Ako vlada bude dala dozvolu Playboyu to je kao davanje dozvole za prostituciju. Mi poštujemo naše žene. Ne želimo promovirati Gou kao destinaciju za seksualni turizam kao što je slučaj s Tajlandom – rekao je političar Michael Lobo.

Playboyev plan da otvori klub u indijskoj državi Goi naišao je na problem jer lokalni političar ne želi ‘zečice’ koje po njegovom mišljenju narušavaju moral stanovništva.

Indija ima stroge zakone o cenzuri i ne postoji indijska inačica Playboya, ali promotori Playboya prošle su godine objavili da namjeravaju u Indiji otvoriti niz svojih klubova u kojem bi pravila odijevanja bila prilagođena indijskim običajima.

Međutim konzervativni političar Michael Lobo je zaprijetio da će početi štrajk glađu ako vlasti dopuste rad kluba.

– Ako vlada bude dala dozvolu Playboyu to je kao davanje dozvole za prostituciju. Mi poštujemo naše žene. Ne želimo promovirati Gou kao destinaciju za seksualni turizam kao što je slučaj s Tajlandom – rekao je Lobo.

Tisuće turista posjećuju Gou i uživaju u predivnim plažama na kojima su poznate cjelonoćne zabave.

Indijski mediji kažu da mnogi političari i skupine za promicanje rodnih prava dijele Lobovo mišljenje, ali stranka Bharatiya Janata nije javno obznanila svoje nezadovoljstvo.

Međutim predstavnici Playboya ne namjeravaju odustati od svojih namjera.

– Imamo neke tehničke probleme koje trebamo riješiti i onda ćemo krenuti dalje…Ne mogu predvidjeti kakvu će odluku donijeti političari – rekao je izvršni dužnosnik PB Lifestylea, Sanjay Gupta.

On je kazao da bi odjeća djevojaka koje bi radile u klubu bila prilagođena Indiji, ali nije jasno kako bi se to mogli promijeniti karakteristični kostimi Playboyevih zečica.

http://www.dnevno.hr/magazin/lifestyle/84786-u-indiji-otpor-otvaranu-playboyevog-kluba-u-drzavi-goi.html

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 21.04.2013.
Slijedeća objavaLijek koji bacamo: U kori narače, limuna i grejpa kriju se jako moćni antioksidansi!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.