Trigon Venere i Plutona pa konjunkcija Marsa i Jupitera krajem listopada i početkom studenog daju nam vjetar u leđa za neke jako dobre stvari …
Do 25. listopada 2015. godine teku dani kada imamo potrebu mijenjati stvari, liječiti odnose, kao i transformirati svoje stavove o ljubavi. Ovo su dani buđenja strasti i snažne želje – za životom i ljubavi.

Usavršavanje… Neizbježni susreti koji mijenjaju naš status; slobodnima evo prilike za nove početke, onima u vezama također prilika – ali za promjenom (i to korjenitom).

Ovo je slika i dobrog financijskog statusa! Novac od nasljedstva.

Ljubav i smrt. Ljubav u opasnim okolnostima. Potreba za jakom osobnošću koja će snagom strasti osvojiti osobu.

Ovo je dobro razdoblje za okretanje zdravim navikama, idelano za odbacivanje svega što nas truje. Počnite s zdravim načinom prehrane, proučite što vam odgovara, a što škodi. Vodite brigu o tijelu.

Mars i Jupiter su još nekoliko dana u konjunkciji te donose strast. Ovo je zdrav libido, zdrav odnos prema tijelu.

Slika ogromne energije i radnog elana, no najvažnije je imati cilj prema kojem idemo, inače će ta energija biti bačena uz vjetar. Mars i Jupiter donose i novac za projekte u koje je uložen istinski trud i muka.
Ovo je svakako trenutak za sport pa bi bilo dobro u svakodnevicu uvesti pola sata vježbanja. Potreba za natjecanjem i dokazivanjem, pretežno na radnom mjestu ili tamo gdje smo dovoljno sigurni u sebe.

Ovo je slika snage i entuzijazma, hrabrosti i znanja, akcije i morala, rata i mira.
Potreba da se započne nešto novo, no mogući problem bit će prevelika kritičnost i sumnja, strah da nismo dovoljno dobri, da ne znamo koliko bismo trebali…

Autor: Uranovo dijete

lovesensa.rs

Prethodna objava20 smrtonosnih simptoma raka koje većina žena ignorira
Slijedeća objavaEvo zašto muškarci vole starije žene…
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.