Foto: pixabay.com

U svibnju/maju, 26. dana u mjesecu, očekuje nas pun Mjesec u znaku Strijelca. Također nas očekuje i totalna pomrčina Mjeseca koja će svim znakovima Zodijaka donijeti pravi uragan emocija. Ovo je period transformacije i ekspanzije u iscjeljivanju emocionalnih nesigurnosti i povreda. Promjene su teške, ali na tim horizontima se možda krije i prava naša misija, put ka boljoj verziji svog bića.

atma.hr – 78
Od svih lunarnih faza, najveći energetski utjecaj na nas ima pun Mjesec. Prema astrologiji, on može utjecati na naše osjećaje, kako djelujemo i kako spavamo.

Kada nas očekuje sljedeći pun Mjesec?

U svibnju/maju, 26. dana u mjesecu, očekuje nas pun Mjesec u znaku Strijelca, simbola avanture i istine. Njegova energija potiče nas da proširimo vidike i promatramo život iz šire perspektive.

Još jedna stvar po kojoj će ovaj pun Mjesec biti poseban je pomrčina – ovo će svim znakovima Zodijaka donijeti pravi uragan emocija.

Očekuje nas totalna pomrčina Mjeseca, a ova pojava se još naziva i „krvavi“ Mjesec, jer Mjesec tijekom pomrčine dobiva primjesu crvene boje.

Tijekom pomrčine suočavamo se sa svojim strahovima, sumnjama i tjeskobama. Istražujemo svoju dušu, a kada jednom otpustimo ono što nas blokira, pronalazimo moć i svoju istinu.

atma.hr – 39

Ovo je period transformacije i ekspanzije u iscjeljivanju emocionalnih nesigurnosti i povreda. Pomrčina možemo nazvati i “čistačem” naše energije – ono nas poziva na aktivnost, da ustanemo, da se mijenjamo na bolje.

Iako je pozitivna transformacija dobar segment pomrčine krvavog Mjeseca, tenzije će biti pojačane, emocije pomiješane, a osjećat ćemo se i pomalo zbunjeno i nesigurno.

U sebi imate tu hrabrost koja će vam pomoći da prihvatite promjene i zakoračite u neizvjesno.

Mjesec je u znaku Strijelca tijekom pomrčine, a najbolje što možemo učiniti jest da prihvatimo slobodoumnu energiju Strijelca dok nas valovi života nose ka novim horizontima.

Promjene su teške, ali na tim horizontima se možda krije i prava naša misija, put ka boljoj verziji svog bića.

lovesensa

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here