Foto: pixabay.com

Sve od čega si mislio da ćeš pobjeći – nećeš. Sve za što si mislio da je sigurno, čvrsto, opipljivo, dokazat će ti da nije. Ovo je poziv da zaboraviš, zakopaš, ostaviš sve u prošlosti. Ljubav ne boli. U ovom trenutku “boliš” samo ti.

atma.hr – 78
Koliko puta otvoriš oči u životu koji više nije tvoj? Koliko puta se zaneseš logikom, opravdanjem, izgovorom. Jer biti će bolje. Idućeg puta. Idućeg dana. Tjedna. Godine. Prekrižit ćeš sve dane u kalendaru i praviti se da ne postoje.

Venera u Vodenjaku susreće Saturna, ali i kvadrat s Uranom. Sve od čega si mislio da ćeš pobjeći – nećeš. Sve za što si mislio da je sigurno, čvrsto, opipljivo, dokazat će ti da nije. Taman kad pomisliš da si bacio svoje sidro i da znaš što želiš, život će ti ponuditi nova mora.

Jesmo li spremni raspuknuti okove ili vječno ostajemo u njima?

Tranzitna Venera u Vodenjaku nikad ne zna što želi. Njezin je smjer uvijek nepredvidljiv. Ona bi slobodu. Ekstazu. Ekscentričnost. I sigurnost.

Ona bi da ima sigurnu luku i nekoga s kim će divljanja biti njezin život. I u trenutku kada treba prelomiti, ona to najradije ne bi. A zapravo, lomi sve, cijeloga života.

atma.hr – 75I tu, ovih dana imamo različite priče. S jedne strane ljudi okovani brakom i dugim odnosima koji izlaz traže u nekom trećem. S druge strane oni koji lome u sebi izbor između sigurnosti i slobode.

Treba li pristati na obaveze ili još malo disati neke druge živote? Treba li odabrati ostati u odnosima koji dugo traju ili prelomiti i otići s onima koji su pokrenuli neke vatre?

Dileme su jake. Snažne. Prodorne. U jednom trenutku osjeća se ogroman strah, u drugom neko neobjašnjivo adrenalinsko ludilo.

Dani pred nama dočekuju kaose. Nagle promjene. Raspade. Razvode. Odlaske. Ali i neke postupke koji će dokazati jeste li s pravim ljudima i koliko ste i sami pravi.

Retro Merkur na nebu ima svoj utjecaj do kraja mjeseca pa bi bilo dobro ne donositi važne odluke koliko god one vrištale u vama. Jer, lako je sada propustiti ono bitno. Važno. Ono što iz svog ugla niste u stanju vidjeti.

atma.hr – 78
Ovo je trenutak u kojem upoznate nekog i pomislite da je to osoba vašeg života. A onda ta ista osoba nestane. Odjednom. Naglo. Neočekivano. I ispostavi se da nije bila ni osoba svog života. A ne vašeg.

Ovo je trzajna oluja koja vas čeliči i čini ranjivima u isto vrijeme. Preispitivanje vaše snage. Samopouzdanja. I mogućnosti. Ovo je karma koja dolazi kroz odnose. Ljude koji vas prate kroz živote. Ovo je ekstaza, ushićenje, ludilo i pad. Kako za koga. I kako kome dođe.

Ali, najvažnije od svega ovo je poziv. Onaj zakašnjeli. Davni. Zaboravljeni. Ovo je glas koji nikad nije bio ispušten. Želja koja nije bila ostvarena. Ovo je prilika da zaboraviš. Zakopaš. Ostaviš sve u prošlosti. Ili da daš šansu da te još jednom ta ista dokrajči.

Ljubav ne boli. U ovom trenutku “boliš” samo ti.

Sanja Paraminski

71 SJENE PRIJE SVITANJA

SJENE PRIJE SVITANJA

Pronađite svjetlost ljubavi prema sebi i u najmračnijim trenucima

Teal Swan, duhovna predvodnica svjetskog glasa, u ovoj je knjizi iskreno ispričala svoju nevjerojatnu, dramatičnu priču kako bi drugima pomogla da nađu sreću i ljubav prema sebi.

Knjiga Sjene prije svitanja obuhvaća Tealinu iznimno zanimljivu priču, ispripovijedanu bolno uvjerljivo, te njezin jasan, praktični vodič za iscjeljivanje iz najdubljih razina patnje. Nudeći sveobuhvatna oruđa, Teal opisuje djelotvorne tehnike, uvide i perspektive utemeljene u duhovnosti i dopušta vam izabrati one tehnike koje su za vas najprikladnije.

Prethodna objavaMlad Mjesec u Vodenjaku 11.02. donosi nam nešto čarobno!
Slijedeća objavaVenera u Vodenjaku (do 25.02.) – Puknut će mnogi odnosi!
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here