošlosti. Usha je vrhunskih svjetski terapeut i znanstvenica, koja je razvila ovu metodu da transformira ljudske živote. Uobičajeno drži programe u Dubaiju, Hydrabadu, Singapuru, Londonu, Zurichu, Sydneyu…

Čast je ugostiti ju u Hrvatskoj nakon lockdown perioda!

KOME JE OVO NAMIJENJENO:
• Svi koji su imali sljedeća značajna iskustva iz prošlosti:
o Rana smrt roditelja ili djedova/bake
o Pobačaji, mrtvorođenče, abortusi osobni ili u obitelji
o Ubojstva, tragične smrti i smrti nesretnim slučajem
o Iznenadni gubitak bračnog druga/partnera (nestanak, svađa, prekid, smrt…)
o Posvajanje djeteta
o Raskinute zaruke i razvod
o Ratna iskustva
o Žrtve i počinitelji zločina i nepravde
o Obiteljske tajne
o Pojedinci koji su bili silom izbačeni iz obitelji ili su ih se ostali članovi odrekli

• Svi ljudi koji su svjesni ponavljajućih životnih obrazaca ili bolesti ili pojava koje se ponavljaju iz generacije u generaciju

• Svi oni koji doživljavaju neku vrstu kronične bolesti ili neku vrstu prepreka u svom životu koje su ustrajne i stalno im se pojavljaju ponovno i ponovno, otežavaju život i kao da ih se stalno koči i/ili vraća unatrag

• Svi oni kojima se pojavljuje osjećaj „neda mi se“, kroničan umor, nezainteresiranost ili osjećaju pomanjkanje volje za životom, volje za ustati se, ili pomanjkanje energije općenito

• Svi oni koji imaju sjajne ideje, ali kad krenu u realizaciju stvari im se počnu raspadati i nailaze na puno otpora

• Svi oni koji imaju neku vrstu financijskog stresa, prehrambenog stresa, osjećaja nesigurnosti ili manje vrijednosti u životu, te niskog samopouzdanja

ZAŠTO „TRANS-GENERACIJSKO“ ISCJELJIVANJE?

U slobodnom prijevodu Biblija kaže: „Grijeh očev posjetit će sina njegova“ – time implicirajući da akcije prethodnih generacija itekako utječu na danas živuće potomke. U nekim instancama kaže se: „Bog kažnjava do trećeg i četvrtog koljena unaprijed“!

Koncept trans-generacijskog iscjeljivanja funkcionira kroz razumijevanje da kako individualna duša putuje kroz Zemaljsku dimenziju skupljajući iskustva, rastući i učeći, tako postoji i „kolektivna svijest“ ili „duša obitelji“ koja funkcionira kao svoj entitet (svijest za sebe), te prolazi kao takva kroz vlastito iskustvo.

Ova radionica odnosi se na iscjeljivanje obiteljske karme (uzroka započetih od naših predaka, koje mi kao potomci osjećamo na sebi kao posljedice, jer karma je zakon uzroka i posljedice). To je „karmička prtljaga“ koju smo možda primili vrlinom rođenja u našoj obitelji. Kroz ovaj oblik iscjeljivanja možemo identificirati i razriješiti izazove i probleme s kojima se suočavamo samo zbog toga što smo rođeni u nekoj određenoj obitelji i zbog toga nosimo „njihovu“ prtljagu. Prolazeći kroz ovaj proces iscjeljivanja identificira se tok energije koji dolazi u naš život od strane naše obitelji i sve blokade koje proilaze iz tog protoka se iscjeljuju.

NAJBITNIJA INFORMACIJA:
Protok energije s naše obitelji na nas može nositi podršku, ljubav, zaštitu itd., ali ako s tim protokom dolaze i druge stvari kao što su ljubomora, skrivene lojalnosti, zavist, krivnja itd… onda mi kao primatelji toga nesvjesno imamo probleme zbog toga. Ova metoda čisti taj protok energije uzrokujući pozitivne posljedice u našem životu.

PRINCIPI KORIŠTENI:
• Na podsvijesnom i energetskom nivou mi nismo individue koje žive u izolaciji, mi pripadamo obiteljskim grupama i na nas se kroz kolektivnu dušu obitelji kojoj pripadamo prenose koja god iskustva su naši pretci iskusili
• Veliki dio emocija i remećućih životnih uzoraka s kojima se suočavamo dolazi od obiteljskog sistema, a manje od naših direktnih osobnih iskustava
• Težak teret krivnje, boli i traume biva nošenim od cijele obiteljske duše i prenosi se s generacije na generaciju kada se s tim temama nisu pozabavili članovi kojih se to ticalo
• Kompleksna pitanja skrivenih lojalnosti unutar obiteljskog sustava mogu uzrokovati da se držimo za bol i traumu koja nam u biti uopće ne pripada
• Potražnja duše za ravnotežom je ono što uzrokuje da se povijest ponavlja

CILJEVI:
• Duša traži i teži k tome da sve uključi kao jednako, zapravo zahtijeva to. Mi to radimo na način da dajemo mjesto u svojim srcima za obadvoje: i žrtvu i počinitelja i promatramo ih jednake. Ovime se uspostavlja mir i omogućava protok ljubavi.
• Kada se uključujemo u rad na nivou duše mi težimo tome da idemo dalje od okrivljavanja i odajmo počast na najdubljem nivou i krivcu i nevinome
• Kada pojedinac želi raditi na problemu u vezi kao svojoj životnoj temi, ili možda raditi na bolesti ili financijskoj stabilnosti, mi težimo ka tome da pronađemo zapetljaje (u kvantnoj mehanici poznato kao „entanglement“ efekt) unutar obitelji koji bi mogli biti korijenom ovih ometajućih životnih uzoraka
• Zapetljaj se identificira kada je pojedinac „zapetljan“ u nekoj sudbini ili u tuđem poslu (bavi se tuđim poslom, ne živi svoj život)
• Iscjeljenje se događa na način da se stvori mjesto u našem životu i za žrtvu i za počinitelja. Ako se radi o pretku s kojim je naš život zapetljan („entangled“) onda se stvara mjesto u njegovom životu za žrtvu i za počinitelja. Time se oslobađamo i mi od efekta zapetljaja.
• Ravnoteža se vraća u obiteljsku energiju dajući im oboje jednak status tako što se uzima u obzir da su oboje jednako uključeni u proces učenja životne lekcije (i žrtva i počinitelj)

ŠTO JE TO ENTAGLEMENT EFEKT?
Entanglement efekt: efket poznat u kvantnoj mehanici kada atomska čestica (npr. elektron) biva vezana za drugu česticu i one onda vibriraju na isti način i ponašaju se na isti način. Ako pomaknete jednu pomaknut će se i druga na isti način.
Ono što je fascinantno je da se to događa neovisno o udaljenosti i vremenu! Znači moguće je imati jedan elektron u Americi i drugi u Europi i ako netko gurne onaj u Europi pomaknut će se i onaj u Americi! Ovo se događa u nula vremena. To znači da ta informacija putuje brže od brzine svjetlosti. Ovaj efekat je dobro poznat, ali nije još do kraja objašnjen u fizici.

KAKVE TO VEZE IMA SAMNOM?
Zamislite sada da ste tako „zavezani“ s nekom osobom na razini vaše atomske strukture. Ako je ta osoba tužna, vi ćete također to osjećati. Ako ima problema s financijama, i vi ćete ih imati! Čak i ako je ta osoba umrla, entaglement ne prestaje! Kada se razbije ta zavezanost između elektrona oni se ponovno počnu ponašati kao svoji. To je ideja i transgeneracijskog iscjeljivanja: da vas „odveže“ na atomskom nivou od drugih čiju sudbinu dijelite.

METODOLOGIJA:
Transgeneracijsko iscjeljivanje se provodi na jedinstven način, stvarajući takozvani prostor domene svijesti. To je polje koje se stvori u prostoriji, djeuje poput mjehura i u njemu se odvija rad. Tokom seanse iscjeljivanja Usha će voditi sudionika na putovanje u kojem će se istraživati uzroci njegovih problema unutar tog iscjeljujućeg prostora. Uzroci na početku nisu poznati, vidljive su samo posljedice. Nakon što se pronađe temeljni uzrok indentificirat će se i energija zapetljaja (entanglement-a) između osobe i člana iz prošlosti obitelji koji je započeo problem, uključujući i ostale pretke koji su u korijenu teme na kojoj se radi. Iscjeljivanje će uključivati odpetljavanje (disentanglement) energetskih tokova i oslobađanje od njihove boli i traume.
Time će se „odčepiti“ protok životne energije u tijelo, svijest i život osobe. Nakon što se to „odčepilo“, osoba će početi doživljavati pozitivne posljedice imanja većeg protoka životne sile kroz sebe

O VODITELJICI PROGRAMA:
ushaUsha, osnivačica je „Pink Mist Retreat“, centra za osobni razvoj, individualno savjetovanje, podučavanje i iscjeljivanje, sa sjedištem u Hyderabadu u Indiji.
Usha je posvetila zadnje desetljeće svog života polju znanosti koje se bavi sa proučavanjem ljudske svijesti i svijesti općenito. Radi kao individualna savjetnica, trenerica i učiteljica.
Koristeći se radom na umu, radom sa sviješću i Mindfulness tehnikama (ili u našem prijevodu „usredotočena svjesnost“) u brojnim zemljama je podučavala i održavala tretmane. Samo neke od zemalja su: Australia, Sjedinjene
Države, Filipini, Ujedinjeno Kraljevstvo,
Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Bahrain, Libanon, Švicarska, Hrvatska…

Pristup:
Ushina duboka povezanost sa Svijesti očituje se u njezinom pristupu ispunjenom jednostavnošću, bez potrebe da se ulazi u komplicirane domene tko ima kakvu diplomu. Njezin pristup je pun pouzdanja i lakoće u podučavanju i iscjeljivanju te kao vodič i mentor otklanja bilo kakav strah i uznemirenost kod njenih klijenata i studenata dižući im samopouzdanje prirodnim procesom izgradnje osobe iznutra.

Njezino poznavanje teme svijesnosti i ugodnost u pristupu istoj omogućio joj je da jasno označi nekoliko principa po kojima ona vodi svoje tečajeve i tretmane:
Svo stvaranje je duhovno i sve u stvaranju jest duhovno. Nema drugog načina bivanja. Apsolutne istine o stvaranju su ekstremno jednostavne i na taj način se trebaju podučavati, razumijeti i prakticirati.

Ljubav, radost i izobilje kombinirani sa slobodnom voljom su rođenjem stečeno pravo svakog bića. Imati iskustvo života na taj način je naprirodniji način bivanja. Svako iskustvo koje je drugačije od toga je neprirodno i stoga povrativo natrag u prirodni način bivanja.

Rješenja za sve životne probleme leže u nivou Svijesti (području Svijesti, zoni Svijesti). Stoga način da ponovno ovladamo s našim rođenjem stečenim pravom jest da se ponovno povežemo s našim istinskim jastvom – tko mi stvarno jesmo. To je naš identitet koji je projekcija te Svijesti na planeti Zemlji.

Usha smatra Setha – nefizičku energetsku osobnost kanaliziranu od strane Jane Roberts, kao jednog od najvećih utjecaja na njezinom osobnom putovanju. To ju je oblikovalo u visoko motiviranu, posvećenu osobu koja radi na području svjesnosti s lakoćom.

Usha vjeruje da je „Mindfulness“ (u našem prijevodu „usredotočena svjesnost“) ključ za sretno i ispunjeno životno iskustvo. Njezin pristup je baziran na istraživanju i praksi „Mindfulness“ principa iz nekoliko drevnih i antičkih spisa i tradicija.

„Mindfulness“ rezultira u iskustvu „tu i sada“ cjelokupnog našeg bića. Ono je također omogučivač majstorstva nad sobom, gdje osoba ima dubok i znajačajan unutarnji život, zajedno sa velikim postignućima i izvrsnošću u vanjskim pothvatima i akcijama koje poduzima.

Pozadina njezinih koncepata:
Mindfulness koncepti u Ushinim podučavanjima i terapijama dolaze iz njezinog studiranja ljudskog uma, psihologije i metafzike te iz praktične primjene studija u svom osobnom i profesionalnom životu.

Kvalifikacije:
• Doktorat iz alternativne medicine
• Magisterij iz psihoterapije i savjetovanja
• Prvostupnica Matematike, Fizike i Kemije
• Prvostupnica obrazovanja (Učiteljski fakultet)
• ACC Akreditirana trenerica (coach) od Međunarodne trenerske federacije (International coach federation – ICF)
• Provoditelj procesnog rada u ljudskoj biheviarlnoj znanosti (pripravnik)
• Certificirani bihevioralni analizator – Percepcija 2 – DISC
• Transakcijski analizator
• Geštalt terapeut
• NLP praktičar
• Terapeut regresije prošlih života
• Veliki majstor Reikija (Grand Master)

INFORMACIJE O PROGRAMU:

Kod dolaska Ushe u Hrvatsku program Transgeneracijskog iscjeljivanja će se održati dva puta. U obadva termina se radi isti program. Održat će se na otoku Braču i u Zagrebu. Zbog načina rada broj mjesta je ograničen na 12 polaznika po programu. To je stoga kako bi svaka osoba dobila promjenu po koju je došla. Bilo bi lakše skupiti veliku skupinu na jedno mjesto, ali tada nebiste dobili ono što tražite jer je ovaj rad vrlo precizan i učinkovit. Za to je potreban drugačiji pristup.

Ovo je grupni rad i za primjenu ove vrste iscjeljivanja potrebna je grupa.

Program traje 3 dana, svaki dan od 10 do 18 sati. Punopravni sudionik treba biti na programu sva 3 dana. Moguće je doći na program i kao plaćeni gost. Svaki dan imamo mjesta za 3 plaćena gosta. Gosti dobivaju priliku sudjelovati u 4 iscjeljenja dnevno na obiteljskom polju i njihovoj prošlosti, ali ne dobivaju direktan osobni rad na njihovoj situaciji, već se u svakom iscjeljenju dio njihove osobne situacije raspetljava.

Cijena za polaznika, jedno od 12 mjesta, cijeli program, sva 3 dana: 3500 kn
Cijena za gosta za 1 dan: 530 kn

PRIJAVLJENI:
Svatko tko je prijavljen na cijeli program ima mogućnost dovesti jednog gosta gratis za svaki od dana!

1. program: OTOK BRAČ, Selca
Datum: 29.10. – 31.10.2021.
Lokacija: Villa Aero, Niz kogul 16

2. program: ZAGREB
Datum: 05.11. – 07.11.2021.
Lokacija: Theta Centar, Okićka 25

Prilikom prijave plaća se kotizacija od 1500 kn u roku od 3 dana. Ostatak se plaća do 25.10.2021.za Brač i do 02.11.2021. za Zagreb.

Prijave primamo po redu prijave, ukoliko ne platite kotizaciju mjesto vam nije osigurano i pomiče se na sljedeću osobu koja se prijavila. Kad se mjesta popune prijave se zatvaraju. Popusta nema i nije moguće platiti ovaj program na rate.

PRIJAVE ZA SVE PROGRAME:
Isključivo na broj telefona:
099/2533386

Organizator: Theta Centar, www.thetacentar.com