Foto: pixabay.com

Prije svega, Veneri tu nije mjesto. Škorpion je znak preko puta Venerinog znaka Bika, te ne vidi znak Vage, svoje drugo sjedište.

Škorpionom vlada Mars, koji je po svojoj prirodi potpuno suprotan Veneri, te se njih dvoje nikako ne mogu dobro osjećati u znaku onog drugog.

Nije posao Venere, koja simbolizira diplomaciju, harmoniju, mladu djevojku, i tako dalje, da ide na “prvu liniju” i objavljuje rat, ili da leži u nekom rovu.

Venera u Škorpionu je u svom egzilu (izgonu) i pokazat će svoje “najgore lice”.

U emotivnim odnosima, varirat će od apsolutne nezainteresiranosti do opsesivne zaljubljenosti.

Njen princip rada je: “Kad volim – volim, kad ne volim – koljem!”.

Venera u Škorpionu uvijek odlazi u ekstrem, i voli do smrti ili Vas jednostavno ubije iz ljubavi!Na financijskom planu, ovo je ili siromaštvo ili luksuz, dakle s ovom Venerom nikada ništa nije prosječno.

Venera, također, predstavlja i naš glas, odnosno njegovu ljepotu i boju, pa bi neki odmah rekli kako osobe sa Venerom u Škorpionu moraju imati neugodan i “hrapav” glas, te ne mogu biti uspješni umjetnici.

Ali, šta ćemo onda s Avom Gardner? Tu je i Eros Ramazotti, kome i ime sugerira da mora imati nešto u znaku Škorpiona (a ima Sunce, Veneru i Neptun – vladara polja imena, baš u Škorpionu).

Veneru u Škorpionu imaju i Nick Cave (Nick Cave & The Bad Seeds), Ozzy Osbourne (Black Sabbath), Jim Morrison (The Doors), Bruce Springsteen i mnogi drugi.Dakle, Venera u znaku svog pada ili izgona može itekako donijeti specifičan glas i uspjeh u glazbenoj umjetnosti. Pored Venere u Škorpionu treba spomenuti po pitanju dobrog glasa i Veneru u Ovnu (Shakira) i Veneru u Djevici (Andrea Bocelli).

Venera ostaje u Škorpionu sve do 1. 12. 2017. godine. Zato, spremite se za mjesec pojačanih strasti i drame u emotivnim i, generalno, međuljudskim odnosima.

Drame, u kojoj ćete sigurno uživati.

Miloš Tomić

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaTimus -“Točka sreće” na tijelu: Kada se ona aktivira – doživjeti ćete OVAJ osjećaj!
Slijedeća objavaKozmička inteligencija na djelu: A&O voda
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.