TANTRA je znanje o vlastitoj životnoj energiji i urođenoj nam seksualnosti. Tisućama godina tajne o našoj životnoj (seksualnoj) energiji prenosile su se samo odabranima. Tajne o tome kako se povezati sa svojim tijelom i neiscrpnom energijom koja nam je na raspolaganju. Tajne o tome kako imati ispunjavajuć i ekstatičan ljubavni život i razinu energije koja krasi karizmatične, magnetične ljude. Neki su sa tom energijom rođeni, drugi je mogu razviti kroz jednostavne vježbe koje možete savladati na tečaju DODIR TANTRE.

atma.hr – 45

Tečaj DODIR TANTRE kreće 9.11. (petak) u 19 sati u studiju JOGIN, Perjavica 48. Traje 7 tjedana i sastoji se od 6 radionica po 3 sata koje se održavaju u razmaku od 7 ili 14 dana. Tečaj je namijenjen svim punoljetnim osobama i mogu ga podjednako uspješno završiti i parovi i pojedinci bez obzira na godine, zdravlje i iskustvo.

Teoretski dio tečaja govori o tome što je seksualna energija i kako ju pojačati i ispravno koristiti te kako vođenje ljubavi pretvoriti u sveti ritual sa super intenzivnim i višestrukim orgazmima cijelog tijela.

Praktični dio tečaja sastoji se od energetskih vježbi i vježbi disanja koje uklanjaju energetske blokade, aktiviraju i jačaju seksualnu energiju te služe za oslobađanje od stresa, postizanje/održavanje odličnog zdravlja, umirivanje uma i povezivanje sa tijelom.

Kako bi mogli uspješno i bez straha prakticirati energetske vježbe svi polaznici tečaja na poklon dobivaju hipnozu I AM ENOUGH (JA SAM DOVOLJNO VRIJEDAN) koja oslobađa od energetskih blokada nastalih uvjerenjem da nismo dovoljno vrijedni u nekoj sferi života. Odblokiranje i otpuštanje ograničavajućih uvjerenja čisti energetske kanale i povećava samopoštovanje i uspjeh u životu.

Na tečaju ćete saznati sve što je potrebno da imate uzbudljiv i intenzivan ljubavni život. Svi ste sposobni biti fantastične ljubavnice/ljubavnici i karizmatični ljudi. Hoćete li biti, ovisi o tome hoćete li iskoristiti svoj potencijal.

NEKE OD DOBROBITI OD TEČAJA DODIR TANTRE:

atma.hr – 45

  • BOLJE MENTALNO I FIZIČKO ZDRAVLJE
  • POPRAVLJANJE ODNOSA SA DRUGIM LJUDIMA
  • OSLOBAĐANJE OD SRAMA I STRESA
  • VEĆE SAMOPOUZDANJE I VIŠE ŽIVOTNE ENERGIJE
  • INTENZIVNIJI I UZBUDLJIVIJI SEKS
  • DUBLJA I ČVRŠĆA POVEZANOST SA PARTNEROM
  • PRONALAŽENJE IDEALNOG PARTNERA

Voditelj tečaja je Krešimir Bevanda, učitelj joge i tantre, sex terapeut i life coach. Cijena tečaja je 2200 kn. Tečaj se može platiti u 3 rate. Informacije i prijave na 099/8383-514.

Raspored radionica:

I radionica – 9.11. od 19 do 22 sata
II radionica  – 23.11. od 19 do 22 sata
III radionica – 7.12 od 19 do 22 sata
IV radionica – 14.12. od 19 do 22 sata
V radionica – 21.12. od 19 do 22 sata
VI radionica – 29.12. od 19 do 22 sata

http://studiojogin.hr/tecaj-dodir-tantre/

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here