OMEGA GOVOR ZA SVIBANJ

Tema: U POTRAZI ZA ISTINOM u globalnom začahurenom vremenu

atma.hr – 45

Proglašenje globalne pandemije, izolacija i ograničavanje slobode kretanja, bombardiraju nas zastrašujućim informacijama o Korona virusu, obaveznom cjepljenju, štetnoj 5G tehnologiji, o korupcijama i nedjelima ljudi na ključnim pozicijama, o globalnom ekonomskom i financijskom kolapsu, potresima i vulkanskim aktivnostima….

KOME VJEROVATI i gdje pronaći istinu i pomoć u ovom vremenu bez presedana?

Sigurno se pitate i osluškujete koja je lekcija, što trebamo očitati i kamo krenuti!?

Odgovori nam ponovo stižu s Božanske razine kao i mnogo puta do sada! Jesmo li sada spremniji čuti ih? Jesmo li sada dovoljno resetirani da bi krenuli drugačije?

Naša divna majka, PLANETA ZEMLJA više ne može pročistiti zagađenja koja smo proizveli i sada su stupili na snagu novi programi! Zato nam se ponovo uzvikuje s Božanske razine što činiti!

Poruke stižu i sve govore o istom:

BUĐENJE /POBJEDA EGA /POBJEDA STRAHA I VEZANOSTI/ SLOBODA U BOŽJEM ZAGRLJAJU/ BEZUVJETNA LJUBAV /TOLERANCIJA I PRIHVAĆANJE/ UJEDINJENJE ČOVJEČANSTVA /UNIVERZUMSKO UJEDINJENJE /SVI SMO BRAĆA I SESTRE /NAŠA STVARNA PRIRODA JE BOGOLIKA.

Planeta i čovječanstvo treba pomoć! Ne može nam se pomoći sve dok se NE PROBUDIMO i svojim razvojem i evolucijom ne transformiramo i izdignemo iznad grube 3.dimenzije!

Poruka je jasna u kojem smjeru treba krenuti!

Rješenje je unutar Sebe – U ESENCIJALNOM JASTVU. U ovo doba izolacije NE TREBA IĆI VAN, već krenimo UNUTRA – tamo gdje se nalaze svi odgovori – jer ESENCIJA ZNA!

Naša je ESENCIJA mjesto susreta sa STVORITELJEM – i  svog  znanja.

To je fokalna točka gdje se multidimenzionalnost skriva u 3.dimenziji našeg svijeta.

atma.hr – 45

BOG je tamo,  MI smo tamo i zajedno smo integrirani u VELIČANSVENO I VJEČNO SAMOPOIMANJE.

Konačno, naša je ESENCIJA  ta koja će prepoznati neophodnost SOLIDARNOSTI I ZAJEDNIŠTVA izvan svih granica  – i poziv na UNIVERZUMSKO UJEDINJENJE, uručen putem KNJIGE ZNANJA.

Neka ovo vrijeme globalno proglašene pandemije  pomogne ljudima probuditi svoje ESENCIJALNO JA, prihvatiti jedan drugog i ujediniti se u ogromnom poslu VRAĆANJA RAVNOTEŽE I BLAGODATI na ovaj predivan planet  svim njenim stanovnicima!

Neka zajedno pronađemo snagu slijediti VODSTVO NAŠE ESENCIJE, unatoč svim izazovima –JER ĆE NAS NAŠE UJEDINJENE  ESENCIJE u svjetlu kreativnog altruizma, vratiti našim istinskim dimenzijama kojima kojima pripadamo!

OMEGA GOVORI neće biti javni i Omega govornici će vršiti refleksiju na javnu svijest iz svojih domova.

Pozivamo vas da  se pridružite  našim OMEGA GOVORIMA kada se steknu uvjeti za javna okupljanja!