Foto: stocksnap.ioNakon retrogradnog hoda i kratkotrajnog boravka u znaku Lava po drugi put, tranzitni Merkur se ponovo vraća na svoj teritorij – u znak Djevice.

Pedantan i analitičan, svaki pokret, životni potez mu je krajnje logičan, on vrlo ozbiljan. To je Merkur u znaku Djevice. Uz dašak Jupitera i Marsa on postaje precizan kirurg, a iscjelivanje, bilo fizičko, duhovno ili emotivno i pomaganje drugima, životna mu je misija.

Iako je Djevica po prirodi servilan znak, znak rada i služenja, u današnje vrijeme, to je polje zanatstva i usluga. Mehaničar, vodoinstalater, konobar… sve je to Merkur u Djevici.

Ovaj Merkur ne brblja i ne vodi višesatne razgovore, on se druži sa svojim knjigama, uživa u svojoj kancelariji ili kućnoj biblioteci, gdje je svaki kvadratni metar precizno uređen, on upija znanje vjekova i čeka podršku drugih kako bi u javnost iznio ono što on smatra apsolutnom istinom i prekinuo te višesatne rasprave, koje ga tako zamaraju.

Tranzitni Merkur boravi u znaku Djevice sve do 30. rujna. Kako ga možete iskoristiti?

U subotu, 16. rujna, Merkur će se sresti s Marsom, koji je također nedavno ušao u znak Djevice. Ovih dana, sva energija je usmjerena na različite svakodnevne obaveze, jer Djevica je rad, rad, rad… Zato, iskoristite ovaj period da završite sve što odavno planirate.

Odradite napokon to generalno jesensko čišćenje kuće (koje je vjerojatno trebalo biti proljetno čišćenje pa se oteglo), presložite police, napravite novi raspored namještaja u dnevnoj sobi, pročitajte knjigu koju ste nekad davno započeli, spremite zimnicu, kupite sebi neki novi komad odjeće za jesen (ipak je Venera u Lavu, da se ne lažemo), i tako dalje.

Ovo nije vrijeme za velike životne promjene, nema potrebe da pravite drame na emotivnom planu, ovaj tranzit Merkura ćete najbolje iskoristiti tako što ćete planirati. Planirajte zimovanje, planirajte buduće poslovne poteze, planirajte što ćete čitati nakon što završite s ovom knjigom koja je dugo skupljala prašinu…

Razgovarajte s dragom osobom o nekim beznačajnim sitnicama, smijte se što više i jednostavno se utopite u šarenilo nadolazeće jeseni.

Miloš Tomić/astroportal

33 MOQUI KUGLICE

MOQUI KUGLICE - Mistično šamansko kamenje

Za iscjeljenje aure i organizma

Dolaze u paru. Kuglica negativnog polariteta je ženska energija, a kuglica pozitivnog polariteta je muška energija. Prožimajući naš organizam čistom energijom u nama spajaju sve ono što treba biti skupa. Kako se „družimo“ s njima, s vremenom dolazi do pomlađivanja stanica, kože i organa.
Jednostavno ih držite u ruci, lezite i stavite na mjesto čakri, držite ih za vrijeme meditacije, nosite se sobom dok šetate. Vjeruje se da su ih stoljećima koristili šamani i drugi mistici.
Certifikat originalnosti je priložen.

Cijena: 150-200 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaShifu Tenodi MasterClass u Zagrebu
Slijedeća objavaTečaj keramike – ATELIER ŽELJKA KORBAR
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here