„Ja sam više od onog za što me smatraš. Pratila sam glas kojeg misliš da si mi ti dao, ali sad moram naći svoj…“

Postoje dani u kojima osjećaj u nama grebe površinu. Izlazimo iz oklopa koji su dugo bili na nama. Pobijedili smo strah, a možda je najveći tek pred nama. Nije lako ustajanje iako smo taj prizor već odradili milijun puta. Mukotrpan je svaki uspjeh koji je naš. Koji nije posvojen niti prisvojen. Nije posuđen. Nije ukraden. Pa nas i ti ožiljci na nogama podsjećaju da naši putevi su naši, jer nitko nikada njima nije kročio. A nije ni trebao.

Konjukcija Sunca i Saturna priča je o izgubljenom povjerenju. O osobi koja oduvijek sumnja u sebe. Netko tko ne vjeruje koliko je jak. Netko tko podcjenjuje svoju sposobnost i čija sposobnost biva podcjenjena. Ovo je slika svih ljudi s teškim životom. Boraca koji su uspjeli.

Ovo su one priče koje vam vraćaju vjeru u ljude. One, onako krhke i grube u isti čas. One koje vas razore i umile. One koje vas podsjećaju da vjera u svoje snove, ma koliko god teško bilo, uspijeva.

Najveći uspjeh vaših uspjeha nije uspjeh. To ste vi. Takvi kakvi jeste. Bez zamjerke. Ogoljeni. Rasparani na ivici sebe. S posljednjim atomima snage. Preživjeli kada vam nitko nije davao šanse. Jer, viste neumorni. Tisuće kilometara koje ste pretrčali, pretrčali ste u sebi. I vrijeme da budete ponosni.
Danas uspjevaju najbolji, unikatni. Najuporniji. Oni s najtežim i najdužim ožiljcima. Oni čija je povijest surova. I Sunce se priklonilo Saturnu.

Konačno smo pronašli sigurnost. Sve ono što je nedostajalo. Potporu. Mir. Sebe. Dokaz da je vrijedilo…

Sunce i Saturn priča je o izgubljenim očevima. Onima koje nikada nismo našli ili nikada nismo imali prilike upoznati. Ovo je priča i o očevima koji su svoj talenat i uspjeh utisnuli negdje duboko u pore svoje djece. Ovo je trenutak u kojem osjećate svrhu svog postojanja.

Ovo je trenutak koji se čeka i pamti. Sunce i Saturn u Strijelcu ovih dana donijeli su priču koju će mnogi još pamtiti. Jedan „običan i anoniman“ boksač, srušio je jednu veličinu. Tyson Fury nakon 11 godina gotovo vječne vladavine Klička, odnio je titulu najboljeg. Dokazao je da ništa nije vječno, ni trajno, ni tuđe. Sve je vaše u trenutku kada tako odlučite. Ako nije, onda barem može biti.
Fury je baš na simbolički način proživjeo ovu konjukciju Sunca i Saturna. U natalu nosi trigon ovih planeta. Dugo, metodično, strpljivo, dočekao je kraj 12 runde i zasluženo pobjedio. Čovjek kojemu mnogi nisu davali šansu. Ismijavali ga. Smogao je snage i pokazao svijetu koje su veličine zaista vrijedne. Njegov život nije bio nimalo lak, ali je uspio. Uz sebe je imao oca. Vrhunskog boksača koji je svoj talent utisnuo u njega. Bio je to njegov stup i potpora.

Ne zaboravimo da je ova konjukcija u kvadratu s Neptunom. Fury se nije dao smesti. Uzeo je mikrofon i otpjevao svojoj ženi pjesmu u ringu. Pred milijunskim auditorijem. I tako osvojio ne samo titulu, nego i srca mnogih. Dokazao je da je sjajan.

Dokazat ćete i vi. Saturn je vaš trup. Svaki puta kada pomislite da je teško, sjetite se da imate sebe. Svoje planove koje krojite ovih dana, krojite ozbiljno. Vjerujte u njih. Jer za godinu dana, u novom susretu ova dva veličanstvena diva biti ćete ponosni na učinjeno. Sve što je nemoguće, postaje moguće, ako dovoljno želite.
Pronađite svoje voljene. Utišajte ego. Ne dozvolite da budete zavedeni. Da vas kidaju i lome i da govore da vi to ne možete. Ako ste kročili nogom na ovaj svijet, to znači da vam je dato. Pronađite izgubljene i nestale. Nikad viđene. Popravite odnose s onima s kojima treba. Odbacite svoje nesigurnosti. Budite čvrsti i hrabri. Jer udarci su tu samo da vas podsjete da osjećate. Oni su tu da vas natjeraju na borbu. Da vas uzdignu.

I na poslijetku…Vjerujte u Sebe. Nitko nema baš tu privilegiju.

Astrolog: Sanja Paraminski – astroaisha

Prethodna objava8 nesvakidašnjih načina oslobađanja od stresa: Za prvi vam treba češalj!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 02.12.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.