Eris nosi razdor, ona je kćer Aresa i predstavlja borbu za ono što joj je potrebno, diktiranu animalnim i nagonskim. Eris predstavlja agresivni i zli arhetip ženske sile. Ako nešto zamisli, to će ostvariti pa i na krvav način. Njen opis jasno pokazuje sadašnja događanja. S ovim kvadrom, njena energija je nadvladala energije Marsa i Venere te dala jako zlu notu. Srećom, iako ovi aspekti ostavljaju dosta štete – kratko traju.

atma.hr – 52
Prije nekih petnaestak dana sam provjeravala tranzitne karte i nisam uočavala specifično ništa osim onoga što je uvidjelo i mnogo mojih kolega, a to je jednostupanjska konjunkcija Plutona, Marsa i Venere u znaku Jarca. Naizgled težak aspekt koji dokazuje (na manjem planu) fatalne ljubavi i darove zaključane na mjestima na kojima se ne usuđujemo tražiti.

Nakon toga je došlo do mnogih i turbulentnih promjena u društvu.

Doslovno smo se probudili u drugačijem svijetu. Odmah sam provjerila stanje asteroida i uvidjela šokantan aspekt!

Naime, kvadar asteroida Eris, s istom tom konjunkcijom (stellium) tri navedene planete! Eris inače predstavlja razdor i tumači se suprotno od Harmonije, njene sestre. Ona je kćer Aresa i predstavlja borbu za ono što joj je potrebno, a diktirano je animalnim i nagonskim. Arhetip Eris predstavlja agresivni i zli arhetip ženske sile. Ona ako nešto zamisli, to će ostvariti i na krvav način.

Njen opis jasno pokazuje sadašnja događanja. S ovim kvadrom, njena energija je nadvladala energije Marsa i Venere te dala jako zlu notu. Srećom, ovi aspekti ostavljaju dosta štete, ali kratko traju.

atma.hr – 52
Nakon što sam sagledala trenutno poziciju Eris, pogledala sam i ostale aspekte koje će ona graditi u bliskoj budućnosti. Naravno, pratim njenu kretnju pa ću tako objašnjavati redovno njenu vibraciju.

Svakako, imam dobre vijesti! Koliko god da je aktivan ovaj kvadar, Eris je u dobro odnosu s Neptunom što daje dobre izglede da ipak snažne sile s obje strane slušaju intuiciju i ravnaju se po njoj.

Sjajna vijest je da je kvadar danas prekinuo sa svojim efektom, ali je situacija daleko od gotove jer je još uvijek prisutan kvadar sa Plutonom koji i dalje diktira smrti i razaranja. No, sad će već do izražaja dolaziti dobrota i ljubav više nego prije.

banner za knjige osho strah

Uskoro se očekuje (od početka do sredine travnja/aprila) jedan jako stabilan odnos Marsa i Saturna koji će doprinijeti slušanju, djelovanju i usmjerenju pozitivnih i reformatorskih energija na svijetu generalno, pa se tako može očekivati stabilizacija u kontekstu borbe gdje će pobjeda više biti okrenuta ka strani dobra.

Dalje je aktivan kvadar Plutona, što će ostati u doglednom vremenu. Više detalja o Eris možete preslušati ovdje – https://www.youtube.com/watch?v=rxakWzGQBx8

AnaDominik Rodić
[email protected]
Kontakt: ±38762566337 (WhatsApp i Viber)