Artwork by Daniel B. Holeman

Na žalost, danas doznajem da je jedna djevojka umrla. Nisam ju poznavala. Iako je bila vjerni pratitelj mojih tekstova. Ispunila je najgoru moguću simboliku Venerinog kvadrata s Plutonom: oduzela si je život zbog nesretne ljubavi, zbog laži i prijevara.

Sve ono što ovaj aspekt i nosi. Energiju osjećaja nemoći. Tugu koja para tijelo. Sumnje i strahove. Ljubomoru. Prijevare. Osjećaj izdaje. Borbu sa samim sobom. Osjećaj nevoljenja. Neku promuklu tišinu bez riječi. Ne znam sto se dogodilo. Čula sam samo da je tražila pomoć. Razgovor s njim. Želju da razriješi sebe. I nije ju dobila. Ostala je sama sa svojom prilikom. I od nje je napravila valjda najgore što je mogla.

Nikad nisam bila pobornik suicida. Smatram da što god se dogodi, čovjek treba nastaviti živjeti dalje. Ali, valjda nismo svi iste snage. Istih tereta.

Tekst ni ne pišem zbog toga. Smrt je najgori ishod koji ovaj kvadrat nosi. Ali, želim da znate da nije jedini. U svakom trenutku možete izabrati bolje.Ovih dana se možda ruši nebo u vašim ocima. Možda ste rastrzani, uplakani, možda ne možete pogledati sebe. Možda se svađate. Volite. Strahujete. Možda ste ostavljeni. Prevareni. A možda se samo ne razumijete. Nižete nesporazume koji su samo to: nesporazumi.

Možda nemate vremena jedni za druge, ali voljeli bi da ga imate. Ako zazvoni telefon. Ako stigne poruka. Ako zatrebate nekome, budite tu. Čak i da vas nitko ne traži. Budite. Pozovite. Razgovarajte. Pokažite da vam je stalo.

Znam da vam nije ovih dana možda stalo ni do sebe. Da vodite borbe s vlastitim demonima. Da vas savladavaju strahovi. Anksioznosti. Panike. Da vas prošlost harači. Da vas opijati dozivaju kao i nemoralne prilike.

Da plaćate dugove. Borite se za novac. Pokušavate transformirati sebe. Da se osjećate možda kao da ste promašili cijeli svoj život. Ali, nemojte promašiti ljubav.

“Jer ako promašite ljubav, što uopće onda možete pogoditi?”

Svi smo nesavršeni na svoje načine, ali trud je uvijek savršen. Kakav god bio.

Pričajte. Slušajte. Iskažite. Pronađite vrijeme. Prečesto ljude uzimamo zdravo za gotovo. Nemamo vremena za njihove strahove, sreću, potrebe. A trebalo bi samo da zamislimo život bez njihovog glasa, osmijeha, zagrljaja. Bez tih očiju koje nas gledaju… i odmah bi svi posezali za koracima, telefonima, riječima.

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Odjednom bi imali vremena za sve za što do jučer niste imali. Ako je to jedini način da vrednujete ono što volite, zamislite da je ono umrlo…

Koliko se Bogova sasjeklo u nečijim venama? Koliko je snage tisućljetnih godina bilo potrebno da se sretnete?

Tisuće ljudi nije nikad imalo taj luksuz: voljenja. Biti tu. U nekome. U nečemu. U tebi. Nadomak svog i tvog svijeta.

Biti zagrljen u nečijoj tišini. Disati u nekome.

Sanja Paraminski – AstroAisha

Prethodna objavaKad promijenite svoju percepciju, promijenit će se i vaše stanice
Slijedeća objavaMjesec u Jarcu napušta odaje Plutona i kreće u kvadrat s Uranom: Iznenađenja koja ruše tlo pod nogama
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here