U osnovi Učenja Grigori Grabovoia radi se o postizanju nove Svijesti, što je preduvjet postizanju novih uspjeha.

“Bolest nastaje unutar Svijesti, dakle, unutar Svijesti ju je moguće i iscijeliti.”

Neophodno je da uvijek imamo na umu činjenicu da “čudesno ozdravljenje” ne dolazi iz vanjskog svijeta, već da je rezultat naših djelovanja i povezano s našom individualnošću, sa svjesnim uključivanjem naših iscjeliteljskih snaga.

Promjenom svijesti mijenjajmo stvarnost na bolje

image002Znanstveni odgovor i potvrdu istinitosti ove tvrdnje pružio je dr. GRIGORI P. GRABOVOI, doktor fizike i matematike, strojarstva, informatike i filozofije, ruski akademik, koji je utemeljio teoriju sinteze vala, otkrio metode konverzije informacija u geometrijske oblike, utemeljio postavke dijagnostike na daljinu i obnovu materije. Autor je Učenja o spasenju i skladnom razvoju, po načelu razvoja bez uništenja. Grigori Grabovoi je održao više od 400 autorskih seminara, izdao je više od 250 djela, obranio 5 doktorskih disertacija, registrirao 2 patenta za izume te posjeduje 5 certificiranih licenci za otkrića. Sav njegov rad usmjeren je na širenje znanja o utjecaju svijesti na život i opstanak čovjeka i svijeta.

Jesmo li spremni mijenjati svijest?

Upravo sada kroz Učenje Grigori Grabovoia na raspolaganju nam je učinkovita znanstvena tehnologija razvoja svijesti.

Jesmo li spremni otkriti novi način biti čovjekom koji donosi mir i sklad čitavom svijetu?

Metode po Učenju Grigori Grabovoia osiguravaju skladan razvoj i sigurnost od bilo koje ugroze za sve.

Jesmo li spremni pristupiti svijetu stvaralački?

Primjenom metoda po Učenju Grigori Grabovoia počinjemo djelovati istinski stvaralački na svim područjima života, od očuvanja zdravlja, regeneracije organa i cijelog tijela, uspostavljanja skladnih i radosnih odnosa sa samim sobom i okruženjem, ostvarivanja uspješnih i stabilnih poslovnih i financijskih rezultata, do osiguranja vječnog života i razvoja svijeta.
Nova znanost tehnologije razvoja svijesti, zdravlja i pomlađivanja – izgradi svoju novu stvarnost

Učenje Grigori Grabovoia O SPASENJU I SKLADNOM RAZVOJU je u osnovi humanistička i proaktivna nova znanost koja ukazuje ne samo na pojave u prirodi i u društvu, nego pokazuje  i pruža tehnologije i alate kako iste poboljšati.

Učenje O SPASENJU I SKLADNOM RAZVOJU predstavlja sustav znanja koji omogućava čovjeku da putem misli razvija svijest kako bi konstruktivno i skladno upravljao događajima.

Cilj učenja je razvoj svijesti radi općeg spasenje svijeta, ali i spasenja svakog pojedinca na temelju principa vječnog, stvaralačkog, harmoničnog razvoja. Spasenje je prevladavanje čovjekovoga ugroženog stanja i postizanje oslobođenja i punine života, onako kako ga je zamislio Stvoritelj.

Učenje se temelji na znanstveno dokazanim mehanizmima kvantne mehanike  koja polazi od pojavnosti subatomskih čestica koje se pojavljuju u dva oblika: u obliku vala (frekvencije) ili čestice (materije) ovisno o promatranju istoga. Kvantni fizičari dokazali su da se atom sastoji od ogromne količine praznog prostora. Kretanje elektrona oko jezgre emitira elektromagnetske valove, svjetlost. Tako je materija zapravo odraz emitiranih elektromagnetskih valova, tj. svjetlosti.

Također se temelji i na aksiomu* ili postulatu postojanja Stvoritelja. Pojam Stvoritelja egzistira jedinstveno u svim religijama i kulturama, ali ovo učenje nije nova religija, već znanje o samom životu i stvaranju svijeta. (*prema definiciji u klasičnoj filozofiji i matematici aksiom je činjenica koja je evidentna ili dobro uspostavljena, te koja je prihvaćena bez kontroverzi ili pitanja)

image004

Grigori Grabovoi govori o svijetu kao vanjskoj realnosti i duševnom čovjeku kao unutarnjoj realnosti i oba naziva informativnim strukturama.

„Sve u Svemiru predstavlja objekt informacija, cijeli je svijet kompliciran informativni sistem. U životu svakog pojedinca informacija igra odlučujuću ulogu. Sva živa bića na Zemlji su, od trenutka rođenja pa sve do kraja svoje egzistencije, objekti informacija unutar jedinstvenog informativnog polja. Život na Zemlji ne bi bio moguć kad bi živim bićima bilo onemogućeno prihvatiti informacije iz Univerzuma ili ih ne biti u stanju razumjeti, iskoristiti za vlastite potrebe, te ih poslati drugim objektima informacija. Svi objekti u svijetu su neodvojivo povezani informativnim strukturama. Dogodi li se bilo gdje u sistemu informativna promjena, mijenja se sistem kao cjelina. Čovjek je informativni objekt, bolest također; svaka situacija predstavlja skup informativnih objekata i odnosa oko sebe.

Sposobnošću svoga mišljenja, čovjek je u stanju stvoriti bilo kakve informativne oblike, ispuniti ih potrebnim kvalitetama i osobinama i djelovati kroz njih u zajedništvu s okolnim informativnim poljem. Jednom riječju: upravljati njima! Pritom valja primijetiti da jedno određeno – ali nesvjesno – upravljanje informacijama stalno proizlazi iz nas. Upravo to upravljanje nas spašava od katastrofa i kataklizmi!“ (dr. Grigori Grabovoi)

Sve oko nas je u neprekidnoj promjeni. U središtu tih promjena i novih percepcija je čovjek.

”Promatramo li svijet, čovjeka u njemu i način na koji se on u tom svijetu razvija, vidimo da sve promjenjivo proizlazi iz samog čovjeka. To znači da se svijet, vanjska realnost, razvija putem svjesnog ili nesvjesnog razvoja samog čovjeka.” (dr. Grigori Grabovoi)

Grigori Grabovoi razvio je brojne metode i tehnologije upravljanja. Najjača sila potrebna za obnavljanje Svijeta jest prirodna iscjeljujuća sila koja se nalazi u svima nama.

Svojim jednostavnim metodama Grabovoi nam pokazuje put do istinskog znanja u nama i ostvarenja stvaralačkih potencijala, kako bi naše tijelo bilo zdravo, a događaji u životu harmonični. Život nije nešto što nam se slučajno događa. Slučaj kao takav ne postoji. Svaki događaj, kao i sveukupan naš život stvoren je našim svjesnim ili nesvjesnim upravljanjem, kao i strukturama koje putem frekvencijskih valova plove po našem Unutrašnjem Svijetu. Naš Vanjski Svijet je materijalizirani odraz našeg Unutrašnjeg Svijeta. Vrijeme prepuštanja materijalizaciji struktura Unutrašnjeg Svijeta, koje se odvija bez našeg svjesnog usmjerenja u pravcu harmoničnog razvitka naše Duše u ovom Svijetu, pripada prošlosti. Budućnost ove planete i njenih stanovnika ovisi isključivo o zajedničkoj svjesnoj odluci stvaranja Života koji nam je namijenjen od Stvoritelja. Bez obzira na to koliko smo daleko otišli od Stvoritelja, Život nas nikada nije prestao nitima Ljubavi napajati iz Njega.
Prethodna objavaKako prevladati nedostatak samopouzdanja: Stupanj sreće 40 % ovisi o ovome!
Slijedeća objavaHaiku tvojoj ljubavi
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.