Saturn i Uran već neko vrijeme obrazuju sjajan aspekt, koji je posebno bitan za Jarčeve, Vodenjaka, Vage i Škorpiona i one koji surađuju sa strancima
Saturn i Uran, planeta ambicije i neočekivanih situacija, trajnosti i novina, koje upravljaju Jarčevima i Vodenjacima, već neko vrijeme obrazuju sjajan aspekt, koji predstavnike ovih znakova vodi ka važnim odlukama, realizaciji interesantnih ideja i sklapanju novih poslova. Nazivaju ih i sudbinskim planetima, zbog čega se ovi znaci u narednom razdoblju mogu naći i na nekoj vrsti životne prekretnice, naročito ako surađuju sa strancima, bave se predavaštvom, turizmom, marketingom, izdavaštvom, sportom. Međutim, ne smijemo zaboraviti da Jarčevi ne vole promjene, a Vodenjaci ih obožavaju, Jarčevi igraju na sigurno, dok Vodenjaci uživaju u riziku. Zbog toga ni promjene u njihovim životima ne mogu biti iste, bez obzira na to što su pod utjecajem istih planeta, jer vladari desetog zodijačkog znaka su Saturn i Uran, a jedanaestog Uran i Saturn.

Snaga Saturna je ojačana trigonom s Uranom, ali s druge strane oslabljena pod utjecajem slabog Jupitera iz Djevice, pa idućih mjeseci može doći do zastoja u realizaciji ciljeva. Ali, razdoblje do 9. svibnja možete iskoristiti za pripremiti teren za nove poslove, koje duže vrijeme imate u planu, što se posebno odnosi na fleksibilne znakove, Blizance, Djevice, Strijelce i Ribe.

Ipak, već ovaj tjedan, nešto se pokreće, jedan od “okidača” koji će aktivirati aspekt između Saturna i Urana predstavlja i Sunce, koje prelazi preko 11. zodijačkog znaka i naglašen znak Jarca u kome se nalaze Pluton, Merkur i Venera, planeta moći, biznisa i novca. Osim Jarčeva i Vodenjaka, pod većim utjecajem ovog aspekta bit će i Vage, Škorpioni, Strijelci i Ovnovi, a svakako neće mimoići ni druge znakove.
Šanse za poslovni uspjeh u ovom periodu

OVAN (20.3. – 19.4.)

Uran u vašoj astrološkoj kući ličnosti pod utjecajem sporog, teškog Saturna potiče vašu želju za obnovom ili uspostavljanjem novog vida suradnje sa strancima iz prekooceanskih zemalja.

BIK (19.4. – 20.5.)

Saturn u astrološkom polju posla u trigonu s planetom neočekivanih situacija donosi vam nove šanse za uvećanje prihoda, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

BLIZANCI (20.5. – 20.6.)

Harmoničan aspekt između vladalara astroloških kuća financija i inozemstva nagovještava uspostavljanje novih isplativih aranžmana kao i mogućnost češćih putovanja zbog posla.

RAK (20.6. – 22.7.)

Planeta neočekivanih situacija pod utjecajem Saturna iz šestog astrološkog polja potiče vašu ambiciju i mogućnost napredovanja u karijeri, naročito ako ste liječnik, znanstvenik, farmaceut.

LAV (22.7. – 22.8.)

Uran iz vatrenog Ovna pod utjecajem planeta ambicije otvara vam nove poslovne mogućnosti naročito ako vaše zanimanje ima veze sa znanošću, turizmom, marketingom, medijima.

DJEVICA (22.8. – 22.9.)

Planeta trajnosti pod utjecajem Urana iz astrološkog polja novca, nagovještava mogućnost honorarnih ili paralelnih poslova, koji bi vam mogli osigurati nov izvor prihoda na duže staze.

VAGA (22.9. – 22.10.)

Povoljan aspekt između Saturna u astrološkoj kući putovanja i Urana u kući partnerstva, vodi vas ka uspostavljanju novih kontakata kao i sklapanja isplativih ugovora sa strancima.

ŠKORPION (22.10. – 21.11.)

Pozicija planeta ambicije i rizika u astrološkim poljima novca i posla, donosi vam neočekivani priljev novca preko suradnje sa starijim osobama na položaju.

STRIJELAC (21.11. – 21.12.)

Simbol mudrosti u vašem znaku pod utjecajem avangardnog Urana iz astrološke kuće kreativnosti, daje vam vjetar u leđa, osobito ako ste umjetnik, predavač, sportaš.

JARAC (21.12. – 20.1.)

Trigon između vladalara vašeg znaka, koji upravljaju i vašom podsviješću i partnerskim odnosima, najavljuje nove šanse u karijeri, ako se bavite predavaštvom, izdavaštvom, turizmom.

VODENJAK (20.1. – 19.2.)

Trigon između vaših vladalara u astrološkim kućama neočekivanih situacija i kontakata sa strancima, donosi vam priljev novca preko poslova zbog kojih ćete morati češće putovati.

RIBE (19.2. – 20.3.)

Pozicije Saturna i Urana najavljuju uspostavljanje novih kontakata i suradnje sa strancima iz zapadnoeuropskih zemalja, naročito ako se bavite arhitekturom, građevinarstvom ili umjetnošću.

Marina Jungić Milošević / novosti.rs

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 02.02.2016.
Slijedeća objavaOsvijestiti ego, jedini je mogući put
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.