Divlja Zemlja je oduvijek bila istaknuta iscjeljujuća snaga u mom životu.
Još od malih nogu, priroda je bila sigurno mjesto na koje sam bježala kada mi je trebalo utočište od toksičnog kućnog okruženja i nasilnog susjedstva. Imala sam posebnu stijenu na vrhu brda iza moje kuće gdje bih sjedila okružena mekom travom, a ja bih upijala pogled na ocean na horizontu.

Bilo je to umirujuće mjesto koje je smirivalo moju tjeskobu. Tlo pod nogama bilo je mokro od suza koje su tekle iz mog krhkog, ranjenog srca. U nepredvidljivom i često usamljenom svijetu, priroda je jedino mjesto gdje sam se uvijek osjećala u miru, slobodna i puna ljubavi.

Mi smo svi na vlastitom duhovnom putovanju u doba velikog duhovnog buđenja. Prelijepo je. Uzbudljivo je. I naravno, ponekad je put u milost i dublji unutarnji mir zbunjujuć, emocionalno iscrpljujuć i uistinu bolan.

U tim trenucima razočaranja, kada osjećate da ste zaglavljeni i ne možete se povezati sa svojom divljom i intuitivnom dušom da vas usmjeri prema naprijed, pomaže kada vas nešto pogura, protrese, šapne ohrabrenje ili vas usmjeri na pravi cilj.

Ponekad vodstvo dolazi u obliku knjige ili pjesme, razgovora s pronicljivim učiteljem. Meni božansko vodstvo dolazi kroz prirodu. Tijekom godina, taj odnos se produbio. Što više vremena provodim s ovom velikom majkom i mudrom učiteljicom, više učim iz njene mudrosti i više nalazim svoj put na putu prema cjelovitosti.

Puno sam naučila o stvarima kao što je mirovanje, protok, predaja, promjena i otpuštanje, kroz mentorstvo Zemlje.

Slušala sam njeno divlje šaputanje i primijenila tu iscjeljujuću žensku mudrost na svoj život i reinterpretirala je na način da mogu pomoći drugima na njihovom vlastitom putu do cjelovitost i milosti.

Imajući to na umu, željela bih podijeliti tri razloga zbog kojih vjerujem da je Priroda izvrstan duhovni učitelj.
Ona ima nevjerojatnu količinu iskustva

Jednom sam negdje pročitala kako je divlja Zemlja četiri milijarde godina star duhovni učitelj. To je nevjerojatno. Majka priroda ima četiri milijarde godina vrijednog iskustva u bivanju, disanju i transformiranju kroz različite stupnjeve postojanja.

Ona nam stalno daje, prenosi nam svoju svetu mudrost i dijeli svoj lijek. Ponekad, kada je samo promatrate u tišini, podsjeti vas na ono što je u vama i na to da živite spojeni s jedinstvom.

Ona vas poziva da idete dublje

Priroda govori jezikom duše. Ne možete čitati njezine lekcije kao što čitate riječi u knjizi. Morate biti prisutni, otići duboko u vlastiti centar i dopustiti sebi da se smjestite u tihom i receptivnom prostoru mirne milosti.

Kako bi razumjeli ono što nas podučava, trebate pogledati ispod površine i promatrati na intuitivnoj razini. Ponekad je sam čin dovođenja sebe u takvo stanje iscjeljujuć, jer kada se opuštate u vlastitoj prisutnosti, odgovori teku iznutra, a vi se usklađujete s dušom.
Ona podiže vašu vibraciju i svjetlo

Mudra, zrela stabla, stare planine, divlje, staro more i sva stvorenja su izraz božanskog. Oni utjelovljuju svetost na svoj jedinstveni način. Oni su kanali visoke vibracijske energije i svjetla.

Na radionicama iscjeljivanja koje sam pohađala prošle godine, Diane Cooper podijelila je uvid kako je priroda na višem stupnju duhovne evolucije od nas.

Kada ste u prirodi, ona ne opušta samo Vaše tijelo, već i čisti vaše energetsko polje i podiže vašu vibraciju i svjetlo. U trenucima kad nemate puno snage ili mentalne jasnoće, lezite na zemlju. Priroda će vas iscijeliti i podići vašu energiju.

Jodi Sky Rogers

Izvor: overthemoonmag

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 08.02.2016.
Slijedeća objavaAsai – voće za bolesti 21. stoljeća
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.