www.psihodrama.org
www.centar-psihodrama.hr

Što je to?

Psihodrama je metoda koja omogućuje bolji uvid u sebe i druge ljude putem riječi, govora tijela i pokreta. Sve naše skrivene uloge, neiskušane mogućnosti, potisnute energije – na psihodramskoj pozornici dobivaju priliku da se pokažu i razviju u cijelosti. U psihodramskoj grupi sudionici imaju priliku raditi na osobnim temama koje mogu obuhvaćati obitelj i različite odnose, probleme na radnom mjestu, nošenje sa stresom, lošim fazama, depresijom, anksioznošću, sumnjom u sebe i nerazriješene traume ili gubike, ovisnosti i još brojne druge psihološke kočnice…

Bitan cilj grupe je da pomogne članovima razviti željene uloge i vještine s ciljem otvaranja puta prema efikasnijem življenju u osobnim odnosima, na radnom mjestu i u društvu općenito.

Članovi grupe mogu pružiti i primiti podršku i povratnu informaciju od ostalih sudionika i od voditelja. Podrška kao posljedica boravka u grupi od velike je koristi za pojedinca, a interakcije unutar grupe su od neprocjenljive vrijednosti zbog mogućnosti učenja i stjecanja boljeg uvida u sebe i druge ljude. Posebna pažnja posvećuje se osiguravanju uvjeta u kojem grupa postaje i ostaje neosuđujuće, sigurno i povjerljivo okruženje za osobni rad.

Koji su razlozi za uključivanje?

Osobe koje sudjeluju na radionicama postupno razvijaju svoje kreativne potencijale i postaju spontanije, opuštenije; imaju mogućnost unaprijediti vlastite pozitivne potencijale i ispraviti one manje pozitivne.

Kroz specifično iskustvo grupe i priliku da uđu u različite uloge, sudionici uče kako bolje razumijeti sebe u kontaktu s drugima i samim time smanjiti mogućnost interpersonalnih, profesionalnih, obiteljskih ili osobnih nesporazuma, unaprijediti sposobnost opserviranja vlastitih problema i adekvatnog emocionalnog reagiranja kao i povećati kapacitet za empatiju, emocionalno se rasteretiti, smanjiti stres, osjećati se bolje i biti zadovoljniji.

Što se gubi na psihodrami?

Gube se iluzije o sebi i drugima

Kome je namijenjena?

Ova grupa je namijenjena svim punoljetnim osobama koje su zainteresirane za osobni rast i razvoj, unošenje promjena u vlastiti život, bilo iz osobnih ili profesionalnih razloga (bez obzira na dob, spol, zanimanje ili stručnu spremu).

Kada?

Radionice se održavaju svakog četvrtka od 19:00 do 21:00 h.

Tko ih vodi?

image004Voditeljica radionica je Ivana Jurić – po zvanju psihodramski terapeut (s certifikatima Instituta za psihodramu i EAP-a) i dipl. psiholog, s višegodišnjim iskustvom u području grupne psihoterapije, kliničke psihologije i razvojne psihologije; djeluje pri Centru za psihodramu kao psihodramski terapeut, trener i dopredsjednica Centra.

Koliko sve to košta?

Cijena sudjelovanja na radionici iznosi 100 kn po susretu.

Kako se uključiti?

Prijaviti se možete mejlom na [email protected]

PODACI KOJE TREBATE NAVESTI U PRIJAVI SU SLJEDEĆI:

– ime i prezime, godina rođenja
– zanimanje, radno mjesto, institucija, organizacija
– motivacija (razlozi za prijavljivanje na ovu radionicu)
– broj mobitela i e-mail adresa

Nakon što primimo mejl, naručit ćemo vas na uvodni razgovor (osobno) i dogovoriti mogućnost daljnjeg uključivanja na radionice. Razgovor se ne naplaćuje.

www.psihodrama.org
www.centar-psihodrama.hr

Prethodna objava20 znakova da ste sretniji nego što to priznajete
Slijedeća objavaRiješite se svih naslaga i učinite kadu blistavo bijelom: Sa minimum kemije!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.