Foto: pixabay.com

Sunce će biti u opoziciji s Neptunom od 14. rujna/septembra i učinit će da budete osjetljiviji, mogu se javiti nesigurnosti, kompleksi i negativne emocije. U ljubavi su moguće igre moći, obmane i prevare, kao i podmukle taktike i igrice. Najvažnije je da izbjegnete sukobe, a zbog povećane osjetljivosti možete postati meta za toksične ljude koji će vas pokušavati iskoristiti.

atma.hr – 78
U ljubavi su moguće igre moći, obmane i prevare, kao i podmukle taktike i igrice.

Možda ćete baš vi biti pokretač ovih manipulacija u odnosu, ali prije nego što se zaigrate, razmislite koliki rizik preuzimate.

Nikako ne prepuštajte stvari trenutnom raspoloženju i slučaju, a pazite koje riječi koristite kako ne biste povrijedili tuđe osjećaje.

Jedini obrambeni mehanizam tijekom opozicije Sunca i Neptuna je vaše samopouzdanje, pa radite na njemu najbolje što možete i umijete.

Najbolji način za to je da ovladate svojim kreativnim i duhovnim darovima. Probudite kreativne talente koji uključuju glazbu, pisanje, poeziju, ples i modu.

Najvažnije je da izbjegnete sukobe, a zbog povećane osjetljivosti možete postati meta za toksične ljude koji će vas pokušavati iskoristiti.

atma.hr – 52
Naučite reći “ne” i otići u pravom trenutku.

Budite oprezni u započinjanju novih veza.

Budite vrlo jasni sebi i drugima u vezi sa svojim namjerama. Ne može biti sivih zona, samo da ili ne.

Svaka obmana, podmukla taktika ili laganje s vaše strane brzo će vas povući na dno.

Ako se suočite s razočarenjem i obeshrabrenjem, bit čete u iskušenju pobjeći od surove realnosti života i živjeti u snovima.

Spustite se na zemlju, odvažite srce jer ste hrabri suočiti se sa svim izazovima koje ovaj aspekt donosi.

sensa.mondo

banner za knjige osho seks