U razdoblju od 8. svibnja do 6. lipnja 2015. godine Venera u Raku pokazat će da itekako ima veze s karmom …
Ponekad sretnemo ljude koji nas rastave od nas samih. Kao nabujala rijeka provale u svaku našu branu i učine nas u isto vrijeme i slabima i jakima.

Ne zna čovjek gdje bi ih više smjestio, kad odavno žive u nama. Gutaju naš dah. Čine nas nespremnima na bijeg neodoljivo mameći na još jedan ukradeni pokušaj. Ponekad sjećanja se naša ukrste sa njihovim pogledima. Znamo ih. Kao da dio naše duše hoda u njima. Sjećanja su jaka. Prošla. Nikad jača, nikad dublja. I onda otkrijemo: pogled je to što nas spaja u tisućama života.

Sigurno postoji osoba s kojom ste ukrstili pogled i od prvog trenutka znali: ima tu nečeg. Mnogo više. Dublje i od vas samih. Zabačenih na neko mjesto. Vrijeme je stalo. Sjećate se samo pogleda koji je šaputao: vrijeme se ponovilo. Neki vlakovi nikada ne odu. Karmička analiza natalne karte i usporednog odnosa može otkriti zbog čega su se neke oosbe ponovno srele i koji je njihov karmički zadatak u ovom životu, ali i što su jedna drugoj značile i predstavljale u prošlim životima.

Iako će netko naizgled pomisliti da Venera u Raku nema ništa s karmom, nije tako. Naredni period će to i dokazati.

Rak je prirodni vladar 4. polja – doma, obitelja, ali i sjećanja na inkarnacije. Sam mjesec koji vlada njime je sjećanje, duša koja pamti, ono što instiktivno prenosimo iz inkarnacije u inkarnaciju. I kada Venera zaplovi Rakom, ni slutiti neće gdje će je dovesti taj ocean.

Venera s Plutonom i Uranom

Venera u Raku potaknut će mnoge na razmišljanje o familiji, stvaranju obitelji, planiranju očinstva i materinstva. Neke će potaknuti da se vrate u svoje domove. Neke će potaknuti da odu iz njega – ovisno o tome što je zapisano u natalnoj karti.
Na sebi ćete osjećati poglede ljudi. Emotivnije. Ljubaznije. Toplina će ponovno pronaći put do doma. Voljet ćete svoj tabor, svoju poziciju, svoje skrovište. Svoju mirnu luku. Bit ćete spremni na predaju. Pomalo romantičarski. Naizgled, nesvjesni, vira u koji uleće. Činit će nam se da dublje od emocija ne može. Koliko naši životi mogu biti uvjetovani tuđom prisutnošću?

Venera u Raku prvi bitniji aspekt sklapa u trigonu s Neptunom u Ribama i sjevernim Mjesečevim čvorom u Vagi. Tih dana bit će moguće ostvariti misli, ideje, snove.

Ono što nam je sudbinski dano stići će na dlanu. Na vlastitoj koži osjetit ćemo neke promjene.

Možda samo i u zraku. Onako sneni. Slušat ćemo poruke svojih snova. Zaplesti se možda u neku tajnu avanturu. U neku vrstu emotivnog odnosa sačinjenog od nove energije, nama skrivene, tajne, nepoznate.

Uspjeh stiže piscima, glumcima, ezoteričarima. Mnogi će se isprobati i neku promjenu fizičkog izgleda, naročito žene, čak i do neprepoznatljivosti. Neki će dobiti ponudu da se presele i preko oceana, ili pored vode, rijeke, jezera. Neki će preurediti dom. Unijeti titraj smiraja u zidove. Utihnuća duša. Samo za tren.
Onda će na pola svog puta, Venera sresti Plutona u aspektu opozicije te Urana u Ovnu u znaku kvadrata. Sve što ste mislili da znate, iščeznut će u oblaku dima. Protrešće se vaš tlo, srce, pogled, bit ćete suočeni s promjenama ili pak željni njih. Odjednom će vam koža pucati, život postati pretijesan za želje, htijenja, nadanja. Mnogi odnosi će se završiti. Mnogi biti poljuljani. I ako se sruši kula od karata, sjetite se da ćete lakše prebroditi razdoblje ako odlučite plivati ​​u vodi, nego ako se držite za odnos čija se struktura raspada. Neke stvari više nemaju smisla i sa time se morate pomiriti.

Mislili ste da imate savršen dom, muža, suprugu, djecu, a onda jednog jutra budite se i sve nestaje? Pokušali ste sakriti probleme, ali su ovog puta prejaki. Ako su odnosi temeljeni na lošim temeljima, spasa neće biti.

S druge strane, mnoge će udariti zov prošlosti. Protrnut ćete. Naježiti se zbog tisuća ostataka nečijeg pogleda na vama. Vršci nečijih prstiju još su duboko u vama. I neizbježno je prepustiti se. Svako spajanje ima smisao. Razmislite koliko puta ste nešto željeli, a nije vam se dalo? Sada je put prohodan i za to postoji razlog.

Odnosi koji ostanu nedovršeni ili nepresečeni, neobnovljeni. Lekcije koje ne naučimo. Emocije koje ne upoznamo upoznaćemo ponovo kada Venera bude retrogradna u Lavu.

Bitno je znati da će emocije više nego ikad u vama biti suprostavljene. Dispozitor Venere je Mjesec koji često mijenja znak i time i mi mijenjamo svoja raspoloženja. Emotivna stabilnost vezana za dom to i nije, jer u domu upravo postajemo najnestabilniji. Prolazimo sve emotivne prelaze i nijanse. Katarza naše duše. Venera i Pluton, svatko na svojoj strani.

Astrolog: Astro Aisha / lovesensa.rs

Prethodna objavaSvaka materijalna sreća je popraćena i materijalnom nesrećom
Slijedeća objavaNapravite sami flaster za detoksikaciju
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.