Foto: pixabay.com

28. srpnja/jula Jupiter je krenuo retrogradno i kretat će se unatrag sve do 23. studenog/novembra. U ovom periodu moguće su mnoge duboke transformacije i očekuje nas snažno kruženje informacija. Iako mnoge stvari neće biti tako lake, učit ćemo i iz njih ćemo rasti.

atma.hr – 52
Kada planeti krenu retrogradno, to uglavnom povezujemo s nečim negativnim, naročito kada nastupi period retrogradnog Merkura. 28. srpnja/jula Jupiter je započeo svoj retrogradni hod koji će trajati sve do 23. studenog/novembra.

Svake godine Jupiter ulazi u retrogradnu fazu, a u 2022., u naredna četiri mjeseca može donijeti faze velikih izazova.

U ovom periodu moguće su mnoge duboke transformacije i očekuje nas snažno kruženje informacija. Iako mnoge stvari neće biti tako lake, učit ćemo i iz njih ćemo rasti.

Retrogradni Jupiter donosi prilike za putovanje u inozemstvo, ali i mijenja stvari u osobnom životu i prihodima.

Kada se poveže s Lilit – crnim Mjesecom u Raku – Jupiter može donijeti ili brak ili odluku da se parovi koji duže imaju problem napokon raziđu.

Mnogi koji su izašli iz braka ili veze od nedavno, sada mogu imati sreće. Jupiter u sekstilu s Mjesecom pruža priliku za formiranje nove obitelji i uspješne zajednice. Moguće su neke nove ljubavi.

atma.hr – 52
Ipak, vjenčanje i slavlje je bolje pomaknuti kada Jupiter krene direktno, odnosno poslije 23. studenog/novembra, kako biste izbjegli teškoće s dokumentima. U ovom periodu pazite i što potpisujete i budite oprezni tijekom transakcije novca.

Kada je riječ o poslu, tu će mnoge čekati dobre vijesti. Svi oni koji imaju liderske i organizacijske vještine mogu profitirati.

Ipak, Jupiter ima tendenciju da pretjera pa se čuvajte lažnog samopouzdanja i egoizma.

Retrogradni Jupiter u znaku Ovna omogućit će vam da otkrijete vlastitu sudbinu i mogućnosti za njeno sprovođenje.

U polju karijere, poduzetnici mogu nadmašiti neka ograničenja i proširiti posao kroz ideje, dogovore, suradnju. Ovo će povoljno utjecati i na financije. Sve što ste nedavno započeli, a ostalo je nedovršeno, sada trebate završiti.

Oslobodite se tereta iz prošlosti i s puno optimizma promatrajte budućnost usprkos svim preprekama – ovo vam može donijeti uspjeh koji priželjkujete!

sensa.mondo

banner za knjige NOVAC I ZAKON PRIVLACENJA