Piletina McNuggets koju je Mike Adams istražio pod mikroskopom, kako se očekivalo, ni nema teksturu mesa. Međutim, od toga je još alarmantnija činjenica da je Mike u toj istoj piletini pronašao čudna vlakna koja podsjećaju na ista vlakna koja se pronalaze kod oboljelih od Morgellonsa. Strukture koje podsjećaju na crne vlasi strše iz čitavog nuggeta, zajednički sa svjetlo plavim jajastim strukturama.

Novooformljeni forenzički laboratorij za hranu Natural Newsa zajednički sa Mike Adamsom na čelu, proveo je novi eksperiment u kojem je istražio kvalitetu hrane u poznatom McDonald’su. Kupivši 10 komada Chicken McNuggentsa u teksaškom gradu Austinu, ispod digitalnog mikroskopa je u kontroliranim uvjetima je pronašao  zapanjujuće sastojke.

Čudne plave niti i zelena zrnca

Piletina McNuggets koju je Mike Adams istražio pod mikroskopom, kako se očekivalo ni nema teksturu mesa. Međutim, od toga je još alarmantnija činjenica da je Mike u toj istoj piletini pronašao čudna vlakna koja podsjećaju na ista vlakna koja pronalaze oboljeli od Morgellonsa. Strukture koje podsjećaju na crne vlasi strše iz čitavog nuggeta, zajednički sa svjetlo plavim jajastim strukturama.

Također, pronađene su i crvene mrlje na nekoliko mjesta, kao i mala zelena zrnca koja podsjećaju na alge.

Mike Adams u ime Natural Newsa ističe kako ovim eksperimentom ne tvrde kako je McDonald’s hrana nesigurna za korištenje, kao ni McNugget Chicken. Ipak, on smatra kako ovaj vizualni dokaz može poslužiti dobar povod za istragu McDonald’s hrane – naročito zbog pitanja neobičnih vlakana koja nikakvom logikom ne bi trebala biti u piletini.

Što je Morgellons?

Za sada, većina liječnika nezna gotovo ništa o ovoj bolesti pa vrlo često pacijentima govore kako su hipohondri ili imaju neku vrstu psihičkog oboljenja sve dok se ne pojave neobjašnjive rane na koži iz kojih izviru sintetička vlakna plave, crvene i crne boje.

morgellonsusa431

Nejasno je kako se prenosi ova bolest. U  početku je se smatralo kako se radi o kroničnoj infekcijskoj bolesti, ali prema novim podacima čini se da je zarazna. Simptomi su: kožni osip praćen svrabom, osjećaj grickanja i puzanja, rane koje izgledaju kao ozlijede na koži, promjene raspoloženja, gubitak težine, gubitak pamćenja i koncentracije te ozbiljne neurološke senzacije. Često se događa da od ove bolesti obolijeva više ukućana ili bliskih osoba, a rezultat su osim borbe sa izliječenjem, nemogućnost obavljanja svakodnevnih obveza; za djecu to označava pohađanje škole dok za odrasle nemogućnost odlaska na posao.

Bolest je se u nekoliko posljednih godina proširila na mnoge zemlje krenuvši od SAD-a preko Australije, Europe do Južne Afrike, Japana i Filipina… Ova bolest je aktualna u Hrvatskoj, kao i u susjednim zemljama, a na internetu je moguće pronaći svjedočanstva ljudi o borbi sa ovom bolešću za koju se još uvijek nezna lijek, ali ni uzrok. Još 2007.g. Morgellons je definiran kroz nanotehnološku invaziju na ljudsko tijelo u obliku samospajajućih nanocijevi, nanožica i nanomatrica sa drugim nanokonfiguracijama, a sve u svrhu izmjene DNK i RNK. Neke teorije govore o potpunoj kontroli nad čovjekom preko nanovlakana,dok drugi tvrde kako se preko ove bolesti žele ostvariti masovno istrebljenje… Bez obzira na mnogobrojne teorije, činjenica jest da se o ovoj bolesti ne govori gotovo ništa – niti od strane medija, niti od strane institucija – što nam daje još jedan razlog da ozbiljno preispitamo o kakvoj se bolesti radi.

Video u kojem možete vidjeti kako piletina izgleda pod mikroskopom:


Tekst autorice Marijane Katalinić preuzet s portala Dnevno.hr

Pripremila: Nika

Prethodna objavaZabluda o Teoriji Velikog Praska
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 18.08.2013.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here