Tranzit Rahua i Saturna do 26. listopada u prijevodu donosi jak napad na ženski princip, te bolesti reproduktivnih i ženskih organa.

Posljedica je spomenuto, dok je uzrok emotivni nesklad i nemogućnost prihvaćanja nježnosti i davanja. Upravo taj princip nas oslobađa od ega. Kad se globalno zanemaruje ovaj segment našeg bića, onda se on kompenzira napadom na ženski princip.

336×280 lijevo text-54

Posljedica globalnog zanemarivanja te emocije donosi sada uzročno posljedičnu isporuku. Do 26. listopada će to biti jače naglašeno, a slijedećih godinu i sedam mjeseci nešto manje. Ipak, pitanja djece, problema s djecom, obrazovanje djece, odnos majke i djeteta, teme su koje će imati važnost ali i u negativnom smislu. Također, više kiše i ugroženost domova, događaji su koji će se s vremena na vrijeme vraćati. Primjera radi, kada je Rahu bio blizu Raka ili u Raku zadnja dva mjeseca, poplave su bile po cijelom svijetu i mnogi domovi su bili ugroženi.

Psihološki aspekt je ovdje bitniji. U Bhagavat–Giti se kaže da kada žena izgubi dharmu, nastat će problemi u obiteljima. Žena je nosioc ovog svijeta, simbolički, kada je Rak ugrožen, onda se obitelji raspadaju. Svijet opstaje jedino na ženinoj suosjećajnosti, a Rahu u Raku nas uči darivanju. To je lekcija u kojoj darivanje i suosjećanje postaje važnije od moći i novca jer se napušta Jarčeva (Ketu u Jarcu) tvrda uvjerenja. Ipak, pošto je aspekt žene danas jako ugrožen onda dolazi i do manifestacije ili posljedica koje će biti više prisutni u ovom razdoblju.

Recimo, kada žena odbija svoju ulogu ona postaje žrtva, to je kao da želimo se voziti ali smo izbacili motor. Ženama se to odražava kroz loš rad ženskih organa, a u odnosima kroz dezorijentiranost, nemogućnost da se odredi što se želi u životu, što im je svrha. Neki mogu reći da to nije sloboda odabira, ali za što se to čovjek može odlučiti? Obično ono što mi zovemo sloboda ustvari je teški egoizam i zanemarivanje ljudskosti a odbair za hedonizam i prema Freudu je vraćanje u mračno stanje Edipovog kompleksa.


Widget not in any sidebars

Uvijek kada emocijama dajemo veću pažnju, mi rastemo i naše unutarnje stanje se iznimno poboljšava.

To je zadatak ovog tranzita, ali kada tranzit djeluje on ne uči ljude na lijepo, već šamarima, gdje u ovom slučaju naglašava probleme s ženskom energijom.

Nikola Žuvela, vedski-jyotish.net

30.09. Zagreb – Radionica: Unutarnje dijete i odnosi

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 27.09.2017.
Slijedeća objavaOvaj čovjek je počeo od nule: Zbog onoga što je imao samo 6 tjedana kasnije – bili smo baš zavidni!
Nikola Žuvela
Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.