Poštovani roditelji,

Udruga „SARA“ provodi svoj program “VOLIM UČITI“ za pomoć djeci i roditeljima. Program se odnosi na djecu od 7-14 god. (školska djeca) i provodi se na području Splita.

Individualni rad s djetetom u vašem domu

(sistematski ili povremeno)

  • upoznavanje s djetetom te uočavanje njegovih potreba kroz razgovor i pomoću metode crtanja
  • podučavanje o zdravoj prehrani – teorija  (praktične skupne radionice radimo u knjižnici Marka Marulića, Ulica Slobode 2)
  • vježbe koncentracije za bolje učenje (po potrebi i pomoć pri učenju)
  • učenje metode OPROSTI i HVALA
  • metode samopomoći
  • podizanje samopouzdanja (metoda pozitivnog razmišljanja)
  • korisni i praktični savjeti roditeljima (po potrebi i nutricionistički savjeti)

Sat vremena proveden s Vašim djetetom je Vaša donacija od 50 kuna.

Obratite nam se sa povjerenjem na broj mob. 097 720 6000 ili 095 526 5672 (Katija).

O voditeljici

Katija Bogunović je rođena Splitu 06.09.1959. Majka je dvojici sinova od kojih stariji ima 37 godina, a mlađi 23 godine. Također je baka jednoj predivnoj djevojčici od 5 godina, a i drugo je unuče na putu.

Po profesiji je ekonomista i zaposlena već 35 godina. Svo svoje slobodno vrijeme, iz velike inspiracije i ljubavi prema djeci, posvećuje radu u Udruzi za poboljšanje kvalitete življenja djece, omladine i obitelji „Sara“ čijim programima s radošću želi pomagati djeci i roditeljima da uzdignu svoju svijest i sretno žive u skladu s prirodom. Predsjednica je “Sara”.

Udruga “Sara” provodi razne edukativne programe za pomoć djeci i roditeljima. Zadnje dvije godine organizira radionice zdrave hrane u prostrijama knjižnice Marko Marulić te surađuje s profesionalnim nutricionistima, profesorima glazbe, likovne teorije i dr.

“Dugogodišnje iskustvo, ponajprije sa svojom vlastitom djecom, a zatim i s drugom djecom, pokazalo mi je koliko je zapravo potrebno svakom djetetu pristupiti s velikom pažnjom i ljubavlju te ga pravilno usmjeriti da bi ono sutra postalo zrela i sretna osoba koja se može nositi sa svim eventualnim nedaćama koje život donosi.” – kaže Katija.

Kontakt

Za sve informacije obratite se direktno Katiji na 097 720 6000 ili 095 526 5672

ili posjetite Faceook profil https://www.facebook.com/udruga.sara?fref=nf
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 06.09.2014.
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 07.09.2014.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.