TANTRA je znanje o vlastitoj životnoj energiji i urođenoj nam seksualnosti. Tisućama godina tajne o našoj životnoj (seksualnoj) energiji prenosile su se samo odabranima. Tajne o tome kako se povezati sa svojim tijelom i neiscrpnom energijom koja nam je na raspolaganju. Tajne o tome kako imati ispunjavajuć i ekstatičan ljubavni život i razinu energije koja krasi karizmatične, magnetične ljude. Neki su sa tom energijom rođeni, drugi je mogu razviti kroz jednostavne vježbe koje možete savladati na tečaju DODIR TANTRE.

45

Tečaj DODIR TANTRE kreće 9.11. (petak) u 19 sati u studiju JOGIN, Perjavica 48. Traje 7 tjedana i sastoji se od 6 radionica po 3 sata koje se održavaju u razmaku od 7 ili 14 dana. Tečaj je namijenjen svim punoljetnim osobama i mogu ga podjednako uspješno završiti i parovi i pojedinci bez obzira na godine, zdravlje i iskustvo.

Teoretski dio tečaja govori o tome što je seksualna energija i kako ju pojačati i ispravno koristiti te kako vođenje ljubavi pretvoriti u sveti ritual sa super intenzivnim i višestrukim orgazmima cijelog tijela.

Praktični dio tečaja sastoji se od energetskih vježbi i vježbi disanja koje uklanjaju energetske blokade, aktiviraju i jačaju seksualnu energiju te služe za oslobađanje od stresa, postizanje/održavanje odličnog zdravlja, umirivanje uma i povezivanje sa tijelom.

Kako bi mogli uspješno i bez straha prakticirati energetske vježbe svi polaznici tečaja na poklon dobivaju hipnozu I AM ENOUGH (JA SAM DOVOLJNO VRIJEDAN) koja oslobađa od energetskih blokada nastalih uvjerenjem da nismo dovoljno vrijedni u nekoj sferi života. Odblokiranje i otpuštanje ograničavajućih uvjerenja čisti energetske kanale i povećava samopoštovanje i uspjeh u životu.

Na tečaju ćete saznati sve što je potrebno da imate uzbudljiv i intenzivan ljubavni život. Svi ste sposobni biti fantastične ljubavnice/ljubavnici i karizmatični ljudi. Hoćete li biti, ovisi o tome hoćete li iskoristiti svoj potencijal.

NEKE OD DOBROBITI OD TEČAJA DODIR TANTRE:

45

  • BOLJE MENTALNO I FIZIČKO ZDRAVLJE
  • POPRAVLJANJE ODNOSA SA DRUGIM LJUDIMA
  • OSLOBAĐANJE OD SRAMA I STRESA
  • VEĆE SAMOPOUZDANJE I VIŠE ŽIVOTNE ENERGIJE
  • INTENZIVNIJI I UZBUDLJIVIJI SEKS
  • DUBLJA I ČVRŠĆA POVEZANOST SA PARTNEROM
  • PRONALAŽENJE IDEALNOG PARTNERA

Voditelj tečaja je Krešimir Bevanda, učitelj joge i tantre, sex terapeut i life coach. Cijena tečaja je 2200 kn. Tečaj se može platiti u 3 rate. Informacije i prijave na 099/8383-514.

Raspored radionica:

I radionica – 9.11. od 19 do 22 sata
II radionica  – 23.11. od 19 do 22 sata
III radionica – 7.12 od 19 do 22 sata
IV radionica – 14.12. od 19 do 22 sata
V radionica – 21.12. od 19 do 22 sata
VI radionica – 29.12. od 19 do 22 sata

http://studiojogin.hr/tecaj-dodir-tantre/

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.