Foto: pixabay.com

Sezona Blizanaca će trajati do 21. lipnja/juna i iako će neki horoskopski znakovi uživati u zabavi i raznim avanturama, ovaj period će drugima donijeti težu energiju.

Uvijek govori dobro o drugima…
Tijekom ovog perioda vam može biti teže fokusirati se na stvari koje su važne za vašu budućnost. Mnogi će vidjeti svijet kroz ružičaste naočale, a to može uzrokovati probleme.

U nastavku otkrivamo koje znakove zodijaka čeka težak period ove sezone.

Rak

U sezoni Blizanaca, Rakovi će biti još slabiji i ranjiviji. Mnogi će se željeti zatvoriti u svoja četiri zida i izolirati od svijeta. Razlog je taj što ćete tijekom ovog perioda dobro razmisliti o svom životu i to sami. Usamljenost i razmišljanje su sada neophodni za vašu dušu.

Osjetit ćete se intuitivno povezani sa svojim unutrašnjim glasom. Ali ako ste okruženi ljudima, osjećat ćete se ugroženim jer niste u stanju posvetiti se sebi. Uzmite nekoliko slobodnih dana i otkrijte sebi sve što vas muči. Tek tada se možete vratiti u stvarnost.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Škorpion

U sezoni Blizanaca, Sunce će se nalaziti u vašoj osmoj kući smrti i rođenja. Tijekom ovog perioda, ne pretvarajte se da je sve u redu. Ovaj period će vam pomoći da se suočite sa svojim strahovima i osjećajem nesigurnosti.

Umjesto da ignorirate stres, pokušajte saznati što uzrokuje neugodne emocije i onda riješite problem. Ovaj period će vas naučiti kako se nositi s negativnostima i postati jača osoba. Promjene su uvijek teške, ali ne zaboravite da će vam donijeti dobro na duže staze.

Ribe

U ovom periodu će Sunce biti u vašem četvrtom domu obitelji i doma. Imat ćete osjećaj da vam nedostaje sigurnost i iskrena ljubav. Tijekom ovog perioda, vi ćete biti osjetljiviji nego obično i bit ćete uznemireni usamljenošću. Pokušajte zamijeniti negativne osjećaje ljubavlju.

Okupite prijatelje koje davno niste vidjeli, provedite vrijeme sa svojim roditeljima, dajte poklon voljenim osobama i učinite nešto lijepo za druge. Možda će ovaj period biti težak iz nekog razloga – da vas podsjeti da je cijela ljepota u životu skrivena u jednoj stvari, a to je ljubav.

zenskimagazin

Uvijek govori dobro o drugima…
2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.