52
Tim istražitelja u Rusiji je otkrio više od desetak kamenih diskova u ruskoj regiji Volgograd, uključujući jedan kamen koji ima promjer više od četiri metra. Tim tvrdi da diskovi sadrže volfram, metal visoke gustoće koji se koristi u naprednoj vojnoj tehnologiji. Njihovo porijeklo i svrha do daljnjega ostaju misterija.

Ruski portal koji prenosi vijesti Bloknot Volgograd izvještava da je do ovog otkrića došla ruska skupina Kosmopisk koji se bavi proučavanjem ufologije, na čelu s Vadimom Chernobrovom, za vrijeme iskapanja u okrugu Volgograd regije Zhirnovsky. NLO lovci su istraživali regiju, jer je poznata po pojavama “mističnih fenomena”.

Iako je skupina već ranije otkrila više od desetak kamenih diskova, nedavno otkriće kamena promjera 4 metra je bilo prvo tako velikih dimenzija.

52
“Već smo pronašli desetak diskova ne više od jednog metra u promjeru te u Kuzbassu disk od oko 2 metra u promjeru, ali ovaj disk od 4 metra je stvarno jedinstven.” rekao je Chernobrov za Bloknot Volgograd.

“Oblik ovog velikog kamena diska, koji podsjeća na popularni oblik letećeg tanjura, rasplamsao je maštu teoretičara zavjere i NLO entuzijasta”, prenosi International Business Times. “Scott Waring UFO Sightings Daily smatra da je to dokaz da izvanzemaljci postoje i da je ovaj disk napravljen od volframa, koji se koristi u posebnoj vojnoj tehnologiji.”

Izvlačenje velikog kamenog diska u Volgogradu.
Izvlačenje velikog kamenog diska u Volgogradu.

NLO istražni tim je iznio zanimljive tvrdnje o kamenim diskovima, navodeći da bi mogli biti oko milijun godina stari, te tvrdeći da su to najvjerojatnije vojne bespilotne letjelice koje su oštećene u napadu s Marsa prije pada na Zemlju.

A što vi mislite o tome?

52
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.