Foto: zen-magazine.com

Koja vas slika najviše privlači?

Odaberite jednu i čitajte dalje kako biste otkrili poruku koju nosi.

1.

Imate majčinsku stranu koja se, naravno, brine za one u potrebi, ali to mora biti uravnoteženo s receptivnošću ili je protok blokiran. Primanje je suština ženske energije, a to znači dopustiti sebi da primite s milošću i zahvalnošću.

Ako se osjećate krivima kada tražite druge za pomoć ili ako se osjećate loše zbog primanja darova, onda blokirate svoju žensku energiju.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Vaša receptivnost mora biti prirodna, kao vaša briga, kada dajete energiju, piše Zen magazine. Receptivnost vam omogućuje bolje slušanje glasova anđela.

Kada primite, imate više resursa koje ćete dati drugima. Započnite primjećivanjem stotina darova koje primate svaki dan, bilo da vidite ljepotu u prirodi, svjedočite dirljivom ljudskom trenutku ili primite zagrljaj od nekoga. Jednostavno kažite “Hvala” za svaki dar i održavajte Božanski tok snažnim.

2.

Primili ste ovu kartu jer su anđeli Harmonije čuli vaše molitve za pomoć. Postoje slučajevi u vašem životu kada se možete osjećati neuravnoteženi zbog stresa i zahtjeva koje svakodnevno imate, što može izazvati sve vaše odnose.

To može stvoriti nesklad unutar vas i onih oko vas. Vaš anđeo Harmonije želi da osjećate mir znajući da pokušava riješiti svaku neusklađenost koju doživljavate s prijateljima, voljenim osobama i suradnicima. Tijekom tog vremena neusklađenosti, spoznajte da vam Anđeli Harmonije pomažu u duhovnom svijetu da osjetite i vidite pozitivan ishod.

Uvijek govori dobro o drugima…
Anđeli Harmonije također iscjeljuju svaku neusklađenost koju se osjećate u sebi. Važno je zapamtiti da postoje slučajevi kada je vaša prirodna ravnoteža poremećena zbog problema koje niste vi uzrokovali. Izazovi se mogu pojaviti kada se u životu dogode važne promjene i to vas može dovesti u stanje nesklada, jer ne znate kakav će biti ishod. Mislite pozitivne misli u ovom trenutku.

Pokušajte se osjećati opušteno u spoznaji da nije daleko vrijeme u kojem ćete osjećati pozitivnu ravnotežu i sklad koji želite ponovno otkriti u svom životu. Budite strpljivi i neka Anđeli Harmonije brinu o ostalom.

3.

Kako vaše srce iscjeljuje stare emocionalne boli, dobivate nove blagoslove i ljubav.

Ovaj odabir označava da iscjeljujete neku staru emocionalnu bol – prva stvar koja vam padne na pamet je točno ono pitanje koje rješavate.

Kad otpustite ljutnju, krivnju ili druge emocionalne rane, budite novu razinu moći unutar sebe koja privlači sve što želite … i više od toga.

Pozovite vile, kao i sve one koji vam pružaju potporu i pomoć, kroz ovo vrijeme ozdravljenja. Znajte da zaslužujete ljubav i da zaslužujete sretno srce. “

4.

Ovaj odabir označava kraj karmičke lekcije ili ciklus u kojem ste uspješno očistili ugovor ili dug iz svoje prošlosti. To bi se moglo odnositi na izazovnu situaciju koju ste nedavno imali u vašem životu ili na uznemirujuće iskustvo s pojedincem koje je uključivalo velik trud ili bol. Iako postoje kontinuirane lekcije s kojima se trebamo suočiti tijekom cijelog života, nikada više nećete morati ponoviti ovu lekciju.

Baš kao što morske struje neprestano slabe i jačaju, potičemo vas da se prilagodite i onom dobrom i onom lošem u vašem životu. Navodeći: “Ovo će također proći” u odnosu na svako iskustvo, ostat ćete usredotočeni, uzemljeni i stabilni.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Da biste poboljšali vašu sadašnju situaciju, od vas se traži da se prilagodite prirodnim ritmovima vašeg životnog ciklusa koji su vas očistili od karmičkog duga iz vaše prošlosti.

Stoga, potapšajte se po leđima i priznajte svoje napore i postignuća. Ako se nastavite suočavati s izazovima i odnositi prema drugima s ljubavlju i poštovanjem, bit ćete nagrađeni ostvarenjem vaših najluđih snova.

Afirmacija: Izbrisat ću dugove iz moje prošlosti i stvoriti sretan, skladan život.

5.

Usred brzog ritma koji svakodnevni život zahtjeva, odvajanje vremena za upuštanje u čist užitak, rijetko je uključeno u naš popis stvari koje trebamo obaviti – ili je to prvo što ćemo ukloniti nakon što postanemo zauzeti. Kada ste posljednji put učinili nešto da bi se osjećali dobro?

Sada je vrijeme da dopustite svojim osjetilima da istinski sudjeluju u jednostavnim i dubokim užicima života. Pripremite poseban obrok i uživajte u svakom od okusa i tekstura.

Uronite u zvukove prirodnog svijeta. Gledajte djecu ili životinje u igri – i pridružite im se! Zagrlite voljenu osobu.

Odvojite vrijeme za šetnju uz plažu ili kroz šumu. Ako se osjećate krivima što uživate, udahnite i osjetite odakle ovaj osjećaj dolazi. Podsjetite se – život je namijenjen uživanju, ako si nikada ne dopustimo užitak, možemo postati tupi i zaboraviti osjećati.

Kada dopustite sebi da uključite vaša osjetila u stvari koje smatrate ugodnima, povezujete se sa samom suštinom života. Radost i zadovoljstvo su temeljni sastojci za sretan život!

6.

Probudite dijete u sebi i podsjetite se na lijepe i jednostavne stvari u životu. Anđeli potvrđuju da ste na pravom putu.

Od vas traže da se usredotočite na svoje snove i da poštujete svoje unutarnje dijete tako što ćete raditi više onoga što vam donosi radost u životu.

Uvijek govori dobro o drugima…
Iako možda doživljavate neke zastoje, od vas se traži da nastavite slijediti svoje srce. Nemojte odustati od nade, jer će se sve uskoro posložiti.

Zamolite svoje anđele da osvijetle vaš put i da vas vode u svemu što radite. Kad vidite dugu, njezine iscjeliteljske vibracije će vas potaknuti da slijedite svoje snove.

7.

Ponekad zaglavimo u rutini pokušavajući doći negdje ili biti netko utemeljen na vanjskim pritiscima i očekivanjima. Zaglavimo u našim svakodnevnim životnim rutinama tako dugo da zaboravimo ono za što osjećamo strast.

Stavljamo na stranu stvari koje bi zaista željeli učiniti – s opravdanjem da kad jednom učinimo x (dobijemo taj posao, postignemo taj cilj, zaradimo to priznanje), onda ćemo imati slobodu i moć učiniti ono što zaista želimo učiniti. Što ako biste znali da se vaša najveća točka moći da zaista živite život kojeg ste došli živjeti, postoji u samom središtu onoga što najviše volite?

Ne vjeruj svemu što misliš…

Vrijeme je da sebi date dozvolu da učinite više onih stvari koje vas doista oživljavaju. Sjetite se što je bilo to što vas je natjeralo da zgulite plahte ujutro i radosno skočite u dan! Pronađite način da ponovno raspoznate te energije u vašem životu.

Što je to od čega vam oči iskre i što je to što donosi lakoću vašem koraku? Što vaše tijelo ispunjava uzbuđenjem i otvara osmijeh duboko u vašoj duši?

Istina je da ljubav ima moć izliječiti sve rane i otvara sva vrata, ali naša strast je ta koja nam omogućuje da prijeđemo na drugu stranu. Kada uronimo u ono što stvarno volimo, probudimo dio sebe koji je povezan sa samim pulsom života.

Kada uključimo našu strast u život, postajemo energija strasti, koja je prenosiva i vrlo zarazna. Pronađite načine na koje ćete ponovno osvijetliti svoj svakodnevni život sa stvarima za koje osjećate strast, a energija vašeg Unutarnjeg Svjetla će vas početi voditi na svjetlo i na nove putove izražavanja u svijetu. Slijedite puls svoje strasti!

8.

U vašem životu se odvija duboka preobrazba. Uspjeli ste riješiti probleme s prošlošću i kao rezultat toga, vaša prava priroda sada počinje izlaziti. Ova kartica je ovdje kako bi vas potaknula da nastavite na svom duhovnom putovanju i da i dalje budete ono što jeste. Imate puno za ponuditi svijetu. Ljubav je čarobna, jer ima moć transformirati sve stvari.

Ljubav koju držite ima moć dotaknuti ne samo one oko vas, već čitav svijet. Kad postanete svjesni vlastite ljepote, ne samo da ste osnažili sebe, nego također pomažete u odražavanju ljepote u drugima. Ova je kartica povezana s prirodom, s ljekovitom snagom i ljepotom koja zrači.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Nigdje nije lakše osjetiti čaroliju svemira nego u prirodi. Priroda zrači mirom i ljubavlju koja dodiruje srce. Ona odražava ljubav koju imamo unutar sebe. Redovito odvojite neko vrijeme da budete u prirodi. Njezine čarobne moći će pomoći održavati čaroliju unutar vas. Naredni tjedni i mjeseci donijet će iscjeljenje u vašem životu.

Kako se vaša duhovna svijest produbljuje, tako će se ostatak vaše svijesti proširiti i produbiti. To će imati čaroban utjecaj na vaš život koji će, osim vas, osjetiti i svi oni oko vas. Vrijeme vašeg preobražaja, čarolije i ljepote započet će u vašem životu. Leptiri su snažan simbol za vas; simboliziraju transformaciju koja vas čeka.

Tijekom narednih tjedana obratite pažnju svaki put kada leptir uleti u vaše vidno polje, jer to potvrđuje čudesan napredak koji radite.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

31 ANĐEOSKE PORUKE

Dr. Doreen Virtue: ANĐEOSKE PORUKE

Priručnik i karte za proricanje

Ove karte za proricanje donose nevjerojatno precizne anđeoske poruke upućene vama i drugima. Svaka karta sadrži prekrasne slike anđela, te poruku koju vam anđeli žele prenijeti.

Pomoći će vam da shvatite svoju životnu zadaću, da prepoznate srodnu dušu, kakav posao izabrati, gdje živjeti, te odgovore na ostala važna životna pitanja.

Dr Doreen Virtue je osmislila ove karte prema svojim vidovnjačkim sposobnostima te je koristila najčešća pitanja i anđeoske odgovore kako bi stvorila jedinstveni set karata s vodičem za proricanje.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.