atma.hr – 52
Uzmite trenutak za sebe i – udahnite!

Udahni.com je odredište za sve ljubitelje joge i one koji se s ovom drevnom, a danas tako popularnom vještinom žele upoznati. Na Udahni.com pronaći ćete zanimljivosti o jogi, informacije o lokacijama na kojima se joga prakticira, kao i najave događanja, radionica i gostovanja vezanima uz jogu u našoj blizini.

Zašto Udahni.com? Jer je joga trenutno najpopularniji način za pokretanje tijela, kao i smirivanje uma. Joga je alat za nošenje sa svakodnevnim stresom, pa nije čudo da je prakticiraju milijuni ljudi diljem svijeta.

Udahni.com je prvi portal u Hrvatskoj i regiji koji se bavi jogom i tematikom vezanom uz jogu, a pokrenula ga je grupa entuzijasta u suradnji s vodećim domaćim stručnjacima iz područja jogijske filozofije i prakse.

Portal o jogi Udahni.com je oaza u koju ćete se vraćati po dozu mira. Udahni.com je adresa koju ćete posjećivati kad vam treba kratak predah, kao i kad imate malo vremena i želite naučiti nešto o jogi, tehnikama disanja, meditaciji ili želite svoj način života upotpuniti informacijama o zdravoj prehrani i navikama koje će vam učiniti život sretnijim.

Na portalu Udahni.com čitajte tekstove domaćih majstora joge, koji će vas motivirati da ili probate jogu po prvi put, ili budete još bolji u svojoj jogijskoj praksi. Na portalu Udahni.com doznajte sve o povijesti joge, o velikim učiteljima, klasičnim temeljima i načelima joge, raznim jogijskim tehnikama, prehrani i životu u skladu s prirodom.

Udahni.com će vas potaknuti da upoznate sebe kroz jogu, učiniti vam život ugodnijim, razveseliti vas kad vam to treba, i zato – Udahnite duboko i posjetite prvi domaći portal o jogi!

udahni.com

atma.hr – 52
atma.hr – 52