Drago mi je što me tako divno ne znaš. I što me nikad ni nećeš znati. Dok moja rasparana ivica kože drhti od voljenja nekog tebe, savijam svijet u dlanove. Život je mnogo više od onoga što misliš da si mi dao…
I konačno je tu. Rekli bi da nije svoja na svome. Venera u Škorpionu, gdje se i ne osjeća najbolje, a opet umije osjećati baš sve. Njezina dubina njezina je provalija. U isto vrijeme ona je i ocean suza i lelujavi trnci kože. Ona miriše na baršunastu tamu. Oklopljena u vječnost. Ona skriva tajne odaje svakog vašeg carstva. Došla je, po ono po što dolaze samo hrabri – po vječnost.

Venera u Škorpionu ima dvije svoje dimenzije. Ili će vas povesti u ludila i oaze ljubomore, ispunjene satima punim gorčine. Zavesti vas na jedan dodir divljine i pustiti da krvarite u njezinim odlascima. Ili će vas pokupiti s vašeg dna. Onako zaljepljene u svojoj nemoći. Nepovjerljive. Utučene. Slomljene. I učiniti da vaša koža diše kroz tisuće tuđih ožiljaka. Podariti vam spoznaju da smo isprepleteni u svemu. U ovim i onim trenutcima. U sadašnjosti i prošlim životima. U sebi.

Venera u Škorpionu umije biti najradikalnija od svih venerinih tranzita. Ovisno u stupnju razvitka ljudske duše, ona će ponuditi svoje događaje. Dovesti vas ne pred njih, već u njih same. Nespremne na bijeg. Bez očekivanja. I nade. Kao da će um utrnuti na tren. Vodit će vas impuls. I to će biti jedino ispravno. Instikt. Ne morate reagirati ničim drugim. On je dovoljan. Onaj poriv u vama koji neobjašnjivo objašnjava da baš to trebate učiniti iako ne znate ni zašto ni kada.
I onda osjećate da su neki ljudi već tisućljećima svojih koračanja već nastanjeni u vašim venama i ne možete si objasniti odnose koji su prisutni niti one koji se rađaju. Postoji neka povezanost. Kao neko nemirno ludilo u vama koje vas umiri. Ne dotičete, a opet, kao da nikad dublje niste dotakli njega. Nju. To biće sa kojim vas veže nešto mnogo više od običnog, razumnog života.

I ovdje se isprepliću trenuci prošlosti i sadašnjosti. Susreti s dušama. Prepoznajemo ih po očima. I tjera nas nešto u nama na otimanja. Energija, ma gdje god bila, sada je opipljiva. U sobi, u mračnom prostoru, sami sa svojim mislima osjećate baš sve. I svakoga.

I odjednom vaše želje postaju jače i od vas samih. Prekidate jedne odnose da bi završili druge. Jer ne varajte se: mnogo je toga nedovršenog u vama. Pa sada susrećete opet neke stare energije, nešto što vas razlije u sekundi. I iako to nešto nema ni perpsektivu, ni budućnost, niti viziju, ima najbitniju stvar na svijetu – vas.

I takve ljubavi sada žive. Razbijenih okova podsjećaju vas da logika sada gubi svoje vrijeme. Puka objašnjavanja i pokušaj razumjevanja nečega, sada je uzalud. Ne trudite se shvatiti zašto je netko baš tu, još uvijek, jer odgovori čuče u milijunima godina unazad. U vremenu kad je sve u vama i oko vas bilo jače. Jače od krajeva.
Venerin dispozitor Mars je u Vagi, koji ubrzo dolazi za Venerom. Možda neke ljubavi kasne, možda emocije dolaze postepeno, možda vas netko ne prati kako bi trebao. Možda se vraća. I možda vas čini neodoljivo nemoćnima. Jer sva vaša odupiranja u početku možda i imaju uspjeha dok Mars bude u Vagi, no kada pređe u Škorpiona, nećete moći izbjeći neizbježno.

Neke je trenutke sudbina ispisala ne da bi trajali, već da bi bili vječni. Zato se pretačemo iz života u život. I griješimo. Biti će ovo vrijeme velikih grešaka. Možda i najvećih. Patnje. Bola i Poraza. Ali opet, ova Venera umije sve što nitko drugi ne može: da oživi zakašnjele prilike, prošla sjećanja, da spoji nespojive. I da vas dovede opet, tamo gdje ste nekad bili.

U jednoj točki. Jednom trenutku. Jednoj Osobi. Ondje gdje je univerzum stao.

I kao da šapuće: Budi spreman na najdulji hod u povijesti. Vodim te u Sebe…

Astrolog: Sanja Paraminski – Astro Aisha

Art: Brooke Shaden

Prethodna objavaKnjiga Promjena: 17 drevnih I Ching citata- “Kada svane nečiji dan, taj može pokrenuti revoluciju.”
Slijedeća objavaNajbolja pomlađujuća maska za područje oko očiju – Ova zona će biti preporođena!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.