Želimo Vam predstaviti stari Citrofit®  je prodavan 20 godina u Hrvatskoj kao dodatak prehrani, ali od sredine ožujka 2019. ima deklaraciju «ZA DEZINFEKCIJU PROSTORA I ZRAKA».

 Napominjemo da je proizvod potpuno isti kakav se prodavao do sada.

Na samoj deklaraciji je i broj patenta dr Haricha koji je dokazao veliku antimikrobnu moć Citrofita® koji je istovremeno neškodljiv za dobre bakterije, te nije štetan za ljude, životinje, kao ni okoliš.

Citrofit® s Dr. med. Harichov ekstrakt sjemenki grejpa je univerzalni prirodni lijek i može se koristiti bilo gdje gdje je potrebna zaštita i pomoć od mikroba, bakterija, virusa, gljivica i drugih štetnih mikroorganizama.

Citrofit® je izvorni ekstrakt sjemenki grejpa od Dr. Ing. Harich (patentiran). Mnogi primitivni narodi, kao što su austral. Aboridžini su znali za antimikrobni učinak koštice grejpa na bakterije, viruse, klice i gljivice.

Ali najprije znanstveno istraživanje imunologa J. Harich šezdesetih godina prošlog stoljeća i uvid u suvremenu biotehnologiju omogućio je razvoj djelotvornih sastojaka gorkih jezgri u upotrebljivom obliku. Rezultat dr. Med. J. Harichov patentirani proces ekstrakcije je visoko antimikrobna biokemijska tvar patentirana kao antimikrobni grapefruitextract (GSE), koji sadrži sve aktivne sastojke sjemenki grejpa u holističkom obliku.

Sadržaj: Voda, Citrus Grandis ekstrakt 44% (od čega je približno 27% aktivnog, US patent br. 5,425,944, Dr. J. Harich), Biljni glicerin

Preporučena upotreba:

Da biste poboljšali zrak u prostoriji, dodajte 5-10 kapi u aromatičnu lampu, raspršivač mirisa ili ovlaživač zraka.

Naruči OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here