Novi ciklus međunarodno priznatog KRI-certificiranog (Kundalini Yoga Research Institute) učiteljskog tečaja Kundalini yoge!

Želite li postati instruktor Kundalini yoge, produbiti svoje znanje o yogi ili tražite “ono nešto” u životu, onda je ovaj tečaj točno po vašoj mjeri.

Već četvrtu godinu zaredom nudimo: puuuuuno teorije, još više prakse, vrhunskog učitelja. Sve to uz zabavu i dobro druženje, mrvicu odmora, pa i turističkog štiha na različitim lokacijama u Hrvatskoj.

Program se temelji na širokoj znanosti o Kundalini yogi prema učenju Yogi Bhajana. Tečaj je certificiran od strane KRI (Kundalini Research Institute) i omogućuje članstvo u IKYTA (International Kundalini Yoga Assotiation)

S novim ciklusom tečaja ove godine započinjemo u travnju, uz sljedeći raspored termina:

 

TERMINI UČITELJSKOG TEČAJA

 

I MODUL  09. 04. – 15. 04. 2018.

Dinamika i pedagogija u Kundalini yogi, asane

 

II MODUL  08. 09. – 14. 09. 2018.

Orijentalna /istočnjačka fiziologija

 

III MODUL  17. 11. – 23. 11. 2018.

Meditacija, učitelj i učenik, karma i zdravlje

 

YOGI BHAJAN

Yogi Bhajan, majstor Kundalini yoge je 1969. došao u SAD s misijom „Došao sam stvarati učitelje, a ne skupljati učenike.” Preko 30 godina je putovao svijetom i podučavao Kundalini yogu, Yogu Svjesnosti. Na temelju svog prvog načela da pravo na sreću stječemo rođenjem, 1969. osniva 3HO – Organizaciju Healthy (zdrav), Happy (sretan), Holy (cjelovit, svet).

Na temelju programa Aquarian Teacher u svijetu su školovane tisuće učitelja Kundalini yoge. Yogi Bhajan 1994. osniva IKYTA-u (International Kundalini Yoga Teachers Association) s ciljem širenja znanja o Kundalini yogi preko njenih učitelja.

 

KUNDALINI YOGA

Tradicija Kundalini yoge stara je nekoliko tisuća godina. Ova vrlo dinamična vrsta yoge sadrži široki spektar kriya (određeni slijed vježbi), meditacija i pranayame (tehnike disanja). Svaki se sat Kundalini yoge sastoji od kriye, duboke relaksacije i meditacije.

Prakticiranjem Kundalini yoge jačamo imunitet, živčani i endokrini sustav, te otpuštamo blokade, strahove i napetosti. Redovito prakticiranje donosi uravnoteženost i vitalnost. Ova nam novostečena ravnoteža omogućuje opuštenije i smirenije suočavanje sa svakodnevnim izazovima.

 1. stupanj Osnove i buđenje – Instruktor
 2. stupanj Transformacija – Praktikant
 3. stupanj Realizacija – Učitelj

Moguće je završiti samo 1. stupanj odnosno 1. i 2. stupanj.

 

 1. STUPANJ – INSTRUKTOR

Program školovanja za instruktora Kundalini yoge namijenjen je usvajanju osnovnih načela i prakse Kundalini yoge, te stjecanju sposobnosti podučavanja Kundalini yoge, kriya i meditacija. Tečaj se sastoji od 200 nastavnih sati koji uključuju i 20 sati sudjelovanja na satovima Kundalini yoge kod certificiranih učitelja.

Kurikulum

 • dinamika Kundalini yoge
 • povijest i filozofija yoge
 • orijentalna/istočnjačka fiziologija
 • uvod u meditaciju
 • karma i zdravlje
 • jogijski način života (humanologija)
 • kriye i asane
 • duhovni put

Sadhana (yoga i meditacija u ranim jutarnjim satima) je sastavni dio školovanja. Sudjelovanje u svim modulima i jednodnevno sudjelovanje u Bijeloj Tantri preduvjet je za kvalifikaciju. Seva (nesebično služenje) sastavni je dio tečaja.

UČITELJI

Nirmal Singh iz centra Amar Das iz Beča i suradnici.

Nirmal Singh podučava znanost o Kundalini yogi više od 15 godina. Lead Trainer je u okviru Kundalini Yoga Research Institute-a (KRI). Od svog prvog dodira s Kundalini yogom posvećen je učenju Yogi Bhajana i poticanju svih koji su spremni na duhovni rast i svjestan način života. Nirmal Singh također prakticira tehniku iscjeljivanja Sat Nam Rasayan.

ORGANIZATOR:
Sat Amrit-Yoga studio Zaprešić
PremYoga Studio-Prema Vama Centar

CIJENA UČITELJSKOG TEČAJA

Cijena tečaja: 1.250,00 €

Popust: 50,00 € za jednokratno plaćanje cjelokupnog iznosa.

Popust: 100,00 € za bračne parove.

Troškove tečaja moguće je platiti u obrocima po dogovoru.

Tečaj je koncipiran cirkularno i moguće je uključiti se u bilo koji modul. Moduli se organiziraju na različitim lokacijama u Hrvatskoj u obliku “retreata” (povlačenja).

Troškovi smještaja i hrane (puni pansion) po modulu nisu uključeni u cijenu tečaja. Cijena po modulu iznosi 450,00 eura.

Pohađanje pojedinačnih modula je moguće samo uz prethodni dogovor s voditeljima tečaja.

Povrat novca nije moguć u slučajevima odustajanja ili nedolaženja na tečaj. U slučaju otkazivanja sudjelovanja dva tjedna prije početka tečaja, zadržava se 50% iznosa, a u slučajevima još kasnijeg otkazivanja, zadržava se cjelokupni iznos.

Izdavanje certifikata nije moguće ako nisu podmireni svi troškovi tečaja.

Za sve dodatne informacije obratite se na e-mail:

[email protected]

[email protected]

091/444 4400 (Siri Sant Kaur – Silvana)

098/171 0504 (Sat Amrit Kaur – Cornelia)

Prethodna objava24.-25.02. Zagreb – GONG INTENZIV – Osnove sviranja Gonga – Dvodnevni tečaj
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 02.02.2018.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here