Foto: pixabay.com

Svi planeti na nebu kreću u direktan hod, otvarajući moćan prozor za period u kojem možemo ostvariti snažan napredak u svim područjima života. Sada imamo zeleno svjetlo da pokrenemo svoje najvažnije planove i da odmah primijetimo napredak. Iskoristite ovaj period, jer će trajati samo do 27.04. Nakon toga, ostatak godine će biti ispunjen retrogradnim tranzitima.

atma.hr – 78
Vrlo rijedak astrološki događaj počet će 22.02.2021. godine i trajat će nešto duže od 2 mjeseca. U ovom trenutku svi planeti na našem nebu kreću u direktan hod, otvarajući moćan prozor za period u kojem možemo ostvariti snažan napredak u svim područjima života.

Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Neptun i Pluton će biti u elegantnom i harmoničnom hodu naprijed. Tijekom nekih godina, ovo se uopće ne događa, a jedna od njih je i prošla, 2020.

Astrološki gledajući, sada imamo zeleno svjetlo da pokrenemo svoje najvažnije planove i da odmah primijetimo napredak. Vrijeme sada protječe brže, trepnite i promaći će vam. Dnevni život je posebno ubrzan.

Iskoristite ovaj period, jer će trajati samo do 27.04.. Nakon toga, ostatak godine će biti ispunjen retrogradnim tranzitima.

atma.hr – 75Što znači retrogradni hod?

Kada je planet retrogradan, nebitno koji, kreće se unazad po nebu kada gledamo sa Zemlje. Naravno, nijedan planet se ne kreće stvarno unazad u svom kretanju oko Sunca, jer je astrologija bazirana na našoj perspektivi ovdje na Zemlji.

Mi uočavamo jedinstvene i važne promjene, na primjer kada planet usporava (naši planovi i veze usporavaju), kada se nebo “zamrzne” (sve u našem životu stane, kreće se unazad, moramo promijeniti planove ili preispitati stvari iz prošlosti) ili ponovo krene naprijed (i mi konačno možemo krenuti naprijed).

Može nam se učiniti da nas retrogradne planete proganjaju, ali je zapravo skriveni blagoslov. Retrogradni hod nekog planeta nam omogućava da uzmemo pauzu i da napravimo fina podešavanja naših planova. Ili nam može ponovno servirati karmičku lekciju (ili osobu) s kojom se moramo povezati kako bismo krenuli dalje.

atma.hr – 39

Kada naši životi kreću naprijed?

U ovom periodu, tri planeta dovršavaju svoj retrogradni hod, dok ostali planeti već idu direktno.

Mars je energetska raketa našeg neba, vlada energijom, vožnjom i ne dopušta nam da odustanemo, čak i kad su male ili nikakve šanse za uspjeh. Ovaj planet također vlada našom seksualnošću, ali i ograničava veze, naročito one strastvene i sa seksualnom kemijom. Kada se Mars kreće se u direktnom hodu, možemo biti sigurni da je to fantastičan trenutak da pokrenete posao ili kampanju, da izbacite novi proizvod ili da započnete karijeru.

Saturn, vladar dugovječnosti i odgovornosti, također može mnogo pomoći u pokretanju iz mrtve točke. Ovaj planet voli “zaviriti” u detalje kako bi osigurao dugoročan uspjeh. Saturn će nadmoćno prolaziti kroz znak Vodenjaka i ohrabrivati nas da planiramo budućnost i da gradimo snažnije zajednice.

Konačno, Merkur, vladar komunikacija, ugovora, trgovine i tehnologije, također zaranja u direktan hod na nebu pa se i sva područja našeg života mogu razvijati i rasti.

atma.hr – 78
Sreća je na našoj strani

Jupiter, božanstveni planet čuda i izobilja, kretat će se u znaku Vodenjaka u ovom period. Ovo je vrijeme u kojem možemo primiti veliku nagradu za uspješno završen težak posao ili možemo početi planirati ciljeve na duži rok. Sve čime Vodenjak vlada (budućnost, tehnologija, znanost, društveno angažiranje) će u ovom periodu doživjeti ekspanziju.

Uran nam pomaže da postepeno razvijemo svoje potencijale i da se otrgnemo od prošlosti. To je također planet genijalnosti pa je ovo idealno vrijeme da razradimo kreativne ideje i da izađemo iz kutije. Uz podršku drugih planeta koji idu direktno, možete krenuti u nešto toliko veliko da će vam zauvijek promijeniti život.

Konačno, Neptun, naš nestvarni planet imaginacije, božanske ljubavi i vere, prolazi kroz Ribe u svom direktnom hodu. S njom i naša kreativnost cvijeta.

Ovo može biti period kada zavirimo u svoje snove i u tajne nade svijeta i promatramo kako neka srodna duša ulazi u naš život. Ali važan je unutrašnji rad, da sami do toga dođemo, da ne sjedimo i ne čekamo da nam se dogodi.

atma.hr – 75Krenite sada

Napravite popis stvari koje želite postići u svim područjima života (financije, posao, ljubav, zdravlje, duhovnost…) i prebrojte s koliko njih ste zadovoljni sada.

Potom, kako mjeseci prolaze, bit ćete sretni što ste učinili nešto dok su vam zvijezde bile naklonjene.

luftika/lovesensa

114 SVJETLOSNO VIJEĆE

D. R. Hoffman: Svjetlosno vijeće

Božanske poruke za ostvarenje najdubljih želja duše!

“Svjetlosno Vijeće je prekrasan dar od Univerzuma svima onima koji su spremni iscijeliti svoja srca, primiti blagoslov ljubavi i obilja, te uzdići svoje ljudsko iskustvo na božansku razinu. Mene je knjiga oduševila, a nadam se da će i vas.” – Sonia Choquette, autorica bestselera Odgovor je jednostavan

Kroz njezinu naprednu duhovnu obuku uz Thotha, Danielle Rama Hoffman je upoznala Svjetlosno Vijeće – međugalaktičku skupinu od nekoliko tisuća svjetlosnih bića diljem multiverzuma. Njihova svrha je podržati pojedince dok se kreću u kolektivnu svijest i vraćaju se u svoje prirodno stanje radosti. Vijeće je prenijelo učenja u ovoj knjizi za one koji žele ubrzati svoje putanje ka zdravlju, bogatstvu, sreći i ostvarenju najdubljih želja duše.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here